|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Samoplacniski test za toksoplazmozo 11.9.2006 16:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
A lahko tale tvoj avatar mal povečaš oz. nalepiš gor original fotko?
|
|
|
|
|
RE: Samoplacniski test za toksoplazmozo 12.9.2006 8:19:16
|
|
|
|
BarbaraE
|
Jaz bom šla sicer z napotnico dat kri na Zavod za transfuzijo, ki delajo te preiskave. Najbolje da tja pokličeš in jih vpr., če lahko tudi kot samoplačnik.
|
|
|
|
|
RE: Samoplacniski test za toksoplazmozo 12.9.2006 8:20:57
|
|
|
|
dskubin
|
Zakaj pa bi šla samoplačniško? Kaj nisi pred kratkim bila trestirana pri tvoji G? Bi mogla bit, no.
|
|
|
|
|
RE: Samoplacniski test za toksoplazmozo 12.9.2006 8:27:48
|
|
|
|
tinaaja
|
Bla bla - je neg. Kwa naj recem zakaj - to, da sem zvedela, da se je v lokalu, kjer velikokrat jemo kosilo, ena med nosecnostjo okuzila s tokso In po tem, ko sem ze dala kri za toxo sem imela en vikend podobne znake kot po okuzbi - zdaj a je to od tega ne vem, zelim pa bit ziher, da ni, ker je pred mano odlocitev za AC ali ne. Ene 2x je bilo kosilo tam malo cudnega okusa - rajs dam nekaj dinarckov pa sem ziher, kot pa da se bom sekirala do 24 tedna..
|
|
|
|
|
RE: Samoplacniski test za toksoplazmozo 12.9.2006 8:42:52
|
|
|
|
škratek
|
Kaj pa, če prosiš svojo ginek., če ti opravi ponoven test?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
katero ime vam je lepše?nika23Ema (
36%)

Naja (
9%)

Neja (
22%)

Lia (Liana) (
12%)

Tia (Tiana) (
20%)
Število vseh glasov: 527Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!