Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
.
, prebava me daje, se mi zdi da grem lulat in lulam kr z obeh strani
. Notranji nemir, kot da me je necesa strah, roke se mi tresejo in tako, v glavnem bi kr najraje za par dni zaspala
.
. Bolj kot iščem, nič pametnega ne najdem, Kino..... nič pametnega, mogoče gledališče, če dobiva še kake karte... Bomo videli, sp rekli ta slepi.
. Se mi zdi, da mi vse narazen leze. Res tud s kavča skor ne morem vstat. Prsa pa zaenkrat nič ne bolijo, koža pa tud noro srbi. Kar se pa ostalih težav tiče, sem pa tko tko. Čez dan mi kdaj pa kdaj trebuh otrdi (ne preveč boleče), ponoč mam pa tud čist trdga da komi vstanem. Ja zgleda, da se bo počas vse skup začel. Sem glih danes študirala, da mamo do PDP še 33 dni. To bo res tik tak. Aja, pa vprašala bi vas, če mate kej težav z belim tokom?
čisto majhen trebušček. Recimo Freychin je dvakrat večji.
...
, sem pa vse zlikala
Lahko noč!
. Vidim da nekater tud boljio medenicne kosti, pri meni je JOJ mene bolijo ze kar dober cajt, najvec me sikira to da nemorem hodit ni 10 minut ze zacne pritisk na vzdol in boli ko 100