|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ćrna magija
11.9.2006 11:58:15   
KIRA
črne in bele magije v bistvu ni. magija je vsepovsod enaka. razlika je le v načinu, kako jo uporabiš. zato je prišlo do takozvane "delitve" na črno in belo magijo. magi sami po sebi niso nič drugega kakor dobri akterji. potem se pa tu pojavljajo še razne ločine, kot recimo novodobni Wicca, ki bi naj bili neke vrste novodobne čarovnice, le s to razliko da prirejajo shode zaradi orgij in ne zaradi čarovništva. 
žal se vedno znova najdejo ljudje, ki v čarovništvo verjamejo in probajo driugim na vse možne načine prizadeti zlo. čarovniki in čarovnice uporabljajo skrivne in neposvečenim nerazumljive obrede, da dosežejo svoje cilje. tu je od raznih tanter in spevov ter različnih oblik molitve, cela paleta čaščenja raznih bogov in boginj, vse tja do priprave raznih zvarkov iz zelišč in izgovarjanja magičnih formul.

dejansko pa v takih krogih velja, da osebni predmeti itd.. (ogrlice, prstani, obleka, glavniki, slike...) vse kar si dalj časa uporabljal, navzame tvojo avro. in če  se kaka hudoženljna oseba takega predmeta polasti, začuti tisto avro in proba "motit" oz. negativno vplivat na lastnika. možno je pa tud nasprotno. saj pravim - magija ni ne dobra ne zla. samo kako jo uporabiš je razlika.
sicer pa je tega tako malo pri nas, prvih čarovniških krogov razen kakega amaterskega, pri nas ni. večinoma "šarlatani" in samozvani jasnovidci nategujejo vraževerne ljudi na vse načine in se pol kao "bojujejo" eden proti drugemu,sam da lahko folku denar vlečejo iz žepov.
če imaš kak "amulet", neko stvar za  katero si globoko prepričana, da ti bo prinesla srečo, moraš samo trdno verjet v to. bolj pomaga kot bilo kaki šarlatan in te bo tudi zaščitila.

čarowniške prakse in wicca so zelo dobro opisane v eni posvetni knjigi, ki  je men ful dobra: Jack Cannon: Maščevalec. dobro čtivo, če nisi glih puritanec. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KIRA -- 11.9.2006 12:08:46 >

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ćrna magija
11.9.2006 11:58:26   
Mina1
Jolly, pa še to: meni je "na sveže bivša" tašča rekla ob praznovanju rd-ja mlajšega fantka, da je bila pri "eni" in da ta "ena" je nekaj rekla o rdeči barvi....da da energijo. Ja itak, da jo da.

Ampak, da jaz in mlajši sinček še vedno ne stojiva na tleh in podobno, da še nisva prizemljena.

Ja, a letiva al kaj?

In takrat je šlo pri meni v držinici samo še navzdol, šli smo narazen pred cca tremi meseci. Nevem kaj naj si mislim. Dostikrat tole povežem s čim...

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ćrna magija
11.9.2006 12:09:19   
Jolly
Mina1... ko sem prvic rodila in ko sem imela s tasco hude probleme in mi je na vsak nacin hotela skodovati v nosecnosti, mi je mama, ker je sla v Beograd, takrat prinesla rdec navaden trakec, ki je bil prelit z sveto vodo in mi ga dala ogrog roke. Verjamem da me je takrat varoval in sina tudi, saj bi bilo lahko na porodu se huje , saj je itak prislo do hudih komplikacij. Se zdaj ga nosim v toaletni torbici.
Tudi to smo ze probavali, da sol potreses pri vhodnih vratih an oknu, da zle sile ne morejo noter in amulet imamo ob vsopu spalnice obesen, da nas kao vse varuje, pa nic ne pomaga


_____________________________

Najbolj tvegaš kadar ne tvegaš... življenje je cesta po kateri so lepe in grde poti - najlepša pot pa je bila tista, na kateri sem spoznala tebe.

http://joker80.moj-album.com/

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ćrna magija
11.9.2006 13:16:52   
Anonimen
Jaz verjamem, da svojo usodo krojimo sami, ampak ji ne moremo pobegniti. Glej, moja mama ko je zvedela, da ima ata drugo je delala take stvari, da te glava peče. Z njegovo sestro iz Beograda sta dale dol celo srbijo s temi proročicami, jasnovidkami,...od Kleopatre do Branke Simić,...mislim vse res vse! Da ne omenjam, kaj je vse moja mama dajala pod atejovo blazino, pred našimi vrati...mislim za crknit! Samo to jo je moja teta prepričala, ker je ona bolj za te stvari in še dan danes je bolj usekanauser posted image še mene je pred 2 letoma v beogradu vozila do neke ženske in nič ni štimalo ti povem. Danes ko se z mamo pogovarjam in obujamo spomine, kaj je vse delala pred 15 leti lahko samo crknemo od smeha. Mama pravi, da ne more verjet da je šla to delat-ampak kaj češ.user posted image


Koliko ti verjameš v to je od tebe odvisno, samo vedi, da je življenje realnost, magija pa...

(odgovor članu Jolly)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ćrna magija
11.9.2006 14:02:43   
KIRA
jolly pojdi do ene take osebe, ki se s tem ukvarja. prepričaj se da to ni tista oseba, ki so ji naročili da ti "povzroča " zlo ali slabe prigode ali kar že pač. prosi jo, da ti da talisman za vsakega družinskega člana posebaj, talisman pa naj "oboroži" s protiurokom: vsem, ki vama želijo slabo, ne glede na to kdo so ali kaj so, naj se njihove "zle" želje vrnejo v obsegu 3 x 3. to je "magična" številka in v časrovniških krogih velja pravilo, da se ti dobro povrne, slabo pa tudi v trikratnem obsegu.

sol ti pa ne bo pomagala nič, če je ne boš v neprekinjenem krogu posipala po celem stanovanju - najbolje ob stenah, po okenskih policah in pragu. sol odvrača "zle sile" ampak krog mora bit neprekinjen.

rdeča  barva pomaga, če z njo prebarvaš "štok" pri vhodnih vratih. tu naj bi prinašalo srečo. to prakticirajo kitajci.

LP

mimogrede bi rada še nekaj vprašala za sestro: v tujini se to da dobit brez težav, ampak je poštnina precej draga, pa jo zanima, če se pri nas kje da dobit nov OUIJA BOARD. a katera mogoče ve???


< Sporočilo je popravil KIRA -- 11.9.2006 14:11:16 >

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ćrna magija
12.9.2006 10:49:49   
Sita
Če imaš v svojem značaju resno težavo, na primer navado, da izgubiš potrpljenje in se odločiš, da se ne boš več razjezil, je to zelo težko.
Če pa si raje rečeš, da je jeza nekaj, kar kroži po vsem svetu, da ni v tebi, ampak tava naokrog in ji boš zaprl svoja vrata, da ne bo mogla vstopiti, je pa to mnogo lažje.
Če misliš - to je moj značaj, takšen sem od rojstva - pa postane to (da se ne razjeziš več) skoraj nemogoče.
Res je, v tvojem značaju je lahko nekaj, kar odgovarja jezi.
Vsi vzgibi, vse vibracije (vključno s črno magijo) so splošne - vstopajo in izstopajo, gibljejo se okrog - toda planejo nate in vstopijo vate le toliko, kolikor jim puščaš odprta vrata. In če imaš poleg tega še nekaj privlačnosti za te sile, se lahko razjeziš (ali v tvojem primeru dovoliš vstop negativni energiji), ne da bi sploh vedel zakaj. Vse je vsepovsod, od vsakega posameznika pa je odvisno, kje bo postavil meje.
 

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ćrna magija
12.9.2006 22:55:40   
Nattka
Vem za dve osebi, ki sta imeli problem s črno magijo. Prvi je pomagala neka starejša ženska z bivše juge in po nasvetu te prve, je pomagala še drugi. Za to, da pomaga, menda ne zahteva nikakršnega plačila, živi pa v Ljubljani.
In menda, da res pomaga pregnati magijo.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Ćrna magija
13.9.2006 14:50:22   
srki
Jaz pa rajši o tem nič ne berem, bolje da nič ne vem. Ker če bi tele post od tistih brala, ki verjamete v to in ki imate neke izkušnje s tem, bi po mojem takoj začela verjet. Se rajši izogibam takšnim stvarem, čeprav včasih res misliš, da se kaj zgodi ravno s to magijo.....brrr, me je kar strah.

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ćrna magija
14.9.2006 1:10:49   
firasto
Iz Minute modrosti

Lastnik majhne trgovine se je zelo zaskrbljen potožil učitelju, da so ravno nasproti njegove prodajalne odprli veleblagovnico, ki da mu bo uničila posel. Trgovinica že 100 let pripada njegovi rodbini in če jo izgubi, bo to njegova poguba, kajti ničesar drugega ne zna delat.
  Pa reče učitelj:" Če se boš bal lastnika veleblagovnice, ga boš sovražil. In sovraštvo bo tvoja poguba."
"Kaj pa naj storim?" vpraša trgovec.
" Vsako jutro stopi pred trgovino na pločnik in blagoslovi svojo trgovino, da bi dobro uspevala. Potem se obrni in prav tako blagoslovi trgovino nasproti."
"Kaj? Svojega konkurenta in uničevalca naj blagoslovim?"
"Vsak blagoslov, ki mu ga daš, sa bo obrnil v tvoje dobro. Vsakršno zlo, ki mu ga želiš, bo uničilo tebe."
Čez pol leta je trgovec prišel povedati učitelju, da je moral zapreti trgovino, kot se je bil bal. Toda sedaj je poslovodja veleblagovnice in posli mu uspevajo bolje kot kdaj prej.

Malo se zamisli nad to zgodbico in ugotovi, ali se tudi ti braniš z nezavednim sovraštvom iz strahu pred bivšo in ji nehote s tem daješ moč, da ima oblast nad vami?


_____________________________

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Ćrna magija
14.9.2006 10:55:29   
Jolly
firasto... ne vem ce jo glih sovrazim, naj recem da je osebno niti ne poznam, ne vem kako bi jo lahko potem sovrazila. V svojem zivljenju se zares prave sovraznike ne sovrazim, je pa res da imam do nje nek strah, ker vem da s tem ukvarja. Sicer se je ne bojim fizicno, ampak le psihicno, ker lahko stori marsikaj hudega. Kar se pa tice mojega oceta, se ga sploh ne bojim. sem ze imela situacijo, ko me je udaril in sem se samo postavila pred njim in rekla, daj se, saj vem da samo to znas... pa ceprav se vedela da je dovolj mocen, da me lahko v tistem trenutku ubije, sem mu takrat enkrat za vselej stopila na prste in se je razjokal, me nikoli vec udaril. Psihicno se ga pa ne bojim, le hudo mi je da zeli mojemu mozu slabo. Ce bi bila jaz tako slaba,. bi mu lahko z nevem cem vse vrnala, ker se da z lahkoto, ampak vem da se slabo slej kot prej vrne. Zakaj bi si potem delala se te tezave in skrbi???

_____________________________

Najbolj tvegaš kadar ne tvegaš... življenje je cesta po kateri so lepe in grde poti - najlepša pot pa je bila tista, na kateri sem spoznala tebe.

http://joker80.moj-album.com/

(odgovor članu firasto)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Ćrna magija
15.9.2006 16:46:10   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Jolly
Kaksno misljenje imaste ve o tem in ce res obstaja ta magija, kako se je resis?
Prosim za nasvet?!

V takšni kopici mnenj je praktično nemogoče kaj pametnega potegniti. Namreč tisti, ki se jim o tem najmanj sanja imajo največ za povedati. Kot vedno.

Samo na kratko. Obstaja in je zelo resnična. Rešitev? Obstaja in samo ena je tista, prava. 


< Sporočilo je popravil tehnofil -- 15.9.2006 16:48:26 >

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Ćrna magija
15.9.2006 16:49:00   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Jolly
rdec navaden trakec, ki je bil prelit z sveto vodo in mi ga dala ogrog roke.

Uporaba magije za zaščito pred magijo pa je ena najslabših poti. Pa še to. Ni samo sedaj. Prenese se tudi na potomce.

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Ćrna magija
15.9.2006 16:52:07   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Jolly
Po eni strani bi se prav rada sestala z njegovo bivso in se pomenila glede par stvari o tem,

Ona pač dela. Ali res deluje ne ve.  Malo se ji zdi. Če boš govorila o tem, ji boš povedala da deluje in bo imela še večje veselje. Potem res ne bo konca. Do nje se obnašaj popolnoma kot da nič ne veš in da nič ni.

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Ćrna magija
15.9.2006 17:04:24   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Jolly
poznam tri osebe ki jih je preklel do konca, 2 sta mrtvi, ena pa nesrecna in nikakor ne najde  miru. Kaj narediti v takem primeru?

Ti imaš resne težave. Ne samo od drugih ampak izvira iz vajinih družinskih debel. Reštev? Ista. To je duhovni svet. In v duhovnem svetu potrebuješ pomoč ne mazačev in magov ampak pomoč najvišjega. Tistega, ki je nad vsem. Samo tisti, ki mu je vse dano, samo tisti ti lahko resnično pomaga. Samo tisti, ki je zlo premagal te lahko zaščiti. In to zares in popolnoma.

Je pa to tvoja preizkušnja. Kaj se boš odločila? Se boš odzvala "klicu" ali boš hodila še naprej v isti smeri? Lahko se obrneš na razne lažne "posrednike", lahko pa se obrneš na tistega, ki je Gospod. To je tvoja odločitev.

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Ćrna magija
15.9.2006 21:34:37   
Jolly
Tehnofil,,, sana se obracam na Boga, ga prosim in upam da mi bo pomagal. Nekaj casa me je bilo sram, ker sem zelo verjela vanj in mi uslisal najtezje molitve... dobiti osebo, ki me bo ljubila, imeti zdrave otroke itd... in vcasih se sploh ne obremenjujem z tem. vcasih pa pridejo dnevi, ko me potegne noter. moj oce npr, se je delal norca iz mene ker verjamem v boga in me imel nekaj casa za obsedeno z njim, ker sem pac prebirala biblijo in hodila v cerker. Tudi drugi vrstniki so me postrani gledali in vcasih mi je res le on pomagal oz. tisti ki je nad nami. Zdaj pa se vrstijo same grozne stvari, z mozem se cedalje bolj prepirava in glih kar, oz pred kaksno uro sva se zelo zelo sprla, zaradi nevem cesa, ker nima niti pomena in prvic me je udaril in sel. Vcasih dvomim, da mi se lahko kdo pomaga ker gre cedalje na slabse in tudi upanja je cedalje manj!!!

_____________________________

Najbolj tvegaš kadar ne tvegaš... življenje je cesta po kateri so lepe in grde poti - najlepša pot pa je bila tista, na kateri sem spoznala tebe.

http://joker80.moj-album.com/

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Ćrna magija
15.11.2006 17:01:11   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Jolly
so me postrani gledali

No, mene pa danes v zrelih letih čudno gledajo. Danes Jezus ni moderen. Tako, na splošno. Vendar je v resnici vedno bolj moderen. Namreč vedno več ljudi ga ravno zato močneje spozna.

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Ćrna magija
17.11.2006 23:08:29   
pilotgirl
Jst bom sam to rekla-OBSTAJA.Res.Jst tud nisem verjela v take bedarije,dokler ni mene same doletelo.Na žalost še nisem mela možnosti da to dam s sebe,ampak upam da bom kmalu. 

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Ćrna magija
18.11.2006 7:30:20   
Anonimen
In ve ste mi neki kristjani, katoliki! Puj! Nikoli mi ni bilo jasno kako se lahko takšne neumnosti tako lahko pušijo... Ampak v bistvu imajo te stvari podobno vlogo kot religija. Glejte, poznam družino, ki je razpadla in so se spustili v verovanje v te zadeve. Kolikor sem videl na njih enostavno niso bile zrele stvari pogledat iv oči (mati in dve odrasli hčeri) in so stalno iskale neko uteho s tem, da so ugotavljale kdo bi njihovega atija lahko "začaral" in podobno. Nobena pa ni bila pripravljena sprejeti dejstva, da se je njihov ati tako bolano zaljubil, da je enostavno pustil vse skupaj in šel, da ga več ni bilo na spregled in da se še dandanes več ne oglasi. Kdo je odgovoren za tako nezrelost, urok ali on sam. Dajte prosim vas, nena ga serjite!

(odgovor članu pilotgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Ćrna magija
18.11.2006 7:52:16   
Anonimen
user posted image  Jaz pa mislim,če res obstaja Bog,da ta ni pravičen.Poglejte,kakšne grozne stvari se dogajajo,največkrat ljudem,ki niso v življenju nikomur nič hudega storili.Tudi v rek,da se dobrota z dobroto vrača ne verjamem.Vsaj v današnjih časih je tako,da bolj kot hočeš nekomu pomagati,bolj te ljudje izkoriščajo.Vem,da, če se pustiš izkoriščati,da si sam kriv,ker si to dovoliš,vendar,ker si človek,ki težko gleda tujo nesrečo in si pripravljen pomagati,ker ne moreš kar mimo.Največkrat,za to ne dobiš niti besede hvala.Vem tudi,da če nekomu pomagaš,ne smeš pričakovati,da ti bo to kdaj vrnil,želiš pa si,da ti pokaže vsaj malo hvaležnosti.Poznam ljudi,ki so zelo verni,in ki gredo v cerkev skoraj vsak dan,doma pa povzročajo razne zgage.Ne vem,morda mislijo,da jim bo Bog vse odpustil.
Pa še o pedofiliji v cerkvah.Ali so že koga kaznovali? Ali bo tem(zame niso ljudje)tudi Bog odpustil?
Morda sem šla s to temo predaleč,vendar jaz tako čutim in dobro,da obstajajo forumi,kjer lahko poveš svoje mnenje.
Lepo je,če človek v nekaj verjame,pa naj bo to karkoli.Jaz osebno verjamem v naravo,ker narava ti povrne vse,dobro in slabo.Zato,spoštujmo se in imejmo radi,ne glede v kaj verujemo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Ćrna magija
18.11.2006 8:43:08   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: Jolly
Kaksno misljenje imaste ve o tem in ce res obstaja ta magija, kako se je resis?
Prosim za nasvet?!

V takšni kopici mnenj je praktično nemogoče kaj pametnega potegniti. Namreč tisti, ki se jim o tem najmanj sanja imajo največ za povedati. Kot vedno.

Samo na kratko. Obstaja in je zelo resnična. Rešitev? Obstaja in samo ena je tista, prava. 



Verjetno je vedno dobro slišati obe strani, se pravi od tistih ki niso "okuženi" oz. v magijo ne verjamejo in od tistih, ki verjamejo in na njih magije definitvno učinkuje. Potem je seveda mnenje precej različno že od tega v kateri od teh dveh populacij se človek nahaja. Če se je že treba znebiti stvari, kot je bilo zgoraj navedeno a prodaja na bolhi pa ne šteje?

Drugače gre za čisto racionalno razlago, ki se skriva pot večimi nezivi "misli pozitivno", "placebo efekt", "magija", ipd.


(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Ćrna magija
18.11.2006 21:07:04   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Če imaš v svojem značaju resno težavo, na primer navado, da izgubiš potrpljenje in se odločiš, da se ne boš več razjezil, je to zelo težko.
Če pa si raje rečeš, da je jeza nekaj, kar kroži po vsem svetu, da ni v tebi, ampak tava naokrog in ji boš zaprl svoja vrata, da ne bo mogla vstopiti, je pa to mnogo lažje.
Če misliš - to je moj značaj, takšen sem od rojstva - pa postane to (da se ne razjeziš več) skoraj nemogoče.
Res je, v tvojem značaju je lahko nekaj, kar odgovarja jezi.
Vsi vzgibi, vse vibracije (vključno s črno magijo) so splošne - vstopajo in izstopajo, gibljejo se okrog - toda planejo nate in vstopijo vate le toliko, kolikor jim puščaš odprta vrata. In če imaš poleg tega še nekaj privlačnosti za te sile, se lahko razjeziš (ali v tvojem primeru dovoliš vstop negativni energiji), ne da bi sploh vedel zakaj. Vse je vsepovsod, od vsakega posameznika pa je odvisno, kje bo postavil meje.



Sita, tale tvoja izjava je pa zame več kot dobrodošla in srčna ti hvala zanjo!!!

Drugače pa me ob prebiranju te teme kar črviči...strah pred neznanim, verjetnouser posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Ćrna magija
19.11.2006 21:53:46   
Anonimen
Tudi sama nisem verjela v te stvari, dokler žal ni doletelo moje družine. Šlo je tako daleč, da sem skoraj izgubila ljubljenega sinka. Vendar, ko je bila situacija najhujša, sem prišla do pravih ljudi, ki so pomagali tako v duhovnem, kot v čisto telesnem smislu. Pred tem pa mi nikakor ni uspelo priti do nekoga, ki bi nam uspešno pomagal.
Res pomaga meditacija, energijsko jajce, kot so napisale že predhodnice in molitev.
Zelo pomembno je tudi odpustiti vsem, ki so ti v življenju naredili ali želeli kaj slabega, tebi ali tvoji družini.
Mislim, da smo se mi rešili oziroma da poznamo način, kako se zaščititi pred negativnimi energijami.

(odgovor članu Čupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Ćrna magija
20.11.2006 11:48:36   
Anonimen
Že 100x povedano in rečeno: to obstaja, najbolj dejavna je črna magija na području LJ, Postojne, Novega mesta..še nekatera mesta so omenjena...

Pa saj ni važno, to obstaja, lahko je že hudo, če se s tem ukvarja t.i. tvoja kvazi prijateljica amatersko, recimo zato, ker ti je neprivoščljiva, da gre preko vsega, da uniči tebe, tvojo družino.

No, meni se to dogaja, meni se je to zgodilo. Kako je, vedo samo tisti, ki so to dali skozi in še dajejo tako ali drugače.

Mi je pa popolnoma vseeno, če se temu smejite, ali pa ne, mene je to skoraj uničilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 13:43:37   
Jutra
Tole temo sem potegnila ven iz naftalinauser posted image

Za kosilo se malicala kar na klopci v parku, pa pride do mene šlogarica. Le, kje me je našlauser posted image
"Ne, hvala, me nič ne zanima." Pa se ni dala. Me je pronicljivo opazovala in kar začela blebetati. Itak je nisem nič zastopila, ker je imela samo tri zobe. Nazadnje sem pač vstala in se umaknila.
Ampak zapomnila pa sem si vseeno par stvari, ki mi jih je povedala: da ima neka ženska eno mojo majico in dela črno magijo nad menoj, da želi slabo meni, mojim otrokom, bližnjim, domu. Da preži smrt name. Seveda, da bi mi ta starka rešila tega bremena, bi mi dala listič, pisan v arabščini (kot nek amulet), seveda za protiplačilo (jaz naj bi šla kar na bankomat dvigniti denar, ona bi počakala?!?) Pa sem imela tega dosti in ji rekla, da ne želim nobenih njenih zaščit, če mi je pač slabo- kar koli to že je - namenjeno, se naj pač zgodi. V svoj konec, smrt pa ne mislim posegat, da bi si podaljšala življenje. Mislim, kolikor mi je napovedala, mi čisto zadostujeuser posted image   Vsaj ne bom stara in betežna.

Pa sem na RR dala na iskalnik črna magija in prebrala tole temo. Imate različne izkušnje, pa eni ste prav fajn napisali v zvezi s temuser posted image

Jaz bi pa še kakšno rekla na to temo, pliz. Trenutno mi dol visi, če mi kdo želi škodovati, ampak, ko se pa omenja škodovanje mojemu otroku, tu sem pa zelo občutljiva. Ona mi pomeni vse!

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 13:46:20   
Anonimen
da ima neka ženska eno mojo majico in dela črno magijo nad menoj, da želi slabo meni, mojim otrokom, bližnjim, domu. Da preži smrt name.


ja tako se to dela in tega je po LJ polno, vsepovsod, zdej pa verjamita ali ne, ni se za hecati.

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?