Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. 
!!!!!
? Mal dvomim!
. Praviš, da še samo 6 dni pa boš izvedela oz. videla en velik
, kar ti jaz iz vsega srca privoščim, pa upam, da sta se oba ostala. Pa si danes tudi v službi, upam, da ne in da lepo počivaš doma. Ko sem jaz bila na prejšnih treh postopkih sem vsakič bila tistih 14 dni do test doma, me je moj dragi razvajal in stregel z vseh strani, nažalost vsakič brez uspeha,
Moj dragi pa se vseeno trudi me razvajat!!!
!!! Enkratno in velik boljš kot Reško!
jaz se pa poslavljam do ponedeljka, ko se spet pišemo.
, nič jasno. O v tem ciklu nisem čutila, vendar po izračunih bi naj bila pred 4 dnevi, 2 dni po O, sem opazila mal rjavkasto (to mi ni nič več nenormalno), zvečer pa kri. Tretji dan po O sva malo hopa-cupa
in po odnosu, se mi je kri z sluzjo kar vlivala (pa nisva bila nič groba). No danes, četrti dan po O pa nič, niti sledu rjavga, ne rdečga, ne sluzi nič.
bo pa začelo mešati? Moji izvidi so pršli, sme zdrava ko dren, nimam nobenih spolnih in drugih nalezljivih bolezni. Ekola, zdaj še čakam kak teden na vizo, pol pa po novičke, upam, da dobre
.
in mi delale lušte s trgatvijo, grozdjem, moštom,
male. Včeri sem teto klicala in mi je govorila o pečenem kostanju
, pa ploskala ti bom
-