Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

A zdaj barva bodija pove, kakšna mama si
je pa babica v Womans secret kupila en luškan body, črtast. Vmes je bila tudi močna roza. Čeprav potiho mislim, da imajo tam stvari samo za ženske in male ženskice, sem mu ga z veseljem gor namontirala. In ga je nosil samega, ker je bil precej debel. Enkrat sem ga tud na eni punčki vidla. Pa kaj pol. Mojemu je bolj pasal.
.,drugače je,če je roza kombinirana še s kako barvo ...jst tut ne zbiram baru,moj žapček ima mavrivco v garderobi...pa tut rozo,samo ta je kombinirana z rjavo, je brezrokavnik...pa ful zanimivo zgleda
. No, seveda ja odvisno tudi od odtenka roza barve, ene so res grozne.
imela
pa bomo po večini kupovali na novo....razen oblačilc za prve 3 mesece, ker te sem kupovala nevtralne, ker do rojstva prvega nisem vedela al bo
al bo
in to do enega leta, ko otroc ful rastejo in ima eno stvar samo nekaj mesecev. Ja nič verjetno bom kakšne rabljene zadeve šla gledat če majo kje.
, ker ravno ko sem pripravljala oblekice sem gledala, kok luštnih stvari je. Mi pa nikoli ni padlo na pamet, da bi kupovala "unisex", za vsak slučaj, če bo fantek...
. Imel je take lepe blontne kodre in je res zgledal, ko punčka. Nikoli nisem komplicirala pri barvah. Res ni imel rožic in takšnih res ekstra punčkastih oblačil je pa imel vse možne pastelne barve. Je pa hčerka tudi ponosla vse njegove fantovske cotike. Še za sinov krst sem gledala ful lep roza komplet pa me je komaj moja mama prepričala, da sem vzela plavega. V mislih sem že videla vse sorodnike