|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za Klarito
13.10.2006 11:02:42   
Klarita
Sem točno vedela, da ste pravi naslov, da z vami delim mojo težavo ali neprijetnost. Hvala punce, najbojše ste. user posted image user posted image user posted image

Tisti, ki si je zmislil internet in forume, bi moral bit king of the world user posted image , joke. Ne res, ful dobro, da to obstaja, da lahko vsaj nekomu poveš take stvari, ker drugače ne vem komu bi lahko vse to zaupala. Saj se pogovarjam z dragim in je ful razumevajoč in mi pomaga, ampak nasvete pa lahko date le ve iz svojih izkušenj in sem ful vesela user posted image user posted image user posted image , da ste tukaj.

Najboljše mamice na svetu bomo, ko smo tako brihtne in se tako poglabljamo v te zadeve, boste videle. Po mojem nam bo ful lažje in še malo bolj bomo pripravljene.
user posted image  za vsako od vas in naj vas sonček danes greje. (čeprav je friday the 13 th user posted image )

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Za Klarito
13.10.2006 12:14:17   
andreja2000
HOJLA
da se še jaz spet malo javim.
Klarita, z user posted image user posted image   se nikar preveč ne obremenjuj,saj ne moreš storiti ničesar tudi če bi bil ss,ga telo sčisti samo.Je pa takih hitrih ss zlo velik in k sreči niti ne vemo zanje. in ss so pa pogosto zaradi nepravilnega razvoja zarodka,pa narava za to nekako poskrbi.
Tako,pripravi se za nov boj saj bo kmalu čas ko bomo napadle,pa ni hudir,da nam enkrat,morda že tokrat ne uspe.  Torej gremo,punce nekje nas čaka zmaga.Eno prej drugo kasnej!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Za Klarito
13.10.2006 12:29:38   
Klarita
Za nove boje sem že "redi to go" user posted image user posted image , malo me je samo skrbelo, če je že bil ss, da bi potem vseeno takoj ratalo. Saj bo, ne?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Za Klarito
13.10.2006 15:07:50   
Taula
Evo moja menstra je prišla.user posted image  Imam izcedek spet, trebuh me boli....jap user posted image je.
Sitna sem da bi najraje šla v posteljo, se smilila sama sebi, morem iti pa po službi na zabavo za r.d. k prijateljici..njen sin ima eno leto.In tam bo polno malih otrok.
Tale petek 13 je pa prav beden.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Za Klarito
13.10.2006 16:44:34   
andreja2000
Taula
žal mi je,da se je pojavila user posted image  .Jaz jo danes prenašam tretji dan.Še malo pa bo odšla,jaz pa v novi boj.
Vem,da je zate ta dan totalno zanič,a verjem iin upaj,da sreča kmalu pride.Važna in pomembna je vstrajnost  čim manj obremenjevanja in z čim več pozitivnih misli.Jaz sem probala že od raznih čajčkov,pa vitaminov,ki so mi pomagli pri prejšnjih zanositvah (ali pa je bilo zgolj naključje).Tudi vznemirjenost in velika želja sta me vedno spremljala,a sem kljub temu zanosilaSedaj pa se je ustavilo,saj že po 16 mesecih poizkušanja ni nič.Upanja še nisem izgubila,vstrajam kljub nenehnim padcom,vendar se poberem in grem dalje k moji sreči nasproti.
Tudi za nas bo posial sonček,kar enega dne bo pokukal izza temnih oblakov,nas obsijal z svojo toplino in toplo svetil na nas.Takrat,ko bomo imele naše pikice pod srčkom.user posted image user posted image

Klarita
nič se neboj,samo v  boj,saj boš slej ko prejuser posted image .Če te skrbi zaradi močneuser posted image  in da je slučajno bil ss,vedi da boš ravno tako znosila,zato le pogumno in brez odvečnih skrbi.Saj veš,ta mesec bova približno isti čas veselouser posted image Ko sem jaz prvič delala na user posted image  mi je v tretje uspelo.Iz srca upam,da tudi tebi ta mesec uspe.

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Za Klarito
13.10.2006 20:06:06   
Klarita
Hvala andreja2000 za vzpodbudne besede. Dragemu sem danes tudi zaupala slutnje o ss in me je potolažil s stavkom:"Sem vsaj ploden", potem pa me je presenetil in spontano peljal v akvarij, kjer sva preživela lep dan, poln debat, smeha. Sem se končno sprostila in nehala mislit na slabe stvari. Potem pa sva ob kavi nastavljala strategijo za nove boje user posted image . Komaj čakam, spet bo lušno. Test pa mi je ostal za naslednjič.  

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Za Klarito
14.10.2006 8:09:45   
Nasy
Punce, obljubila sem, da se javim!
Pri meni pa ni šeuser posted image , zato sem zjutraj, po treh dneh, spet lepo lulala v lonček..in spet je test pokazal svetlo črticouser posted image zdaj ne vem, je to to? user posted image Ko sem pred letom in pol delala ClearBlue, je bilo podobno..zdaj sem pa naredila test Yes or No..Kot kaže, bom navsezadnje v ponedeljek klicala svojo ginekologinjo, namesto na ginekološko kliniko (zaradi pregrade) Ne vem, kakšna bo reakcija ginekologinje, mi je zadnjič rekla, zdaj pa res ne zanosit..ampak, takrat je že bilo, kar je bilo..če je sploh..


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Za Klarito
14.10.2006 8:32:05   
mala zirafa
nasy, moje čestitke!Črtica je, pa tudi , če je malo bleda.Blagor tebi.Vseeno še držim pesti.user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Za Klarito
14.10.2006 16:08:38   
Klarita
Upam nasy, da je to to in da bo vse o.k.
Pri meni je še vedno user posted image  extra strong in upam, da čimprej zgine, da lahko greva z dragim v novo akcijo user posted image .
Uživajte vikend punce.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Za Klarito
16.10.2006 7:22:51   
Klarita
Dobro jutro punce, vikend je za nami in novi teden se s tem zaspanim ponedeljkom prebuja. Pri meni se je stanje umirilo. Nobenih bolečin, vse normalno, kot da nič ni bilo in user posted image  se je ustavila. Ovulacija me sicer malo bega, ker ne vem ali jo naj po sedanjem ciklusu računam ali po novem, ker se je user posted image  ta mesec prikazala prej. Sicer itak nikoli točno ne vem, ampak vsaj približno, da je čisto ne zamudima. Pravijo, da v tretje gre rado,  bomo videli, če bo to pri meni držalo.
Tiste, ki se z mano vred pripravljate na nove akcije user posted image , veliko uspeha, tiste, ki pa že čakate na user posted image  pa vam držim pesti. user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Za Klarito
16.10.2006 8:27:34   
Xandra1
No takole moje punce ... sem premišljevala danes na poti v službo, da sem se kar malo navezala na vas user posted image

Vikend je mimo in vse smo pripravljene na nove prigode v našem življenju. Klarita in Taula ... ubogala sem vaju in naredila test. Seveda šele danes zjutraj. Sploh nisem imela poguma, da bi ga naredila prej. user posted image Torej, z največjim veseljem, ki se pomalo meša z nervozo VAM moje drage virtualne prijateljice sporočam, da SEM v klubu user posted image !
user posted image
Rada bi povedala, da NAVIJAM za vse VAS, da se mi čimprej pridružite! user posted image

p.s.
boleče prsi imam še vedno full, špikanje v jajčnikih je tudi še prisotno user posted image


_____________________________

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Za Klarito
16.10.2006 8:30:08   
Taula
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Za Klarito
16.10.2006 8:43:46   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Za Klarito
16.10.2006 8:45:16   
Xandra1
Hvala dekleta! user posted image user posted image user posted image user posted image
...in če je katera iz LJ, naj prosim takoj zanosi user posted image da bom lahko hodila na kavico in klepetala user posted image


_____________________________

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Za Klarito
16.10.2006 8:51:42   
Klarita
user posted image user posted image user posted image  Čestitke in lepo user posted image  ti želim. Upam, da se ti kmalu pridružimo, čeprav nisem iz LJ, bi pa čvekale naprej tako kot do sedaj. Mogoče boš lahko kake napotke dajala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Za Klarito
16.10.2006 9:20:38   
Lona76
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Za Klarito
16.10.2006 9:27:24   
Taula
Jaz sem iz Lj....pa bi bila z veseljem user posted image . Ah bo že. Sem se pomirila malo. V petek je bila pa res kriza. Sva šla z lubim na zabavo...od kolegice beba je imela rojstni dan. Tam seveda skoraj same mamice in očki. Moj lubi se je začel igrati z otroci, jaz sem ostala sama in poslušala....zakaj pa vidva še nimata otroka, pa bla, bla, bla.... Sem poskušala ostati hladna, najraje bi pa rekla, da se trudiva ampak da ne gre in da naj bodo tiho že. Samo ko jih čisto nič ne briga to, pa nočem poslušati potem a še nič ni? 
Tisti ki imajo otroke včasih sploh ne vedno kako moreče je poslušati taka vprašanja in mislijo da te z tem ko te sprašujejo spodbujajo, k tem da bi imel otroka.
Drugače pa user posted image user posted image  še ni..v petek je bila revolucija, krči....imela sem pa samo izcedek..pa še to bolj v obliki sluzi. Danes je isto, samo sluz. Dvakrat sem že mislila da je prišla..no v tretje pa bo. Je komaj 30 dan danes od zadnje, tako da še ima čas.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Za Klarito
16.10.2006 9:36:52   
Xandra1
Ej Taula ... žal mi je, da si se tako počutila na r.d. Mogoče pa ne bi bilo narobe, če bi jim povedala kar jim gre. Sej veš, potem bi nehali spraševati in vidva bi enkrat samo sporočila novico. Mi pa moj nosečniški čut govori, da bi TUDI TI morala narediti test user posted image
prepričana sem, da boš tudi ti ugledala user posted image
Naredi test, da vem, da se moj nosečniški čut ne moti user posted image


_____________________________

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Za Klarito
16.10.2006 9:41:31   
Taula
Na žalost se moti ta tvoj čut.user posted image Mi je že lubi težil včeraj naj ga grem kupiti v lekarno. Pa sem rekla da kao nimam denarja. In danes ko odprem denarnico me čaka notri denar in listek kupi testuser posted image . Sem rekla da počakam do srede....ker takoj ko ga kupim pride user posted image  to vem. Pa nočem ga kupiti ker vem da ne bo nič in bom sitna. Naj čimprej pride user posted image  da grem v novo rundo.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Za Klarito
16.10.2006 9:42:11   
Taula
Pa sitna sem se opravičujem.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Za Klarito
16.10.2006 9:46:09   
Xandra1
Ej bejba ... sitna gor al pa dol .. tudi to so čustva in prav simpatična si tud, če si sitkana user posted image   Lej, user posted image ti zamuja ... znake imaš kot jaz ... naredi test že zato, da si boš na jasnem in pusti stare navade user posted image Boš vsaj vedela, čakati user posted image ali ugledati user posted image

user posted image


_____________________________

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Za Klarito
16.10.2006 9:46:21   
RAČKAPK
Xandra 1 ČESTITKE user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Za Klarito
16.10.2006 9:50:35   
Nasy
bejba, bejži po test!!!!!!!

drgač pa, jst sem iz LJ..no, tle živiva, po lublansk pa še ne zavijam, čeprav sem že v letih tleuser posted image
popoldan pokličem goinekologinjo..ker jaz težko verjamem..da je vse to res


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Za Klarito
16.10.2006 9:51:35   
Xandra1
go girl go user posted image user posted image user posted image
potem bomo šle na kavo? user posted image


_____________________________

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Za Klarito
16.10.2006 10:26:00   
Nasy
ja zakaj pa ne..s kerga konca pa si?

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?