|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.6.2007 12:14:41   
corfu
Kaj boste čez vikend počele? Mi imamo v nedeljo namen imeti kosilo pri žlahti, sicer sedaj je vse odvisno od malega. Jutri se bomo pa crkljali, drug teden pa gremo že na morjeuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
8.6.2007 12:14:44   
kapica
Aja, tocno, to je se odvisno od tega. No, vsaj nekaj dobrega, ker sem bila na bolniski vsega skupaj smao apr dniuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
8.6.2007 12:15:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Ulla, jaz sem bila na bolniški od oktobra 2006 in se sploh ne čudim, da imam tako slabo porodniško sedaj......user posted image

no jst pa od decembrauser posted image odločbe za porodniško še sploh dobila nismuser posted image sam po vsaki logiki ne more bit slabš kt je tole zdaj......namest da bi nas zasipali z evri, ker hočmo otročke metuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4928
8.6.2007 12:15:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jaz sem si pa nohtke na nogicah nalakiralauser posted image user posted image user posted image .

Ne me j.... Jaz si jih še postrič ne morem sama več. user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4929
8.6.2007 12:15:26   
Freycha

Freycha,pri meni bo isto z denarjem, je kr nekajm manj. Se slabse je pa to, da dva meseca ko bo moz na dopustu, ne bo dobil nic, ker dva meseca traja, da oni papirje predelajo. In potem sicer placajo za najazj, ampak tista dva meseca pa se znajdi. Za popuser posted image .

A 270 strani? Ma to je za nas mala malica, saj imamo se vec kot en mesecuser posted image .

Jaz sem si pa nohtke na nogicah nalakiralauser posted image user posted image user posted image .

uuu jebote... to je še slabše, kot pri nas..... sicer pa, sama si si kriva, kaj moraš pa gor živet...user posted image

hmmm a ti še segneš do nog, da si lahko v miru nalakiraš nohte?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
8.6.2007 12:16:41   
Anonimen
Corfu... za jutri imam v načrtu šoping, pol bom pa po moje do konca vikenda ležala kot klada.... user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4931
8.6.2007 12:17:03   
kapica
Jaaa, punce, pa saj veste da sem asicauser posted image user posted image user posted image .

Corfu, za vikend nimam namena kja posebnega. Odkar sem doma je vseeno ali je vikend ali neuser posted image . A drug teden pa na morje? Ajjjj, jaz sem ti faususer posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
8.6.2007 12:17:27   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Kaj boste čez vikend počele? Mi imamo v nedeljo namen imeti kosilo pri žlahti, sicer sedaj je vse odvisno od malega. Jutri se bomo pa crkljali, drug teden pa gremo že na morjeuser posted image user posted image user posted image

v soboto dragi dela cel dan, proti večeru dobiva obiske, v nedeljo pa ne vem..... če bo lepo vreme bi kam šla.......kam v naravo malo ležat na dekco in uživat....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
8.6.2007 12:17:40   
Anonimen
Jaz bi tudi šla na morje... user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4934
8.6.2007 12:18:04   
kapica
Ja zvesta kaj pa mislis sponigat da te bo tak zdelalouser posted image ?
Freycha,saj mas prav, ni mi treba tu zivet. a lahk pridem k tebiuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
8.6.2007 12:19:43   
Freycha

Ja zvesta kaj pa mislis sponigat da te bo tak zdelalouser posted image ?
Freycha,saj mas prav, ni mi treba tu zivet. a lahk pridem k tebiuser posted image ?

lahko... ampak samo, če boš gospodinjila tu.... spala boš pa v zibelki, ko bomo malo preselili v posteljicouser posted image user posted image  pa to boš seveda v spalnici, da boš cele noči poslušala kako midva noro seksava user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
8.6.2007 12:19:55   
Anonimen
Mah... balkonske ploščice morava izbrat. Pa še par stvari za bebo kupit. pa mojmu poletno obutev. nekam še jest it. Mogoče bi še čez mejo v AUT skočla kaj pogledat...

No, to je dovolj, da sem pol do konca vikenda invalid....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4937
8.6.2007 12:20:30   
corfu
Klinc pa porodniška, važno da so naši otroci zdravi! Bomo že nekakouser posted image
Ja, morjeuser posted image , sam jaz se ne bom kopala, prvič nimam kopalk in mi jih je bedarija zdaj kupovat, drugič, mam pa tolk celulita, da ti slabo prideuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
8.6.2007 12:21:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

spala boš pa v zibelki, ko bomo malo preselili v posteljicouser posted image user posted image  pa to boš seveda v spalnici, da boš cele noči poslušala kako midva noro seksava user posted image user posted image user posted image user posted image

Haha, si prav živo predstavljam kapico, ki gleda čez gatre od zibke in navija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4939
8.6.2007 12:21:03   
kapica
Freycha, a kr v zibko bi me dala? user posted image user posted image user posted image . A sam poslusala bi kak sekssata, a me ne bi zraven vzelauser posted image .

Zvesta, a si nasla kaj v kuhinji?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
8.6.2007 12:22:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ja, morjeuser posted image , sam jaz se ne bom kopala, prvič nimam kopalk in mi jih je bedarija zdaj kupovat, drugič, mam pa tolk celulita, da ti slabo prideuser posted image

Boli me za celulit in to, če kopalke so ali niso. Padem v vodo kar oblečena ali pa naga.... Jaz se že ne bi nazaj držala...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4941
8.6.2007 12:22:43   
kapica
user posted image user posted image user posted image Zvestauser posted image user posted image .

Corfu, tega pa ne smes narest. It na morje in ne kopat. Sigurno mas kaksne dvodelne kopalke...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
8.6.2007 12:23:14   
Anonimen

En mali sladoled sem pojedla. Zdaj čakam, da moj pokliče kdaj bom doma. Da vem, kako dolgo moram čakat, da bova skupaj jedla. Če ga ne bo hitro, lahko še kaj drugega dam prej v usta, če bo pa hiter, se bom pa prišparala za skupno kosilo.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4943
8.6.2007 12:24:38   
kapica
Corfu, ce se jeaz spravim v bazen na kopaliscu, se bos ti sigurno v morje tudi.
Zvesta, a si sploh kaj skuhala al katero kosilo mislita jestuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
8.6.2007 12:25:27   
Anonimen
Še zmeraj čakam na razsvetljenje z neba, kaj bi lahko na hitro dobrega skuhala. user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4945
8.6.2007 12:25:36   
Freycha

Freycha, a kr v zibko bi me dala? user posted image user posted image user posted image . A sam poslusala bi kak sekssata, a me ne bi zraven vzelauser posted image .

če nisi preveč luštna, bi mogoče še pomislila na to......  sam ti mi itak taka full konzervativna deluješ kar se seksa tiče..... da ne bi bila preveč dolgočasnauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
8.6.2007 12:26:40   
Anonimen
Jao.... tu se že trojčki oblikujejo... Kaj bo šele zvečer?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4947
8.6.2007 12:27:17   
corfu
kakor jaz vem, se proti koncu sploh ne smeš več kopat, saj si lahko že odprt oz. zmehčanuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
8.6.2007 12:27:32   
kapica
Ej freychauser posted image user posted image user posted image user posted image . oblubim da ne bi bila dolgocasna, bi se res potrudlauser posted image
Zvesta, ti kr cakaj, potem mu pa das listo nasega cveka na kroznik.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
8.6.2007 12:28:21   
kapica
Zvesta, do vecera bomo ze cetverckiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?