Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. No, ampak mene še vseeno kar nekaj preganja, če ma kakšno drugo, da še pri kakšni kaj skoči, al pa kaj. Sem pravo panaroično bitje, priznam. Cele dneve dela, drugače je pa z mano. Ampak vseeno, mislite da to, da se z mano igra vsako noč, pravi da mu ga še nobena do sedaj ni tako dobro vlekla kot jaz
, in vse je ok... ampak jaz bi še vseeno rada vedela kolk v povprečju imate ve tako divje večere?' 
, včasih na teden 2x... kokr je..
, zvečer ko se uleževa pa mal TV pogledava, pol je pa itak že eden zaspan... in tko pol nič ne rata..
. Drugace pa tud midva ene 5-6x na teden;casih se celo vec
. Mogoče je pa že preveč v letih (49). Sem rekla da si bom kakšenga mladga žrebca umislila.
v vsakem hecu je mal resnice.
pri hiši. Pri nas je bolj 1x na teden
, pa še to je z moje strani skoraj preveč
. No, saj pride včasih obdobje, ko je malo večkrat, ampak 5-6x na teden pa nama ne rata, sicer je tudi neizvedljivo, ker ga celi teden ni doma, ampak tudi, če bi bil bi našla kakšen izgovor
.
. Groza me je. enkrat sem bila prevarana, sedaj pa mislim da vsi skačejo čez plot