|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: jutranji obrok?
12.3.2007 18:16:53   
AnaB.
Jaz od vedno zajtrkujem, ponavadi popečen kruhek, marmelada, zadnje čase mi ful paše nutella. Zraven obvezmo čaj (odvisno od razpoloženja, zadnje čase pa pradvsem koprivinega), potem kakšen kozarec jogurta ali bananin milkshake. Najlepše pa je to, da mi user posted image  vse pripravi, da lahko jaz malo več pospim. 
 
V službi nato popijem kakšen čaj in do kosila obvezno pospravim jabolko in banano (občasno še kak jogurt), potem grem na malico, proti koncu službe pa še hruško.
Zvečer pa kaj malega skuham (veliko zelenjave in zadnje čase velikoo paradižnika user posted image ).
Imam pa velik problem s tem, kaj mi paše jesti. Se zgodi, da v trenutku postenem lačna, in ko me dragi vpraša, kaj bi jedla, se mi ne sanjauser posted image .
Slabosti gredo počasi h koncu in tudi kava mi ponovno diši user posted image .

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: jutranji obrok?
5.4.2007 9:07:08   
ajtak
Jaz pa najraje nebi nic jedla... Mi vse smrdi, niti ene hrane se mi ne lusta in z vsakim obrokom se silim. Takoj ko pojem pa sem napihnjena ko balon (kar je sploh v sluzbi zelo motece saj vetrov ne morem zadrzevati).

Vceraj  mi je prvic v 14 dneh (od kar me dajejo slabosti in ta nelakota) zvecer zapasal kruh s filadelfijo, no pa sem ga jedla- in potem celo noc nisem spala ker me je tako napenjalo...

Groza!!!

A ma kera kak nasvet???

se najbolje prenasam sadje, pa se po tem se mi kislina dviguje...

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: jutranji obrok?
5.4.2007 11:11:17   
Anonimen
Jaz nič, ker cele dneve rada spim user posted image Ponavadi ko se zbudim, grem kosilo naredit.. Zdaj sem pojedla kruh s paštetko..

Ajtak, težko bi ti kaj svetovala, ker sem tudi sama na začetku nosečnosti iskala kakšna hrana bi mi pasala, pa nič... Mogoče ti lahko ginekolog kaj predpiše, nevem.. Pozanimaj se malo..

LP

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: jutranji obrok?
7.4.2007 20:22:59   
ajtak
Sploh ni vec panike sem pogruntala, da morm jest in pol mi ni slabo.
Tako da sem danes ze malo sunke in hrena, pa poticko ampak skutno in potratno, ker mi orehova ne pase...

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: jutranji obrok?
11.4.2007 11:38:54   
baja*
Vsako jutro čokolino pa malo kosmičev not zmešanihuser posted image  in to že ful dolgo - kar ne morem verjet, da se še nisem naveličala tega zajtrka.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: jutranji obrok?
16.9.2007 10:54:03   
jazabel
Skoraj vedno si naredim majhen toat z rezino sira. V službo pa vzamen enga egota in jabolko. To zadostuje do kosila.


(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: jutranji obrok?
17.9.2007 20:13:25   
koala
Meni ful pašejo čokolino, rižolino, medolino, čoko in čokolešnik, tako da se ti kar izmenjujejo za zajtrk, si sploh ne znam predstavljati da bi kako drugače začela dan, potem pa za malico kakšna nektarina ali dve pa jogurt, potem kakšno zelenjavno kosilo ali pa kakšna tunina, še najraje pa res kaj zelenjavnega, potem spet sadje in obvezno dve skodelici mleka, potem pa že dragi pride iz službe pa je treba nekaj toplega pripravit.
Se mi pa full lušta pice, bi jo lahko 3x dnevno jedla, pa pire krompir bi mi tudi vsak dan pasal, samo se malo nazaj držim.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: jutranji obrok?
8.10.2007 14:46:34   
narava
Alo.

Za zajtrk vedno sadje in obilo vode (ostalo  se is casov pred nosecnostjo, ko sem popolnoma spremenila prehranjevalne navade), tako da nekako do malce v sluzbi pojem ene 2 jabolka, dve hruski in do 11 spijem ze 1,5l vode. Nato sledi malca, vecinoma kaksna zemlja in bio namaz. Ko pride domov kasneje tudi moj user posted image  nama vecinoma pripravima nekaj toplega (za zacetek npr bistro juho) ter vecinoma nekaj lahkega (tunino solato) ipd.

sladko ko vidim, se mi zdi da bom takoj bruhala, kot na ukaz user posted image tako da - ne hvala! druga zgodba pa je z mesom user posted image  nikoli kaj prevec nisem marala mesa, sedaj pa bi saaaaaaaamo meso jedla, taksno in drugacno! user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: jutranji obrok?
8.10.2007 15:02:42   
jana81
joj ko tole berem vidim da res veliko pojem,in upam da ne bom kot balon.
zjutraj ko vstanem ob 7h spijem samo kak sok, potem ob 8h pa pojem sendvič s posebno,sirom in kumarcami,ob 10h spet jem sendvič,ob 11h spijem šejk, ob enih pojem nekaj toplega, ob 17h pravo kosilo, pa do večera še sigurno 2x jem.Upam da moj user posted image  ne bo predebel, pa jst tud ne bi rada mela 20 kg več.user posted image

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: jutranji obrok?
19.10.2007 8:33:35   
Kaja08
Dan! Jaz si zjutraj, preden grem v službo, naredim 2 toasta in ju namažem z lahkim zeliščnim namazom. Okoli 10 ali 11 pojem muslije in ovsene kosmiče z mlekom, okoli 1 kakšno jabolko ali banano. Ko pridem iz službe, naredim kosilo, potem pa ponavadi ne jem nič več, ker mi popoldne kar nekaj slabi in mi ne paše hrana. Ponavadi pojem samo kakšno mandarino ali kakšno drugo sadje. Pa čez dan poskušam popiti čimveč vode ali pa si naredim čaj. In po vsem tem mi sploh ni jasno, kako sem se lahko zredila že za 1,5 kg, sem pa šele v 9.tednu??? Da ne omenjam, da sladkarij sploh ne jem več (prej nisem mogla živet, če nisem vsak dan kaj čokoladnega pojedla), ker mi sladko prav nič ne paše.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: jutranji obrok?
19.10.2007 12:34:44   
mml
Jogurt s kosmiči, ne glede na to ali se mnoseča ali ne user posted image , če sem ap doma pa večinoma kruh s sirom ali pa tudi jogurt s kosmiči...

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: jutranji obrok?
19.10.2007 13:03:54   
Naja30
V prvi nosečnosti sem bila zelo pridna in sem vsako jutro jedla sadje in kosmiče z mlekom, pa laneno seme noter in še kaj. Je bil res zdrav krepak zajtrk.
No, v drugo je pa drugače. Si pa dajem duška, ker mi je še bolj slabo kot prvič. Pojem kruh in gor kakšno pašteto, salamo, sir... Kosmičev videt ne morem user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?