Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Da se je le vse srečno končalo in da bi bili vsi zdravi. Sem komaj čakala tvojih novic in glej, si se že sama javila in si že doma. Pa napiši še kaj več o porodu. Ne morem si zamislit kako si trpela vsa otečena in s tako velikim pritiskom. Zgleda da telo tudi samo poskrbi zase, če se ti je porod sam začel in da sta tvoja dva pikca bila res že zadosti močna. Želim, da čimprej prideta domov in da hitro nadoknadita vse kar sta zamudila v trebuščku.
.
, ob sedmih pa je že sine naredil budnico
. Prejle sem ga odpeljala k teti v varstvo do večera, mož je v službi, jaz pa se grem nazaj učit. Okoli dvanajstih greva z možekom na južno, pol pa še mal počivat, pa po malega škrata
, zato, pa verjetno nisem mogla spat, ker sem bila že preveč utrujena
. Moj mozek je popoldan v sluzbi, jaz pa sem zavese oprala in okne spucala
, potem grem pa se nekaj stvari v klet znosit, pa konec za danes
. Prišla je sestra in sva naredili fajitas. Obožujem mehiško hrano!! V hladilniku pa me še čakajo jagode in v skrinji sladoled, tako da komaj čakam, da se moj želodec malo sprazni, da ga spet nafilam z dobrotami.
. Zdaj je šel k dežurnemu in čakam, da pride domov. Upam, da ne bo treba na urgenco.
.
dovoljene. Ne smeš pa baje vzet Neoangina.