Afnica
|
Uh, sem vidla, da omenjate hrbtenico. Zadnje dni me kar precej matra. čez dan je še OK, ko grem pa spat, je pa kriza. Ko me je včeraj dragi mazal po trebuščku, še toliko nisem mogla dvignit riti, da bi se pižamo naštimala nazaj. Ker pa imava postlo ob steni in jaz spim v kotu, se je moral ponoči vstat iz postle, da sem se skotalila dol, ko sem šla na wc. Katastrofa. Hodim kot kaka stara baba. In to že sedaj. Kaj šele bo!?? Morm si kupit kalcijeve tablete. Sama mislim, da od teže, ki sedaj še ni tolikšna tudi ne boli v taki meri, morda bolj, ker dvojčka pobereta kalcij meni. Ne vem. Danes imam zadnji delovni dan. Sama se čez dan v službi vredu počutim, sploh ker sedim. Želela sem še delat kakšen mesec. Ampak moji nadrejeni so se odločili, da noseče študentke ne rabijo. Pustili so mi še neke papirje za delat na domu, da mi ne bo dolgčas in da bom počivala koliko bom želela in kadar bom želela. Siskamiska in Anja O... kak vam vela, da ste v taki skromni izbiri našle voziček, ki vam ustreza. Sama si želim takšnega, ki ima obračljiv ročaj, da ga lahko uporabljamo že od rojstva naprej čim dlje in da dvojčka sedita en ob drugem in ne en za drugim. Aja, pa veste mogoče, če gre takšen vozek za dvojčke v prtljažnik manjšega avtomobila? Dragi moj ima beetla, ki ga namerava prodat, sama imam novega puntota. In do naslednje pomladi, bi imeli samo tega mojega. Zdej pa ne veva, če se sploh da vozek noter zložit.