|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
26.6.2007 0:34:55   
Ajvy
Čisto nore tele Julijke . ... sej ne vem, a je to vročinsko pogojeno al to pride že po teritoriju...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7501
26.6.2007 0:35:19   
kapica

Jaz bi tudi rabila kako lepotno preobrazbo. A ker mi je vesčas tako vroče, imam lase skoz spete v čop, oz. bolj v en knedelj , pa itak ne pridejo do izraza. Bi pa tudi rada šla lepa v P.

Ja, draga nosecka, samo od sebe se tud ne bo nic zgodilouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7502
26.6.2007 0:35:46   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Pregled imam pri G, ob osmih.... to je zame seveda še sredi noči... zdej ko komaj zaspim ob pol petih.. če imam srečo

user posted image jaz tudi.... morem ob 8ih bit že v ce, tak da glede na moje obrate in brzinske sposobnosti morem ob pol šestih vstatuser posted image

Torej srečno nama, to pa bova gledali kot tele v nova vrata ob teli zgodnji se uri ..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7503
26.6.2007 0:36:14   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BEMTI PUNCA user posted image  PA NISEM USPELA PREBRATI TAKO HITRO user posted image user posted image user posted image

Čestitke, tebi prav privoščim user posted image

čeprav sem pa zdej tolk užaljena, da grem kar rodit.. tko.. babe, mejte se, jst grem v Rim!!user posted image

user posted image user posted image user posted image
Pa ne jokat, no! Pa tudi rodit še ne pojdi! Rim bo še dolgo tam stal in čakal.user posted image
Rumba ma te rada!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7504
26.6.2007 0:36:22   
kapica
Čisto nore tele Julijke . ... sej ne vem, a je to vročinsko pogojeno al to pride že po teritoriju...

Hm, ne vem c ej to vrocina, ker men je tu mrzlo.

Jaz mislim d azato, ker nam seksa manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7505
26.6.2007 0:36:33   
Anonimen
ja ajvy, zato sem pa omenila psihiatrijo prejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7506
26.6.2007 0:36:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Uh, to pa je zgodaj. Jaz imam ob 12.30. Še prej me pa mami pride polepšat - pobarvat lase in trepalnice, da bom lepa za v P.user posted image

Jaz bi tudi rabila kako lepotno preobrazbo. A ker mi je vesčas tako vroče, imam lase skoz spete v čop, oz. bolj v en knedeljuser posted image , pa itak ne pridejo do izraza. Bi pa tudi rada šla lepa v P.user posted image

Zato sem se jaz že marca oskubila ko kura na kratko.user posted image Prej sem skoraj celo življenje nosila lase dolge do pasu. Samo nimam časa zdej jih rihtat, nočem jih met pa skoz v čop.  In sem se par mesecev prej postrigla, da se navadim.user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7507
26.6.2007 0:37:08   
Ajvy
Kapica, sami od sebe samo rastejo, pa še to vsak v svojo smer user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7508
26.6.2007 0:37:11   
kapica
Rumba ma te rada!

Pa kapica te ma tud radauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7509
26.6.2007 0:38:15   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jaz mislim d azato, ker nam seksa manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj si omenila SEX?
Joj, moj je že obupal in že panča.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7510
26.6.2007 0:38:15   
Ajvy

Hm, ne vem c ej to vrocina, ker men je tu mrzlo.

Ta vaš seks... a ni mal prevroče in a nismo mal preslonaste za to- ne me ubit user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7511
26.6.2007 0:38:59   
kapica

Zato sem se jaz že marca oskubila ko kura na kratko. Prej sem skoraj celo življenje nosila lase dolge do pasu. Samo nimam časa zdej jih rihtat, nočem jih met pa skoz v čop. In sem se par mesecev prej postrigla, da se navadim.

Boljse pravi cas, kot pa da je prepozno. Uh jej, ze 4 mesce prej , da se navadis. Madoncauser posted image user posted image user posted image user posted image .

A freycha je pa cist zares sla user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7512
26.6.2007 0:39:19   
rumba

Ta vaš seks... a ni mal prevroče in a nismo mal preslonaste za to- ne me ubit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7513
26.6.2007 0:39:45   
Anonimen

Uh ja, jaz že en cajt.user posted image Kar zavidam tistim, ki jim je še do tega. Kako že to izgleda?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7514
26.6.2007 0:40:19   
kapica
Kaj si omenila SEX?

Ja saj pravim, ker nam primanjkuje, imamo odvecne energije, ki jo je treba nekam spustit. In kam drugam kot na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7515
26.6.2007 0:40:58   
kapica
Čisto nore tele Julijke . ... sej ne vem, a je to vročinsko pogojeno al to pride že po teritoriju

A nisi ti tud julijkauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7516
26.6.2007 0:41:08   
Ajvy

Uh ja, jaz že en cajt.user posted image Kar zavidam tistim, ki jim je še do tega. Kako že to izgleda?user posted image

Ne govori, ga pogrešam.... sam kaj k sem k slon , tak neokretna... sanjski svet here I come

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7517
26.6.2007 0:41:33   
Anonimen

Zato sem se jaz že marca oskubila ko kura na kratko. Prej sem skoraj celo življenje nosila lase dolge do pasu. Samo nimam časa zdej jih rihtat, nočem jih met pa skoz v čop. In sem se par mesecev prej postrigla, da se navadim.

Boljse pravi cas, kot pa da je prepozno. Uh jej, ze 4 mesce prej , da se navadis. Madoncauser posted image user posted image user posted image user posted image .

A freycha je pa cist zares sla user posted image ?

Ja, ker sem imela non stop res dolge lase in še negovala sem jih ful, tako da sem morala dovolj zgodaj opravit s tem šokom.user posted image

Freycha je pa zgleda res šla.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7518
26.6.2007 0:42:19   
Ajvy

Čisto nore tele Julijke . ... sej ne vem, a je to vročinsko pogojeno al to pride že po teritoriju

A nisi ti tud julijkauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jap , ponosna in srečna da je temu tako , ste fejst babe in kar ne vem kaj bi brez vas... sem se tolk naučila, pa še pomagate mi , da nisem osamljena...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7519
26.6.2007 0:42:21   
Freycha
ma neee kapica, vas imam čisto preveč rada, da bi kar tako šla. Je pa res, da grem počasi spat, ker je bilo sedenje tam zelo utrujajoče, pa še sedaj sem se Kebaba najedla in se mi gre samo še spat.

je pa predstava fenomenalna, jaz sem vmes od preveč hormonov kar jokala in sem uživala vsako sekundo. Ugotovila sem edino, da moji mali ni všeč, če ploskam, ker mi je vsakič, ko sem ploskala skakala po trebuhu. Kot sem že napisala, sva pa potem šla še na kebab, sedaj pa dragi že drnjoha zraven mene na kavču in me čaka, da greva spat.

Aja, pa zdej mi ni bilo nobene sile prdet. Sem dobro čez prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce se jutri beremo, jaz sem res čisto crknjena user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7520
26.6.2007 0:42:36   
rumba

Kaj si omenila SEX?

Ja saj pravim, ker nam primanjkuje, imamo odvecne energije, ki jo je treba nekam spustit. In kam drugam kot na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

Eden pač mora nastradat!user posted image user posted image user posted image

Samo jaz vam povem, če do 10. julija ne rodim, bomo začeli slončakti tako ali drugače! Se bom že potrudila, najemnja pogodba poteče in se začnejo priprave na morje.user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7521
26.6.2007 0:42:38   
Anonimen

Ne govori, ga pogrešam.... sam kaj k sem k slon , tak neokretna... sanjski svet here I come

Ja, jaz pogrešam že občutek, da si ga želim. Ker me SPLOH ne mika.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7522
26.6.2007 0:42:54   
kapica
Ja, Tasonka, saj razumemuser posted image .

Freycha se sedaj cez nas pritozuje in razlaga svojemu dragemu kake kure smo nesramneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7523
26.6.2007 0:44:16   
Anonimen
babe jaz res grem....se premetavat po postli pa vzdihovat kot da bom vsak cajt umrlauser posted image user posted image user posted image pa ne od seksauser posted image user posted image user posted image čeprov čisto še ga nismo opustiliuser posted image cifre smo zrihtali, tak da javim tako ali drugačeuser posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7524
26.6.2007 0:44:37   
rumba
Freycha, super da si se imela lepo. Lepo in mirno noč ti želim! Lahko noč!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Ali se boste udeležili Festivala družin?
Polonca s piko

Z družino se odločamo, da bi letos prvič šli pogledat na Festival družin, ker je v naših krajih. Vi greste? Ste že bili?

Ja, smo že bili prejšnja leta (10%)

Ja, letos bomo šli prvič (8%)

Odvisno od vremena (17%)

Ne, smo že bili, pa nam ni bilo všeč (1%)

Ne, ker imamo žal druge obveznosti (44%)

Se še odločamo. (19%)

Število vseh glasov: 72

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!