|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
7.6.2007 21:11:47   
kapica
Afnica, povsod kjer preberem, baje ni treba cakat 6 tednov, odvisno od tega kako se sama pocutis, pa akcijauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
7.6.2007 21:11:55   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

a ti je lahko kaj hudega, če poješ mesnatega podnajemnika v češnji?user posted image

Ja, če si še v kaki vegetarjanski sekti, te bodo sežgali na grmadi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
7.6.2007 21:12:10   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ni post, ni petek, ni panike za mesnate podnajemnike, Freycha...

okusni pa glih niso no....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
7.6.2007 21:12:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ni post, ni petek, ni panike za mesnate podnajemnike, Freycha...

okusni pa glih niso no....user posted image

posle ****nja, nema kajanja user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
7.6.2007 21:13:41   
kapica
Ma ti crvi so vedno v cesnjah noter. Sam oci zapret in naprej jestuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
7.6.2007 21:13:49   
rumba
Mene glih zaradi teh mesnatih podnajemnikov pozne češnj ne potegnejo. user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
7.6.2007 21:15:01   
corfu
Čer!!!

Siskamiska iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  Ronja od kje ti ideja, da jaz znam ličituser posted image  Afnica go for it, le kaj še čakatauser posted image  Freycha, a danes sta zigizigi, jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
7.6.2007 21:15:07   
majrim
joj,samo ne o sexuuser posted image ...meni se bo zmešalo,ker me že razganja lep cajt....sva probala,pa me je kar pošteno bolelo...a ve nimate nič problema??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
7.6.2007 21:15:54   
Freycha
mah jaz pregriznem le toliko, da jo razkoščičim, potem pa kar celo dol pogoltnem - za svaki slučaj

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
7.6.2007 21:16:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

joj,samo ne o sexuuser posted image ...meni se bo zmešalo,ker me že razganja lep cajt....sva probala,pa me je kar pošteno bolelo...a ve nimate nič problema??user posted image

ko se fejst zagrejem, mi nič ne prepreči.... še posebnih položajev ne iščem... samo navali narode.... 

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4410
7.6.2007 21:16:46   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

na-a...... je pač počakal, da sem se namestila, pa s povšterčki podložila itd...... pa ni bilo nobene bolečine....user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
7.6.2007 21:18:25   
corfu
Majrim, jaz nimam nobenih težav z bolečinami med sexsom, sem čist sproščenauser posted image , pa predstavljam si kako sem suha, pa brez celulitauser posted image  Češnje pa tudi jaz kasneje tako jem, da jo najraje kar pogoltnem, pač dobim še malo beljakovinuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
7.6.2007 21:18:55   
rumba
Nimam kaj povedatuser posted image . Midva smeva biti samo pri alternativah. No, te pa ne bolijo.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
7.6.2007 21:19:25   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Majrim, jaz nimam nobenih težav z bolečinami med sexsom, sem čist sproščenauser posted image , pa predstavljam si kako sem suha, pa brez celulitauser posted image   

pišuka, tolk bujne domišljije pa še jaz nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
7.6.2007 21:19:30   
Anonimen

Češnje pa tudi jaz kasneje tako jem, da jo najraje kar pogoltnem, pač dobim še malo beljakovinuser posted image

Mah, emne beljakovine ne motijo tak... Meni gra zdaj na živce, da so mi vse češnje pred nosm na balkonu zgnile od teha dežja. user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4415
7.6.2007 21:19:54   
majrim
joj,joj....zakaj pa sem jaz kaznovana??..saj ne,da bi bil problem v pozah...noter me boli...imam občutek,da mi teče potok,ko pa on malo potelovadi me kar stisneuser posted image ...pa če samo pomislim,da bom mogla še tolko čakat...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
7.6.2007 21:20:03   
Afnica

Afnica... ti kar.... ni panike... samo ne mislit, da je dojenje 98% zaščita, ker je to lari fari... da ne boš spet dvojčkov imelauser posted image

user posted image user posted image  Čaki malo no...še teh dveh nimam doma!! user posted image user posted image  

Hmmm...samo res, o kontracepciji pa še res nisva debatirala user posted image  Jaz tablet ne prenašam. Ko nisva razmišljala o user posted image  sva se šla s kondomi, kar vemo, da ni isto. user posted image  
Pol ko nisva vedela, če bi imela user posted image  al ne,  sva se šla varianto "pazi", če se zgodi - nič hudega. Ko sva se pa odločila za user posted image  sva pa samo uživala in zdej sva tega vajena. Zdej pa it nazaj na varianto kondomi???? user posted image user posted image user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
7.6.2007 21:20:08   
corfu
A pr vas kaj dežuje? V NM grmi in pada kot za stavo. Upam, da bom dobro spala!

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
7.6.2007 21:20:41   
kapica
Vazickeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
7.6.2007 21:22:23   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Afnica... ti kar.... ni panike... samo ne mislit, da je dojenje 98% zaščita, ker je to lari fari... da ne boš spet dvojčkov imelauser posted image

user posted image user posted image  Čaki malo no...še teh dveh nimam doma!! user posted image user posted image  

Hmmm...samo res, o kontracepciji pa še res nisva debatirala user posted image  Jaz tablet ne prenašam. Ko nisva razmišljala o user posted image  sva se šla s kondomi, kar vemo, da ni isto. user posted image  
Pol ko nisva vedela, če bi imela user posted image  al ne,  sva se šla varianto "pazi", če se zgodi - nič hudega. Ko sva se pa odločila za user posted image  sva pa samo uživala in zdej sva tega vajena. Zdej pa it nazaj na varianto kondomi???? user posted image user posted image user posted image

midva sva šla od začetka po sistemu PAZI, pa je ta metoda samo eno leto zadostovala..... potem sem pa že zanosila user posted image user posted image user posted image

se pa z isto stvarjo ubadam... jaz sem pa namreč PROTI hormonski terapiji...........user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
7.6.2007 21:22:31   
corfu
Kam pa pridemo brez domišljijauser posted image user posted image ?

Afnica s kondomi? To je men tako, kot bi en kos plastike vame porival, bljekuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
7.6.2007 21:22:47   
Afnica
Aja, Kapica že 3 dni ti hočem povedat, da je Dino super izbira. Sem navijala, da bi tako izbrala!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
7.6.2007 21:23:15   
majrim

A pr vas kaj dežuje? V NM grmi in pada kot za stavo. Upam, da bom dobro spala!

hehehe,tu je soparno na obali...malo dežja ,malo sonca,pa spet dež...april ta praviuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
7.6.2007 21:23:17   
kapica
A pri vas je dez? Tukaj pa lepo vremeuser posted image
Zvesta, ja, predolgo si cakala, potem pa nisi nic dobilauser posted image .

Zato pa jaz jem sedaj marelice, preverjeno brez crvovuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
7.6.2007 21:24:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Zato pa jaz jem sedaj marelice, preverjeno brez crvovuser posted image user posted image .

Marelice..... Mmmmmm... še ene nisme pojedla letos.... Mi lušte delaš....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako pogosto?
qloq

Kako pogosto ste aktivni na facebooku?

vsaki dan sem aktivna (49%)

Ne nisem aktivna (16%)

občasno pregledujem objave in delim objave (21%)

me ne zanima saj je facebook spletno socialno omrežje zanič (14%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!