Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Ja nic, pocakat bomo mogli, da vidimo kdo bo koga branil
.
.
, da takoj šibam v posteljo. V otroški je že tišina (upam, da ne bomo ponoči spet nonstop kašljali), ljubi je na žurki, tako da imam čisti mir! Mogoče mi uspe prebrati še kak stavek iz knjige. Pravkar berem Parfum, ful zanimivo....
Letos bova jih prvič preživela poponoma sama na svojem. In si ne znam predstavljati, kako naj vse organiiram, da se bova imela res lepo, ker ti prazniki bodo zaradi
sva ok in v torek imava drugi UZ v 9. tednu. Komaj pa že čakam NS, ki jo imam drugi teden januarja.
, res je dobro narejen. A veš, da so jih zdaj naredili tudi za živalce, zadnjič sem gledala kako se kužki razvijajo in mali delfinčki... res zanimivo. Na začetku smo si vsi sesalci čisto podobni
je umrla babica. Tako, da sva večino dneva
to bo divje pri vas doma
..... malo sem zelena
.