Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
.
.
Se pa se vedno nisem odlocila, ce bi za nasega fanta bombazne plenicke imela al ne... Eni pravijo, da so za fante boljse zarad temperature, drugi pa, da niso fajn za fante, ker niso prilagojene za lulcke in premocijo... Dajte mi malo povedat svoje mnenje! Zaenkrat smo kupli samo New born Pamperske za prvo silo...
, nato pa panika pa v porodno, no, kjer sem rodila v dobrih 45 minutah. Ne vem katera je rekla, da naj prosi za umetne popadke, NIKAR, naraven porod je le naraven. Vse ob svojem času, razen v primeru, da bi bila mama ali plod ogrožena. No, vsaj jaz bom tokrat tako naredila, tud če bom čez rok
. Moje počutje je danes čudno
Imam višji pritisk, v želodcu mi ni prav, težko opišem čudna sem...pa najbrž bo krivo vreme