|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
10.10.2006 13:08:28   
žiža
Oj, mi smo praznovali ta vikend. in sicer v dveh delih, v soboto za familijo, nas je bilo cca. 12 odraslih, slavljenka in Urban. V nedeljo pa tapravi baby žur. 9otrok (od tega 2 dojenčka) in 12 odraslih. Pa smo imeli vse v dvosobnem stanovanju. Iz dnevne smo vse spraznili, pa otroško sobo so imeli za igrat. Glih  fuzbala nismo mogli špilat user posted image  pa vpitja in cviljenja je bilo tud dost, ampak ni bilo panike. K sreči imamo zelo potrpežljive sosede. Pili in jedli smo iz papirnatih lončkov in krožničkov, tako da ni bilo veliko za pomivat. Obvezen je bil edino sesalec, če bi pa imeli kokoške bi pa tud prišle na svoj račun. Smokiji so bili res POVSOD! user posted image
NO za drugo leto si bomo pa tudi mi morali umisliti kakšno drugo varianto. Zdej so res še malo majhni, sploh ker so še v plenicah in res morajo biti starši zraven. Od kolegice hči je zdej praznovala 5r.d. in je naredila v McD. pa je bilo menda fajn. Otroke pripeljejo starši otem se pa dve uri zabavajo z animatorjem. Pa nimaš nobenega dela s pospravljanjem, hrano...
Res bi bilo fajn, če bi bil kje kakšen prostor (dvorana) z igrali kjer so lahko tudi starši navzoči, pa da imajo previjalnico, otroške stolčke in mizice. Ala igralnica iz vrtca. Zakaj se tega nihče ne zmisli. Zdej ko so volitve in famozne obljube aktualne, bi se lahko akkšen kandidat to izmislil.
user posted image

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: 9. nebesa - 2 krog
10.10.2006 23:34:47   
Anonimen
Čer.

Tinca7, jaz ti predlagam Kolosej. Desno zg. od vhoda imas igralnico in kavarno (imajo torte, sveze .. lahko se dogovoris tudi za celo ali pa kaj podobnega), ni zakajeno, veliko prostora, tepih po tleh .. sicer so se drugi obiskovalci, ampak itak mal pomiris divjake, pa je. Edino glede rezervacij so bolj svoh, ker si ne zapomnijo (tako da je fajn it kake dve uri prej se enkrat povedat, da pridesuser posted image ). Ali pa Colnarna v Tivoliju noter.

L. je lani praznoval v Koloseju, nimam pojma, kako je bilo, se pa tam dobivamo z RRjevkami (no ja, smo se ..user posted image ) in so tamali vedno ful uzivali (tamalcki se lahko plazijo, ta starejsi igrajo z blazinami, pa se kake igracke). Letos sva pa midva za tamalega pripravila v Colnarni, smo prej rezervirali, so nam posavili mize (oz smo jih sami, ko smo tja prisli), tavecji so risali (smo prinesli liste+barvice, tavecji= 1,5 l +..), tamali so bli v narocjih ali v vozih in to je to .. Isto imajo sveze torte in lahko se zmenis za celo. V glavnem, nam je bilo fajn, res pa je, da je bilo to konec avgusta in da so lahko se letali malo ven in noter, pa tudi prijazni so bili tam (kar je redkost .. res pa je, da sem jaz dva dni prej pred sefom komentirala kolk so pocasniuser posted image  Nisem vedla, da je sef .. sva z malim in Luno, ki je lajala, cakala pri zadnjem vhodu A., ki je sel notri po sladoled in ga sto let niso postregli, tamal je bil ze tecen . jaz pa lepo naglas .. ja, L., gremo, takoj ko se bo kdo spomnil atija postrezt .. ce bo se letos ... user posted image ). Drugih idej pa nazalost nimam .. razen se kak Jurman (kosilo pac, imas igralnice .. )

Drugace pa je v soli tale teden mal manj guzve, nic ne pisemo, dobila sem se eno 5user posted image  (matematika), Luna je pridna ... vse po starem v glavnem user posted image

Lupcke vsem tanovim user posted image ,

Ribica

Kje se pa Pikapolonica skriva? Ajaaaaaa, zadnjic na bazarju sem Dolino videla! Je sploh spoznala nisem user posted image  Mala je tut ze full velika.


(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: 9. nebesa - 2 krog
11.10.2006 9:54:15   
GoYa
Ojla!

Ribica a ti misliš bit letos odličnjakinja user posted image  (saj mogoče tudi si, pa ne vem). Same petice nosiš domov. Bravo.

Praznovanje rojstnih dnevov pozimi je res zoprno, še posebej, če je stanovanje majhno. Mi smo v hiši, ki gre počasi h koncu, za take priložnosti v kleti predvideli en prostor. No, ampak ta prva user posted image  je avgustovka in takrat je itak najlepše zunaj piknik narest. Čeprav zna bit tudi avgust muhast.

Žiža, vse najboljše tvoji Sari za RD user posted image .


Drugače naša pupica pridno raste. Lička so vedno bolj okrogla, pa nogice špehaste user posted image . Napenjanje oz. vetrovi jo še vedno matrajo, sam bomo preživeli tudi to. Zanimivo, da ko smo zunaj pa kar pozabi na to, al kaj user posted image  Takrat se nič ne buni. Verjetno ji tresljaji pomagajo. Ja, hvala bogu za sončka, da smo lahko še vedno cel dan zunaj.

Pikapolonica, sem prebrala, da imate še vedno težave s sprehodi. Smola smolnata. Verjetno bo itak kmalu slabo vreme, čeprav to ni nobena tolažba. Kaj pa če poskusiš kaj drugega? Npr. da greste ven brez vozička in jo imaš v naročju. V tem primeru potem odpadejo daljši sprehodi. Kaj pa kengurujček? Ne vem še kaj bi ti lahko svetovala. Ti pa verjemem, da to ni uživanje porodniške.

Lepo se imejte in uživajte z vašimi bonbončki.

LP, GoYa


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: 9. nebesa - 2 krog
11.10.2006 22:14:05   
Anonimen
Ej GoYa, a si ti men ze povedala, za kater voz si se potem odlocila?user posted image  Se ne spomnim namrecuser posted image  Dones sem vidla dvakrat rdecega Mothercare-a za dvojcke user posted image  

Ne ne, nisem odlicnjakinja, pa tut ne namerevam bit .. ceprov se ne bi branla, no user posted image  Bomo videli, ko bo se biologija in dav eseja mimo, kake ocene bodo ... Sam letos sem pridna, pa pri pouku sledim in pisem, pa ze od tam velik odnesem.

Grem zdaj pod tus in spaaaaat!

Nocko, Ribica

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: 9. nebesa - 2 krog
12.10.2006 9:08:49   
Pikapolonica
Hojla!

Imam ravno nekaj malega časa, preden se Lina spet zbudi....

Ja, GOYA, prav si prebrala. Še vedno imamo velike težave s sprehajanjem in očitno ne bo nikoli bolje. Vsaj jaz sem nehala upati in verjeti. Ker ta naš otrok ima res vgrajeno uro po kateri si ravna spanje in jaz ne morem popolnoma nič proti temu. Iste probleme imamo namreč tudi s spanjem v postelji. 40 minut in nič več. Potem se prebudi, tečna ko sam user posted image  jasno, ker ni dovolj naspana in nam (mi) ne preostane drugega kot da jo nosim in potem morda spet zaspi, morda pa tudi ne. In da je vse skupaj še lepše, psotajajjo tudi noči vedno bolj naporne. Še nekaj dni nazaj sem se hvalila, kako vsaj ponoči spimo. Dobro, dojila se je na 3 ure, ampak potem takoj zaspala nazaj. KAJ PA ZDAJ? Zaspi ob 9.30, in potem se zbudi enkrat ob polnoči, pa potem ob 2h zjutraj in potem ob 4.20 in.... Nemirna da ne moreš verjet. Iz hrbta na bok, pa nazaj, pa rokice gor in dol, pa glava levo in desno, pa ne umirit in ne umirit..... GROZNO!!!!!! Dobro, včasih se vmes tudi "sprdne" ter za trenutek umiri in takrat sem vesela, ker vem da ji odleže, ampak kaj ko dolgoročno to nič kaj ne pomaga. Pa gremo spet iz boka na hrbet, pa.... Se mi zdi, da ji cele noči samo pojem in jo za rokice držim ter mirim. Tako sem že naveličana tega.... Me že kar neke čudne misli obletavajo, da bi nehala dojiti. S Tio smo imeli pol manj problemov, ko je pojedla tisto mleko iz flaše in zaspala. In je bil mir. Tole zdaj je pa res za pop****. Aja, in da je mera polna, je vsako noč oz. zjutraj še polulana čez in čez. Plenica pa polna, kot da bi liter vode noter zlil. Pamperske 2 in Babylove midi očitno ne zadostujeta  Kaj naj še poskusim? Danes grem najbrž po Fixies v Bbaycenter. Ne vem, no....

Še dobro, da vsaj s Tio nimamo večjih problemov. Je sicer pravi mali lumpek, ki ji hudički po očkah kar švigajo sem in tja, je pa tudi naš zlati sonček... ki bo kmalu že 2 leti star. No, mi bomo letos praznovanje njenega rojstnega dne kar z Lininim krstom združili, povabili ožjo družino ven na kosilo, naročili dve manjši tortici in basta. Drugače imamo pa tudi kar srečo, da imamo doma dovolj prostora za praznovanje s prijatelji in njihovimi otročki, tako da nam zaenkrat ni potrebno iskati drugih prostorov.

No, toliko od mene za danes...

Pa-pa, Pikapolonica user posted image  


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: 9. nebesa - 2 krog
12.10.2006 11:33:01   
Bejba
Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše dragi Anže, vse najboljše za te user posted image user posted image user posted image .
Ja, naš ta večji škrat je danes star 2 leti. Anžetko, muca moja, tako zelo te imam rada, da se mi kar meša. Bodi še naprej priden in tako zlat fantek kot si bil do sedaj user posted image user posted image user posted image . Pa ena želja: dajmo se že enkrat znebiti pleničk user posted image .

No takole, to je lepša stran našega življenja zadnje dni. Drugače pa sva bila z Nikom 5 dni v bolnici. V petek se mu je stanje glede alergije hudo poslabšalo, po celem telesu je bil živo rdeč, lisast, pikast,....na ritki je imel kar žive rane iz katerih se je ven cedilo, jokal je....skratka noro. Sva šla po hitrem postopku v pediatrično kjer so naju zadržali notri. Dali so ga na Pregomin AS in koža je bila po treh dneh spet lepa. V torek predno sva šla domov, pa se mu spet pojavijo nove pikice, ki pa so bile drugačne od prejšnih. Potem so ugotovili, da je v bolnici staknil še virozo (kot da ni že vsega dovolj). No, kljub temu sva šla lahko domov, vendar morava v ponedeljek zopet za tri dni nazaj user posted image .
Kljub temu, da je bila koža po Pregominu boljša, so bili testi na alergijo na kravje mleko negativni, zato so se odločili, da mu bodo v ponedeljek zopet počasi začeli dajati kravje mleko in opazovali reakcijo. Skratka cela zmešnjava.
Men se bo pa tam kar zmešal. Itak sem vedno znova razočarana nad to našo klinčevo pediatrično in njenim osebjem. Tokrat sem bila čez dan prikovana na lesen stol, ponoči pa na ležalnik. Nik je bil seveda tečka sto na uro, čez dan komaj kaj spal (hvala bogu, da imajo vozičke na oddelku, da je vsaj tam kaj spal), ponoči se je non-stop zbujal in jokal, jaz vsa neprespana, utrujena, na koncu z živci zaradi osebja (o tem sploh ne bom pisala, ker se mi bo spet utrgalo). Ko sva v torek prišla somov sem komaj gledala od utrujenosti. Še do sedaj se nisem naspala in orng odpočila (pa še sedaj ko bi lahko počivala, sem na RR user posted image ).
Poleg tega bodo še cel vikend obiski, ker Anže praznuje, tako da je pestro sto na uro.

Sarica od Žiže, tudi tebi vse najboljše. Da boš pridna sestrica malemu Urbančku in da boš ubogala atija in mamico (itak user posted image ).

Pikapolonica, tole z vozičkom mi je znano user posted image . Naš Niki je tudi prve tri mesece zganjal celega vraga v vozičku. V redu je bilo samo ko je spal (seveda ob nenehnem guganju in tresenju), ko se je zbudil pa sirena.
Po tretjem mesecu se je stanje začelo izboljševati, ker se je začel zavedati okolice okoli sebe. Vendar še sedaj, ko je star skoraj 5,5 mesecev v vozičku buden ne zdrži več kot pol ure do 45 minut. Potem mora ali zaspat (seveda si mami skoraj roko utrga ker ga toliko gunca, da princ končno zaspi) ali pa ga je treba vzeti ven, ker je tečka sto na uro.
Jaz se še vedno tolažim z besedami: tudi to bo enkrat mimo. Vsak dan smo bližje boljšim časom user posted image .

Uživajte in toplo oblecite svoje sončke, saj je mraz pokazal svoje zobe.

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: 9. nebesa - 2 krog
12.10.2006 11:44:56   
Lu
Ojla!

Vse najboljše slavljenci in slavljenke user posted image user posted image user posted image

Midva z Tianom bova danes preizkusila voziček. Greva ven za 20 minutk in upam, da bo užival. Drugače je pa pravi zaspanček. Komaj da mi kaj poje. Jaz pa polne joške user posted image Smo ga vagali danes in ima že 3.480g tale naš dečko. Maja ga je lepo sprejela. Je non stop v njem. Pa ga boža, pa kaže ušeska, učke, nosek, laske. Skratka moram biti kar previdna, ko je zraven. Danes npr. se je ulegla v njegov ležalnik. Mislim. No, saj je zdržal. Se ni strgal.user posted image Drugače pa imamo ( že trkam ) noči še kar mirne. S strani malega sploh, samo Maja ga sem pa tja sračka. Pomojem, da bodo zobki spet.Sem se vam samo na hitro oglasila, zdaj grem pa malo počivat. Me še tako hrbet boli, da je groza če predolgo sedim oz. stojim, hodim.

Lepo bodite pa pišite kaj.


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: 9. nebesa - 2 krog
12.10.2006 11:48:57   
GoYa
Ribica, mi smo potem kupili PP trikolesnik GT3. V svetlo modri barvi. Pa sem rekla, da ne bom imela modrega vozička, ampak zarečenega kruha se največ poje user posted image . Ja kaj čem, če mi njihova rdeča v živo in v kombinaciji s tisto sivo ni všeč.

user posted image , imate pa res pestro z vašo Lino user posted image . Nič kaj prijetna situacija. Ampak, tako kot pravi Bejba, enkrat bo mimo in takrat bo lušno. Upam, da čimprej.
Meni tudi niso všeč ne Pampers 2 (niti iz Mullerja (kao nemške) niti iz Spara (poljske)), ne Babylove midi, ne tista Mullerjeva znamka. Doma imam 4 različne vrste pleničk, pa nič mi ni po godu user posted image . Še najboljš so mi bile Pampers New born, sam to smo že prerasli.

Dragi Anže, tudi tebi vse najboljše user posted image . Pa da bo mamica vesela, ji pokaži, da znaš tudi brez pleničk user posted image .

Punce, lepo se imejte in uživajte v sončku.


(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: 9. nebesa - 2 krog
12.10.2006 11:50:58   
GoYa
O, še Lu se je vmes oglasila user posted image . Vidim, da se imate lepo. Kar tako naprej. Pa uživajte na sprehodu.

Pa pa.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: 9. nebesa - 2 krog
12.10.2006 12:05:57   
Bejba
Pikapolonica, glede pleničk, nam so Hofferjeve najboljše. Ta večji ful veliko pije in posledično veliko polula, pa nam edino Hofferjeve zdržijo. Pa še lepe so in najcenejše user posted image .

LP; B

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.10.2006 8:18:17   
Tinca7
Anže, vsenajboljšeuser posted image !
Vidim, da je pri vas kar pestro. Tile drugorojenčki vas kar prijetno zabavajo.

Bejba, glede pediatrične ni treba trošit besed in živcev, ker smo tudi mi tole svinarijo pred kratkim občutili. Nič ti ne zavidam, da morata spet nazaj. A bodo še kakšne teste delal? Kako pa to, da so te dali na kravje mleko in ne Aptamil ali kaj podobnegauser posted image ?

Pikapolonca, kaj pa res kakšen kengorujček ali kaj podobnega? Mogoče pa res hoče bit čist ob tebiuser posted image .

Pri nas ni nič posebnega. Trebušček (in nažalost tudi zadnicauser posted image ) lepo raste, fantič pridno brca, krčev pa tudi nimam več. Sem sicer totalno jezna (delno tudi nase), ker sem pač na bolniški in imam tako prekleto nizko plačo, da je za znoret. Iz moje plače sem šla dol za 1/3user posted image . Tako da smo spet začeli malo bolj zategovat pasove.
Lara je pravi anglček. Se skos samo smeje, spet je začela uživat v vrtcu, tut popoldne mi pomaga skuhat, pa psa na sprehod peljat. Res je pridnauser posted image . Za rojstni dan smo se odločili, da bomo malo skrčili seznam povabljencev, in bomo vso stvar organizirali doma. Tako da bo 8 otrok in 10 odraslih. To bomo pa že nekako stlačili v stanovanjeuser posted image
Zdej se grem pa spet  pridno delat, ker me čakajo 4 žehte za zlikatuser posted image . Punce uživajte še naprej in pazite na svoje sončke.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.10.2006 9:32:27   
asso
Evo še mene na hitrco, ker Nastia spije mleko potem pa jo bo potrebno porihtat. Ko pa njo porihtam pa bo potrebno nazaj k Tarin... skratka pestro je, pa tudi lepo.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Da čestitam vsem slavljencem in naj se "pohvalim", da sem včeraj tudi sama praznovala.

Tinca7, kaj pa če bi delala po 4 ure? Plača bi bila že dosti boljša.

Pikapolonica, sej bo tudi to mimo. Kaj ni bilo s Tio podobno? Sedaj pa vidiš kako je pridna, ja mali user posted image  kot moja Nastia, ampak pridna.

Nam te dneve Nastia tudi nekaj sračka. Dve noči se je prebudila in smo jo mogli dvignit. No hvalabogu je s flašo kar hitro zaspala nazaj. Tarin pa lahko rečem, da je za enkrat pridna. Ponoči spi, zbudi se nekje na 3 ure, poje in spi naprej. Čez dan je in proti večeru je malo več budna, ker jo mantrajo krči. V vozičku pa uživa. Vsaj za enkrat je situacija super. Jutri bo dopolnila en mesec in v ponedeljek nas čaka posvetovalnica.
Danes imamo prvič kopanje. Ja prav ste prebrale, šele danes. Naša patronažna (tudi sorodnica) je bila na bolniški zaradi sinčka in smo jo čakali, da se vrne, vendra nismo jo dočakali. tAko, da šele danes pride ta druga, ki jo nadomešča. Sej jo bi še počakali, ampak se hočemo skopati preden gremo v posvetovalnico.

No, toliko za enkrat, ker me Nastia že kliče.

Pozdravček vsem mamicam in nosečkam pa lep vikend (v nedeljo se dobro oblecite, ker napovedujejo shladitve).

Lp asso in vsi moji

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.10.2006 10:56:28   
Tinca7
Ne moram delat, ker so razmire v službi tako obupne. Direktor je res kreten na kvadrat (zmerjanje, nikoli nič prav; skratka stres, stres, stresuser posted image  ), plača pa itak 3 mesece zaostaja. Bo treba kar potrpet s tole bedno bolniško in seveda potem tudi bedno porodniško.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.10.2006 12:37:28   
Bejba
Tinca7, saj nas ne bodo dali na kravje mleko, tako se samo na kratko reče adaptiranemu mleku, ki vsebuje beljakovine kravjega mleka, to pa so ala Aptamil, Beba, Novalac, Hipp, pač standardno adaptirano mleko. Alpsko mleko pa seveda šele po enem letu.



_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.10.2006 21:26:02   
Naty*Taja
Hojla punce! Mi se imamo pa zdaj prav fino. Tavelik se je začel malo več sam igrat, pa veliko je spodaj zraven mame, tamala pa itak kot, da je ni - samo spi, je in kaka! Jokat skor ne zna. Se je zadnjič malo ustrašla in je tak mil se drla pa smo bili vsi panični, kaj ji je, če pa drugače nikoli ne joče. Nima krčev, samo včasih jo malo pozvija in pošraufa  - dobro namreč vem, kaj so krči in kolike od tavečjega, ki  smo ga tri mesece velik po rokah nosli, včasih celo noč!Jaz sem se pa zaletavala kot muha, ker mi je tako kronično primanjkovalo spanca!
V glavnem se morem malo pohvalit, dokler se še lahko user posted image . Me bojo pa cote ubile! Madona a imate ve tudi skor po dva stroja na dan?!, al se samo mi toliko preoblačimo?!Pa smo jaz in otroci doma!Kaj bi šele bilo (bo) ko bi bili v vrtcu in jaz na šiht? Bom resno razmisla o kaki pomoči.
Pikapoka - sej ne da te hočem strašit, sam naš se še zdej ponoči po dvakrat zbuja. Bil je pa isti, kot tvoja tamala! Jaz sem vedno bolj prepričana, da če dojiš se pač zbuja in more to prerast! Sem pa zadnjič pri zobarju zvedla nekaj zelo zanimivega - zdravnica je rekla, da se zbuja zato, ker mu dajemo pit  čaj al pa sok. Zaradi sladkobe je to namreč isto, kot,da bi mali jedel in se mu potem cel prebavni trak zbudi in potem se kr naprej zbuja, ker postane zares lačen? ! Smo zdej kr ukinali ponočno "napajanje" (sam vodo dobi , če je mogoče res žejen, ali pa ima suha usta), in je res veliko bolje. Se še sicer zbudi,ampak zaspi nazaj brez večjih ukrepov. Upam, da ga bo kmalu čisto minilo in mu bo uspelo v kosu spat kakih 9 ur! Tamala boljše spi - se samo enkrat al pa dvakrat ponoči (od 19 do 6) jemo.
Asso - a si se ti malo zmotla letnico rojstva pupike v podpisu? Je malo huda, da bi imeli res samo 10 mesecev razlike, čeprav ni nemogoče ! user posted image
Ribica je kr pridna - samo glej, da boš zdržala tak tempo celo leto! user posted image user posted image
grem zdej spat - sej veste, kako paše, ko ti rata, a ne?user posted image
Lep pozdravček vsem mamicam in poljubček za vsakega našega angelčka! 

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.10.2006 23:19:12   
žiža
Čer mamice a vse že spite?
Sej vam čist privoščim. Mi trije smo ta vikend sami doma, ker nam je oči popegnil v nemčijo. So šli z godbo gor špilat. Pa je kar naporno biti sam z dvema škratoma. No k sreči imam mami na dosegu in mi priskoči na pomoč, če kaj rabim. Pa še Sara kar pri njej spi. Živimo namreč v istem bloku štiri štuke narazen in je to prav super. vsak na svojem pa še vedno dovoj blizu za vskočit, ko kaj zagusti. Drugače smo pa kar v redu. Veselimo se tega čudovitega vremena, ko smo lahko večino dneva zunaj. Pa še za naprej obljubljajo sončka le ohladilo se bo. Ah pa nič zato, se bomo pa bolj oblekli.
JOj, tole pa morm povedat. Najin sine se je danes prkucnil iz trebuščka na hrbet. Sploh nisem mogla verjeti in sem ga kar parkrat dala nazaj na trebuščka, da bi se prepričala če mu res rata. Pa mu, prov dobr obvlada zadevo. user posted image user posted image user posted image  Ne samo to gre vse čist prehitro. Ko ga pogledam se mi sploh ne zdi več dojenček. Se mi zdi kot bi bila še včeraj noseča...
Tole z nočnim pitjem je pa prav zanimivo Naty. Naša tud ponoči vpije pila, pila... No zdej se je malo umirila, bilo je pa noro je včasih spila tud po dve flaški user posted image  Pa prav odvisna je bila od te presnete flaše. Zdej smo jo pa ukinili in iz protesta mula sploh noče piti. Noče niti iz kozarčka, niti po slamci, niti po tisti plastenki, ki ima tisti nastavek na vrhu. Edino če smo kje drugje potem pije, doma se pa dere flašo, flašo, flašo. Pa ne mislim popustit. Je že 14 dni tako in ni vrag da bo pozabila nanjo. No saj k sreči je vsak dan boljše.
Bejba mi je prav hudo za vašega Nika. Upam, da čim prej zrihtate tole zadevo. A Pregomina vam pa ne dajo? Res čudo, če je pa očitno, da nekaj ne štima pri kravjem mleku. Jaz imam s Saro v petek kontrolo, me prav zanima kaj bo pokazal test.
kako ste kaj z lulanjem pri ta velikih navihancih. Naša zdej končno pove, ampak na žalost šele takrat ko že lula. No včasih ji rta al pa potem zadrži in par kapljic naredi v kahlico. Jaz sem že pošteno sita te velike rite in njenih plenic. Madonca vse traparije  zna povedat in ušpičit, da jo lulat pa ne.
Oh spet ne znam nehat, še sreča da ta mali neki stoka. Bo treba jest potem pa oba spat. Pa upam da bo čim daljša runda.
nočko user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.10.2006 22:04:05   
žiža
No tako pa smo mi trije pregurali tale vikend sami brez gazdice. Je bilo kr Ok, samo danes sem pa že komaj čakala da bo ura 8 da jih popokam v posteljo.
Danes je bil prav fin dan. Dopoldne sta prišla na obisk teja. in Maj. potem smo šli na kosilo k mami, sara je seveda ob 12ih odspala eno rundo. No potem je prišla od mojga svakinja s tamalima dvema, ker je njen tud odšel v nemčijo. Smo šli mal ven, punce so na igralih norele midve sva pa mal opravljali. Sva obglodali najina dva do kostiuser posted image . Sledilo je še praznovanje pri prijateljičini hčerki. spet en kup otrok in veselja, norenja in zabave. Jih je tako fino gledat, tele naše sončke. tako brezskrbni in razigrani so, ko bi vsaj ostali taki in uživali svoje otroštvo čim dlje.
Glih ob 7ih smo končno prišli domov se umili in pojedli, ob pol 9ih je omagala Sara, pol ure za njo pa še Urban. Jaz pa zdaj kuham mnjami, mnjami kompot in čakam mojega dragega. Upam, da ni ful utrujen, ker mene tako boli križ in vrat in takoooooo sanjam njegovo masažo user posted image  
Sicer sme tako zaspana, dabi najraje dol legla, ampak bom počakala še tole urco. Najbolj, da grem likat.
Kej se še oglaste, men je tako fajn brat kako furate v štiroje.user posted image
lep pozdravček

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.10.2006 22:24:04   
Anonimen
Cer vsem in najprej VSE NAJBOLJSE vsem slavljencem.

GoYa, super, meni je tudi ta trenutno tisti the one. user posted image  Samo da toffe varianta user posted image  

Drugace pa sem danes dve uri pospravljala tocno en predal pod posteljo in dva plasticna zabojauser posted image  Namrec, v predalu pod posteljo sem imela vse cunce in to od ''mojih otrok'' (baby born in se en dojencek), en kup uporabnih za taprav eotroke (jasno,kupljene cotkeuser posted image ) in se vecjiiiii kup home made cunjic. In vse to je bilo polno prahu in dlak (tko lepo padajo namrec dlake iz postle tja doluser posted image ) tko da sem se s tem zezala in vse plisaste igrace presesala in dala v predal pod postlo, cotke pa lepo zlozila v plasticna zaboja. Mater je enih dlak od tegale beaglcka.

Drugace sem pa po dolgem casu spekla cokoladno cokoladne muffine (s koscki cokolade) in tkooo lepo zgledajo&disijo, ampak mi bo sestra prnesla zdele hamburger iz McDonald'sa, tko da bodo najbrz muffini pocakali na jutri .. ali pa neuser posted image

Jutri pa novim zmagam naproti, bajeuser posted image user posted image

LP, Ribica

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: 9. nebesa - 2 krog
17.10.2006 8:17:25   
Naty*Taja
Imam malo časa - tamala spi, s tavečjim sem se pa zmenla, da bo mami še mal na internetu, on naj se pa malo igra - pa me že vleče za stol user posted image
Žiža ti kr vztrajaj, se splača. Namreč naš je tudi imel tisto malo flaško, s cucljem 0+ in je spraznil po dve do tri na noč! Smo ga dvakrat previjali ponoči! Ko si je pa mami končno gor prišla, da je to samo cartanje in ne žeja, smo jo pa kr ukinali - pa niti ni bilo večje panike! Zdej pa nič več ne pije ponoči in zdrži z eno plenico user posted image . Zbuju se je pa še kr en čas po tistem, ko smo mu ukinal tisto carto! Zdej ima pa drug hobi - namreč non stop daje roke v usta! Kot petmesečnik! Jaz bom znorela! Ne vem kaj mu je? Al mu petkice rastejo al kaj? Sem ga vprašala, če mu dam Marušino dudico, ker je ona noče. A mislite, da je to kaka psihična stiska zaradi male? Drugače ni nič ljubosumen in jo ima rad, jo lubčka. Ko se dojiva me pusti pri miru in se lepo igra. Nimam več pojma kaj! Sej si bom prišla gor po par mesecih, tak kot za flašouser posted image . Kaj češ, pri tamali bom že vedela kako in kaj ga ne usrat!
Drugače pa se naš tudi že sam spomni, da ga kakat in lulat, sam na kahlo nam je do sedaj pravi čas ratalo pridet ene petkrat - začetek pa je. Ga ful moti plenička in se kr naprej prijemlje tam dol in pravi auva - ker ni nič videt, ga po moje srbi, ker ima plenico. Upam, da se čimprej rešva te nadloge.
Naša mala pa itak kr naprej spi je in kaka user posted image . Je včeraj malo jokala, ker se je udarla, pa je bila cela panika, ker nismo navajeni.
Se pa tudi že s trebuščka prevali na bok in glavico že kr dobro drži. Pa tako angelsko se smeji!
Naš tavelik zna pa tako lepo noska izpihat! Sem kr ponosna.
Mi smo zdej kr dosti sami in čisto lepo laufa - s tavečjim počnema vse tako, kot sva prej, tamala pa itak samo za previjat in nahranit ves nama ukrade par minutk. Ko bo pa večja, se bomo pa skup po tleh valjali in divjali. Joj kak je to  fajn, a ne? Najboljš je, ko kam gremo - traja vsaj eno uro, da se vsi zrihtamo, najemo, previjemo, pokakamo.... in ponavadi vedno zamudimo, al pa smo zadnji trenutek tam.
Zdej se pa jaz na znam ustavit user posted image .
BOm kr nehala, ker ima tavečji že dost tega,da se more sam igrat, mami pa kr neki tipka user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.10.2006 12:09:36   
Anonimen
Kje pa ste vse? user posted image

Jaz sem ze doma, pravzaprav sem doma ze od kakih 9:50 in sem ze dve uri spala. Mi je bilo ze zjutraj full slabo, potem prvo uro v soli ok, potem pa spet grozni in sem sla domov. Pa sem se po pol ure zbudila in je ze bilo ok, pa sem se vseeno nazaj zaspala user posted image  Pa Luna je bla seveda cist srecna, ker sm prsla domov in sva se sle stiskat pod kovter. Sem pa celo pojedla prvo hrano dones - cokolino user posted image  Prej sem pa v celem dnevu spila mogoce pol dcl zale. Sem rekla Alesu zjutraj, ko me je peljal v solo, ce ti je tkolele slabo ko si nosec, da jaz ze ne bom noseca user posted image  

Naty-Taja, full imas lepo slikco! A sta se z M. ze slisale koncno al se ne? user posted image  

Sem pa vidla zadnjic na RR, da je BONI* spet nosecka! Je sprasevala za nuhalno in 3d ultrazvok. Pa sem ji rekla, naj pride pokukat sem, pa ne vem zakaj je niuser posted image  

Kje se pa Tinca7 in Supermami skrivata?

Pikapolonica, je ze kej boljse z vozickom in Lino?

GoYa, kdaj bodo slikce v albumu, sem videla, da si ga ze nardila user posted image  Mene pa firbec matra.

Bejba in Asso, kako so pa vajini user posted image user posted image ? Mata lih za porocit - vsaka po dva user posted image  
Asso, Nastia je doma s tabo, ne? Kako ti uspe vse skupaj? user posted image

Pa Žiža in Lu?

Upam, da nisem katere pozabila, če sem pa jo, pa ni bilo namerno user posted image

LP vsem pa javite se kaj & :* user posted image

Ribica

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.10.2006 13:57:15   
GoYa
Ojla!

Ribica, jaz tudi rada jem čokolino. Še mal pa ga bomo z Lino skupaj za zajtrk user posted image .
Jah, album...sem hotla včeraj eno slikco objavit na Upajmo skupaj, v temi Za nas, pa sem začela delat album, pa mi javi, da je slika prevelika, jo zmanjšam, pa še vedno prevelika. Jo spravim do 400kb, več ni šlo. Pol se pa alarm užge, pa moram it...in tako je album še zdaj prazen user posted image .

Drgač pa je Lina začela že mal nagajat. Ker je slabo vreme, ne moremo ven in to pomeni, da mi čez dan ne spi toliko kot sicer. V vozičku mi non stop spi. No, tako moram zdaj dežurat zraven nje in ji tisto dudo v usta tlačit, ker jo lih ene 2 sekundi zadrži in že pade ven in takoj jok...do solz, če ji je ne vstavim takoj v usta. Jo bo treba drugačnega reda navadit, zdaj ko bo zima in bomo več doma.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.10.2006 14:12:35   
GoYa
Evo, Ribica, sem objavla eno slikco v temi Za nas. Lahko greš tja pogledat. Se ne bom matrala z albumom user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.10.2006 14:19:36   
Anonimen
Ze letim user posted image

Za album pa morajo biti fotke manjse od 100kb user posted image

A dezne prevleke za voz pa nimas, da bi sli vseeno ven?

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.10.2006 14:22:16   
Anonimen
Kok je pa to eno luskano dete!user posted image  Kok ma lepe ucke, joooj user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.10.2006 14:54:59   
Pikapolonica
Hojla!

Hej, Ribica, pa si me prehitela. Sem nas ravno hotela malo okrcati, kako smo lahko pustile da je tema pobegnila na 2 stran...

No, mi smo pa v torek dopolnili tri mesece in še sreča, ker kot kaže, se bodo stvari res začele spreminjati na bolje. Ta teden je namreč moje malo dete začelo zunaj, na svežem zraku spati tudi po tri ure. Najprej nisem verjela, da je to res, zdaj pa je enako že kar nekaj dni zapored in upam, da bo tako tudi ostalo. Pogruntala sem, da moram počakati, da je res zelo zaspana in tečna, in potem takoj ko začuti da se voziček pelje, neha jokati in v parih minutah zaspi. Seveda je še vedno kriza ob tisti njeni 40 minuti, vendar zdaj vztrajam in in jo vozim, dokler ne zaspi trdno nazaj. In potem lahko spi še dve uri brez problema. In to pred vhodnimi vrati, zunaj in na svežem zraku. Jaz pa lahko ta čas kaj pametnega notri naredim....

Sicer sva pa imeli včeraj posvetovalnico. Zdaj ima 62 cm (rojena s 50) in 6230g (rojena 3170). Dojenje torej laufa. Pa saj, ko jo pogledaš, bi bila idealna za kakšno reklamo za Michelin gume..... No, malo je imela reakcije na cepljenje (vročina in bolečine v nogici) in je bila malo tečna, pa sem ji dala Daleron (je zdravnica rekla da lahko) in je potem bilo lažje. Pa še super je prespala noč. Spala po 4 urne runde (že doooooolgo ni bilo tako) in sem bila ful vesela. Je pa na žalost danes nekaj narobe v trbuščku, ker že od jutra kar nekaj stoka in joka, jaz pa tudi čutim kako se ji nekaj v trebuhu dogaja.... No, upam, da bo do popoldneva bolje, ker naj bi po dolgem času šli skupaj (cela družinica) malo ven. Sicer v City Center, po nakupih, pa vseeno - skupaj. Ker zadnje čase je vedno tako, da ima eden eno, drugi pa drugo.... Je pač lažje....

No, Tia je pa spet doma. V nedeljo je spet zbolela in je zdaj na "bolniški".... V ponedeljek pa spet v vrtec - do nadaljnega! To je pa res brez veze. V septembru je bila v vrtcu celih 12 dni user posted image user posted image .  Bo ta mesec kaj bolje?????

A ve se kaj rekreirate? Jaz že en mesec razmišljam da bi bilo dobro iti vsak dan malo na Orbitrek. Pa mi nekako ne znese. Se pa močno nagibam tudi k temu, da bi začela hoditi na aerobiko za mamice z dojenčki. v bližnjem centru imajo to rekreacijo 2x na teden po eno uro. No, vam javim kako je, če se bom res odločila.

Tako, zdaj pa grem. In pa, poskusila bom prilepiti tri slikice. Da boste videle moji dve angelčici! Upam da bo ratalo.

user posted image

user posted image

user posted image


YEEEEEEEE, uspelo je!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


LP, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?