Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
tehta že 1900 prav da ni majhen
,no pritisk mam zdej super od kar jemlem tablete je rekla kr tko naprej,pol pa še velik pit ,počivat pa nč se redit to je pa itak standart ,prav da vsaj do 34 tedna prilezemo jst pa a samoooooooooooo ja je rekla to je tista meja k je dete že dovolj razvito hmmm sem mislla da je meja 37 teden ok pa ni panike tko da itak bom prej rodila sam upam da pol nebo spet kej narobe sem ji pozabla rečt da hočem njo pri porodu da nebo spet tist ginik. k lansko leto k je z vakuumom ven vlekel
,res da je hitr zuni samo pol
,zadnč sem nečakinji delal podaljške na lasek 3 ure sedenja mal stanja pol k sm bla fertik sem se kr ustrašla nog joj nisem še nikol tko zatečene mela ,sm mela filing da mi bo kr koža počla
.....
no če se spomnem pa natipkam še kej

), pol pa sonček, ko se zbudim. Aaaaaaaaa, kako je to fajn! Mi kar energijo požene po žilah! S Hano sva odpikali gastro, ne rabiva več tja. Jupi! Smo pozdravljeni.
. Komaj cakam da je konec, da bom vsaj bolj svobodna.
.
, se moram malo kontrolirat, ker drugače bo kriza
še namočilo naju je), sem prav razmišljala če si kje v bližini
, tako da v torek bova z G še enkart pogledale za spol, pol pa v akcijo!!! Zapravljam pa zase, oblekice za poleti, pa majčke, pa pasove, pa torbice uh, nisem pridna