|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF, ICSI- novembrke in decembrke
1.11.2006 20:59:49   
kapica
Pa smo ze prilezle do novega obdobja. Spet nova upanja in uspehi, ki jih bo, upajmo da vec kot prejsnje mesece.
Priblizujeta se dva najlepsa meseca v letu, ko smo v praznicnem vzdusju in si zelimo veliko lepega v drugem letu. Upam da bo naslednje leto za nas prineslo najvecje uspehe ki si jih zelimo in na katere takoo dolgo cakamo. Sicer pa smo tokrat me v dobrem, saj imamo na nasi strani Miklavza, Bozicka in dedka mraza, tako da ni kaj da nam ne bi uspelo, a ne punce?
Se ze veselim nadaljnega klepetanja z vami, da nam bo lepo, da se bomo vzpodbujale, navijale in drzale pesti druga drugi. 
Tako da, oglasite se, pofockajte, da nas bo cim vec.

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 4:32:24   
Anonimen
Kapica to si zelo lepo povedala. Jaz si samo želim, da bi se za vse punce ta tema zaprla in se ne bi več odprla nobena. Zuni je mrzlo (razen pri nasuser posted image ) in upam, da se bojo zato pikice raje grele v našem bušiju (jaz bom pa že klimo do fula dala, da bo tudi mrzlouser posted image ). V naslednjih dneh vse takoj pisat božičku pismo, da bo čim prej prebral in poskrbu za vse potrebno, da nam uresniči želje.

Guser posted image Ouser posted image Puser posted image Uuser posted image Nuser posted image Cuser posted image Euser posted image , user posted image Guser posted image Ouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 8:16:19   
Anonimen
Kapica,bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se je odprla nova stran in da bo ta prinesla čim več sreče in čim več user posted image /user posted image za vse nas, ki tako težko čakamo na naše pikice,

Vidim drgae moje, da se vam ful dogaja,no tudi jst sem se hotela pridružiti pogovoru....sem mislila, da je računalnik doma popravljen pa je spet crknil, škatla neumnatko, da sem spet brez(doma)user posted image . Hvala bogu, da ga imam v službi!!!

MIŠEK, moja draga prijateljica VSE NAJBOLJŠE za tvoj rojstni dan, želim ti vso srečo na svetu, naj se ti izpolni tako dolgo pričakovana želja, naj te ljubezen spremlja zmeraj in povsod in upam, da veš, da imaš prijateljico na katero se lahko zmeraj zaneseš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Kapica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno lepo obdobje, končno nov začetek in iz srca ti privoščim, da se dobro konča. Vsak dan bom mislila nate saj mi tvoje veselje pomeni neizmerno veliko in zaslužiš si vso srečo na svetu!!

siskamiska, juhuhu za tvoja jajčkauser posted image user posted image , ti pa si ena prava kokicauser posted image ...upam, da bo vse tako kot je treba in da se iz vseh teh jajč razvijejo majceni otročički in da zagledaš user posted image user posted image !poročaj!

Vsem dekletom žeim, da bo november naš mesec!Tudi jst sem v torek začela z kombinacijo dveh inekcij/dan...Menopur in Dipherline. Pikam pa se v trebušček in mi je ful dobr, ker veliko manj boli in je čisto na iziuser posted image user posted image . Samo da se dogaja!!Sem polna energije in optimizma in verjamem, da nam tokrat uspe!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 8:50:25   
siskamiska
Živjo punce,

no a jst bom pa zdaj spadala še med novemberke, glede nato da imam novembra transferuser posted image .

Pa najbolj da se že k nosečnicam vpišem med julijkeuser posted image user posted image .  Joj danes pa meni nekaj dogaja, pomoje da sem se preveč naspala.

Za vse punce držim pesti.  Pofočkajte se še ostale.


Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 8:55:50   
Ayolinca
Jutro!

Najprej pa Poopsie in Mišeku iskrene čestitke za njun rojstni dan, z  največjo željo, da bi kaj kmalu postale user posted image !!!
Bodi, kar si.

Bodi svoj. In nikar ne igraj ljubezni.
Pa tudi ne preziraj je, čeprav si razočaran in ogorčen,
zakaj ljubezen je večna, kakor je večna tudi trava. Spokojno
sprejmi izkušnje let, drugo za drugo skladno odlagaj stvari iz mladosti.
Neguj duhovno moč, da te bo obvarovala nenadne nesreče. In
ne spravljaj v žalost samega sebe z izmišljotinami. Mnogi
strahovi se rodijo iz utrujenosti in osamljenosti.
Vzdržuj zdravo disciplino, a vedno bodi
do sebe tudi blag.

Otrok vesolja si,
nič manj, kot so to drevesa in
zvezde. Pravico imaš biti tu. In če to veš ali ne -
vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav. Bodi torej
v miru z Bogom, vseeno, kako si ga predstavljaš. In ne glede
na to, kakšno je tvoje delo in kakšne težnje v bučnem
vrvenju življenja, ohrani mir v duši. Klub vsej
nesnagi in žalosti, kljub vsem izničenim
sanjam, je svet vendarle
čudovit.

Bodi pozoren.

Bodi srečen.
 
V S E   N A J B O L J Š E !!!
 
M.
 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 9:02:18   
kapica
Dobro jutro punce!

Poopsie, a si zacela z spikanjem? To pomeni da sta se odlocila da gresta najprej v postopek in potem, ce ne bo uspelo, z biomedicino? Fajn, a ne da te spike v busija nic  ne bolijo.
Siskamiska ja novembrka si tudi, a ni to fajn? To pomeni da bomo tudi tukaj cvekale.
Misek, mas prav, sedaj ko je zunaj zima, se bojo hoteli user posted image  pri nas gret. Pismo bozicku je ze napisano user posted image .

Jaz torej dobim jutri moja dva soncka, ob enajstih, kako ze komaj cakam user posted image . si morem pa dati zjutraj se eno spiko, isto kot v torek, pa me je ze sedaj strah, ker takoo boli. Sicer je majhna , ne boli me igla, ampak zdravilo. Res je prav peklensko, me se danes boli busi od prve spike, ne vem kako bo jutri user posted image .

Danes je spet cudovit dan zunaj.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 9:05:13   
Ayolinca
Sedaj pa še ostale. Kako ste kaj?

Jaz sem se malo umaknila, predvsem zaradi službe, ki mi zadnje 3 tedne ni dopuščala nobenih ¨postranskih aktivnosti¨!!!
PA tudi morala sem malo priti k sebi in razmisliti o vsem skupaj - predvsem odklopiti.
Na hitro sem preletela in opazila, da niste veliko pisale!!!user posted image user posted image user posted image

Vidim pa, da ste bile ene pridne kokoške, pa druge, da greste končno naprej (Kapica)... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sama ne vem, kako bom. Verjetno bom zadevo prestavila na januar, ker si nisem sama sposobna dajat inj., grem pa konec meseca na seminar za 2 dni, pa v decembru še nekaj podobnega, tko da... ??? Nisem se še odločila, razmišljam pa v tej smeri.
Imam pa trenutno probleme z M, a je imela katera takšne izkušnje? Takrat sem jo po prenehanju jemanja Prom. zaradi slabih zamrznječkov dobila v nekaj dneh -  14 dni po tisti M po IVF-ju (bila je kratka). Sedaj pa sem je v petek in do danes samo izcedek in nič drugega. Sem pa prej klicala Reša, pa je dejal, da naj pridem k njemu danes, da bova videla. Me res zanima, kako in kaj. Mal me panika!!!

No, kako pa ostale? Mišek, vidim, da imaš eno novo varianto za uspešen IVF!? Boš poskusila?

Za koga je še kaj potrebno držati user posted image ?

M.


(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 9:17:37   
kapica
O Maza to si pa lepo napisala user posted image . Saj vem da ni bilo misljeno meni, ampak vseeno sem prebrala user posted image .

Jaz sem tudi imela probleme z M po ivf, vsa zadeva mi je hormone postavila absolutno na glavo. In sem tudi dobila neke zeliscne tablete, pa je bilo dovolj dobro da lahko grem spet v postopek user posted image . Tako da mislim da je to normalno.
A ti gres pa januarja naprej? Kolikor vidim si precej zaposlena do takrat, to je tudi dobro, glede na to da ne bos imela casa razmisljat o tem in tezko cakat.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 9:23:50   
Ayolinca
Oj, Kapica!

Se mi je zdelo, da si ti enkrat pisala o podobnih težavah ... me pa veseli, da se ti je uredilo!!!user posted image A mi lahko mal več poveš, kaj se je dogajalo? Prosim!!! Lahko tudi na privat, po želji. Malo me je strah, sploh, ker mi je Reško dejal, da naj pridem gor. user posted image
Kaj pa če bo danes prišla ona ta prava, kako me bo potem pregledal? Tega si ne predstavljam!!!

M.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 9:39:35   
kapica
Maza, pri meni je bilo tako da se je cel ciklus podaljsal. Prvic je zamujala deset dni, ko sem dobila tablete se je malo poboljsalo na teden dni zamude. Poleg tega je bila user posted image tako cudna, veckrat me je sraufalo, ampak prsa pa nic vecja oz. napeta kot ponavadi, se mi zdi da so "skup padla". Krvavitev je bila pa en dan mocna, takoj naslednji dan samo se izcedek, ki se je vlekel se par dni.  Kot receno je bilo vse skupaj zmesano. Te tablete ki sem jih dobila in jih mores se naprej jest se imenujejo valverde, ce ti kaj pomaga. Pac zeliscne zadeve, ko tako nisem mislila da bo od tega kaj boljse.
Tako da ti bo mogoce danes kaj takega predpisal, ce bos pa dobila user posted image  do takrat, te pac ne bo pregledal, pa bo. Mislim da se zaradi tega ne rabis sekirat.  

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 9:39:50   
Anonimen
Maza, ti si pa res cukruser posted image user posted image user posted image !Hvala ti za tako leše želje in ful ful lepe besede, res hvalauser posted image !
Praviš torej, da boš začela januarja z novim bojem...te razumem, sploh če so pred teboj naporni dnevi ni luštno, da bi se še matrala z vsemi inekcijami in ostalo. Mislim, da je treba iti v novem postopek, spočit, umirjen in zadovojen in če imaš čisto nabasano potem te razumem zakaj razmišljaš o januraju. Jst ti želim vse najlepše kakorkoli se boš odločila.

Kapica a ti imaš pa jutri transfer?user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, bom ful ful držala pesti zate...kako ti je luštn, jst bi tud imela najraje že transfer in vse skupajuser posted image  pa sem še čisto na začetkuuser posted image .

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 9:49:23   
kapica
ja Poopsie imam res sreco, da so mi se zamrznjencki ostali, tako mi ni treba iti cez vse spike se enkrat. Ampak bodi vesela da si ze tako dalec, da ni treba mesece cakat preden sploh do spikanja prides. Kot si ze rekla, vsaj nekaj se dogaja. In ko bom jaz delala teste, bos ti dobila tvoje bebice k sebi user posted image . Bos videla da bo tako hitro minilo, sploh sedaj ko se bliza praznicno vzdusje se hitreje mine.
Pa ta forum bomo z nasim cvekanje dopolnile kot prejsnjega, a ne? user posted image

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 10:32:01   
Anonimen
kapica, zmrznejnčki so res fina "stvar"user posted image , če lahko temu tako rečem...ampak jst se vseeno vesela, tako kot si ti rekla, glavno, da se nekaj dogaja in da ne čakam mučne mesece, da sploh pridem na vrsto.
Zdej bom mešala medicino in bioenergijo, škoditi ne more in po prvem obisku pri bioenergetiku sem se počutila res fino in sproščeno in že to mi veliko pomeni, bom vsaj v postopku umirjena in zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image .

V službi imam ful dela, delam še do konca novembra in moram porihtati stvari zato se bolj poredko oglašam. Naj že čimprej mine, ker nimam več neke volje, da bi se trudila, imam ful viška ur in dopusta, ki ga moram izkoristiti preden grem.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 11:18:29   
Ayolinca
Hvala, Kapica za info!!!

Bomo videli, kaj bo rekel Reško! Nisem pa še nikoli slišala za te tablete.
Ti držim jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim bolje izide!!!


Poopsie, saj bo tudi tvoj transfer hitro na ¨sporedu¨. En, dva, tri!!! A se moraš dvakrat na dan špikat al po 2 na enkrat? Pa to sama delaš? user posted image  Ti si tudi imela prvega samopl. ali ne?
Hvala za lepe želje. Nekako bomo že, mar ne?!






(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 11:23:32   
Ayolinca
Poopsie, vidim, da se nisi nič zmenila v službi. Zelo mi je žaluser posted image in ti želim, da se ti čimprej odprejo ¨nova vrata¨ na kakšnem uspešnem podjetju!!! A imaš že kaj na vidiku?

Ti pa čist verjamem, da je delovna vnema na dnu, ker že sama, ko vem, da grem na dopust, samo še štejem dneve in ure in se mi nič ne da. Kaj bi šele bilo, če bi ostala brez službe!!! Takšni pač smo!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 11:53:24   
kapica
Maza, sem se spomnila se to, da sem imela veliko mozoljev v tem casu. Ampak samo na celu, pa to prav velike, ampak ko sem hotela stisnit se ni dalo. In ne vem ce ni dva meseca vse skupaj slo,da sem se sama sebi zdela grozna. Sedaj je pa spet v redu, koza lepa gladka user posted image , da sem cisto srecna.

Poopsie, a samo en mesec se imas? Joj, si kr mislim da ti je grozno delat, ce si fejst fejst jezna na njih se javi v bolnisko, da jim pokazes kdo lahko koga zaj.... No, saj vem da ne bos to naredila, ker si fejst punca. Mogoce pa gledas no to tako, da se veselis se hodit v sluzbo, dokler jo imas.Se bos mogoce boljse pocutila, vsaj upam in ne bo tako tezko.

Ja, guzve in dela je povsod, mene tudi sluzba klice, grem pocasi, pridem komaj zvecer ob devetih , pol desetih domov. A ni to groza user posted image . Ampak vazno da jo imam, se ne pritozujem user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 12:41:21   
Liya
O punce kako ste kaj?
Res da se bolj malo javljam pa vseeno prejmite ene topleuser posted image
od mene,če pa je zunaj tako mraz bbbbrrrr...

Pa ne da smo že res zakorakale v november?user posted image Joj kako res meseci hitro bežijo,a ne?

Res je bližajo se najlepši dnevi v letu,zato naj vam zaželim da bojo ti dnevi prav magični.
lp

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 17:34:48   
Mijavček
Oj punce!
jaz bom zdele mal zamorila in se vnaprej opravičavam, ampak sem tko jezna! Do danes sem mislila, da bom decembrka, ker bi morala novembra na GK LJ po injekcije, no in jaz, ne bodi lena že 01.11. dobim user posted image  in danes pokličem in mi sestra, sicer še kar prijazno pove, da sem dobila pošto s konzilija šele septembra in da nas od septembra naročujejo šele januarja... sem kar brez besed ostala... in jo potrpežljivo vprašam, zakaj mi je bilo septembra potem rečeno, da naj pokličem novmbra prvi dan ciklusa? "ja, tako, je, to ni od mene odvisno" reče že kar malo naveličan glas na drugi strani. Ne vem točno zakaj, ampak me je bolj potlro kot ko dobim user posted image  . Jaz pa že vsa pripavljena, da zdaj je pa to to... razumem, da je tukaj državna blagajna in da je pač toloiko in toliko pstopkov na leto odobrenih, ampak hudiča ,zakaj mi tega ni noben že septebra povedal ?! Pa še Ribičevo sme vprašala, kaj pa če slučajno, s ezgodi, kot se že je, da na koncu leta zmanjka sredtev,... pa mi je rekla, ah nič se ne sekirajte, to je bilo samo enkrat, vse bo uredu...
Oprostite, saj ne da sem ena neučakana kura, ki je mislila, da bo jutri noseča, ampak ne me nategovat tako svinjsko!!!!

vglavnem, ko sme prišla k sebi, sem poklicala v Dravlje k Rešu, pa bomo vidla kaj bo on rekel. zdaj mam pa te GK LJ že poln kufer! Isto je bilo za laparoskopijo (maja, namesto marca 2005), isto je bilo za stimulacijo z injekcijami (maja, namesto februarja 2006).

a se vam tud to dogaja, lepo prosim, a mam samo jaz tako srečo, vedno, ko kličem da bi se naročila za kakšno stvar me lepo odslovijo na naslednji ciklus ali dva. Leta pa minevajo... Ne morem kaj, da ne bi pomilsila, da ma preveč drugih take in drugačne veze tam, jaz pa nobene in tako zmeraj padem na rep.

Too much! Res upam, da mate vi kej več sreče, tega pa ne privoščim nobenmu. Pa človek misli, da ma po vseh letih že trdo kožo in da je vajen prenest marsikej.

No, sej paše mal spihat ventile. Se še enkrat opravičujem, take volje sem, kaj naj, mogoče bom pa jutri bolj pri volji za samjlije pa rožice user posted image

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 17:59:12   
Liya
Oh mijavček ja res je tale ginokologija v lj ....bbbrrrr....samo čakanje,večno čakanje.
No jaz pa sem se dokončno odločila v juliju da grem na IUI(seveda takrat so dopusti in nisempričakovala da bom kmalu na vrsti)
Pa ravno to se je zgodilo,no ne danes na jutri ampak vseeno je minilo 3 mesece.
V postopek bi morala že iti v septembru,pa se je vse nekaj zavleklo,ker niso dobili pravočasno izvidov,dobili so jih šele v oktobru.
No sedaj pa je november in postopek se je začel.
Pa se veselo špikam.

močno upam da se bo tudi zate kaj kmalu začel postopek in da hitro zagledašuser posted image

Če pa seveda v tem ciklu ne rata pa grem v Dravlje.


(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 19:13:56   
Ninika1
Pozdravljene punce,
če dovolite bi se vam pridružila. Po 3 letih neuspešne borbe za user posted image  se tudi mi podajamo jutri v 1. IVF postopek. Sedaj se že "sprejčkam" s suprefaktom, jutri pa dobim prve špike menogona. Kolikor sem brala pravite, da špikanje v trbuh manj boli user posted image . Ali je možno se špikati enkrat v trbuh enkrat v ta zadnjo ali je potrebno vedno v isto mesto?
Zanima me tudi kako ste ozir.boste prakticirale dneve po punkciji in transferju? Ali boste doma ali boste še v službo do testa? Jaz sem mislila biti od punkcije do transferja doma potem pa iti v službo. Sicer imam zelo naporno in stresno službo ampak mislim, da če bom doma sploh ne bom odmislila zadeve in bo samo še slabše.
Kaj pa hiperstimulacija? Ima katera takšno izkušnjo?

Držim pesti za vse nas, da se naslednji mesec dobimo na sosednjem forumu!!!!
LP.

_____________________________

Ninika

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
2.11.2006 21:50:10   
kapica
Ah Mijavcek, mi je zal da se je tako izteklo, je pa res da nas vse to cakanje ubija. Sploh ce si ze psihicno pripravljen na zadevo, potem pa v vodo pade. To da se jezis je cisto normalno, bes mores dati iz sebe, da ti bo boljse. Druge izbire tako nimamo kot pa cakati, ce smo prepusceni drugim.
Upam in zelim da ti tile meseci cimhitreje minejo in da bo januar se prehitro prisel user posted image .

Estera a ti si ze pri spikanju? Nisem dobro sledila, al pa sem pozabla user posted image , ce nas je pa tolko user posted image .  Uf , fajn , se vsaj nekaj dogaja a ne?

Ninika dobrodosla user posted image . Upam da bo tvoj postopek v prvo uspesen in da bos pridelala cimvec jajck user posted image . jaz sem se spikala z gonalom v trebuh, en dan v eno, drug dan v drugo stran. Pa sploh ni bilo hudo, so se pa ene tudi spikale v tazadnjo. Mislim da je odvisno od tega katera zdravila imas, ker vsaka drugace prenasa in nimamo vse enako. Po punkciji sem bila v bolniski, po transferju tudi, nekaj pa sem imela dopusta. Jutri po transferju grem tudi v bolnisko, ker je v sluzbi prenaporno (morem tezko dvigovat) in ne bi rada tvegala. Je pa res da je boljse ce delas, hitreje mine cas do testa, ampak glede na to pac kaksno delo opravljas. Jaz hiperstimulacije nisem imela, mores pit dovolj vode, pretiravat, pa je v redu.
Glede spik in tega pa ti tako tam razlozijo, ce imas veliko vprasanj je boljse ce si na list napises, ker ko si tam avtomatsko vse pozabis (vsaj meni gre tako). Veliko srece in veselja pri spikanju.



_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
3.11.2006 4:35:35   
Anonimen
dobro jutro pupikeuser posted image . evo naš mali zlati dečekuser posted image je začel vstajat ob pol 7 tako, da še tisto malo časa nimam za RR. Nehajte že tolk čvekat, ker  ne utegnem vse prebrat, pa vsem odgovorituser posted image . Ampak ne mi zamert, mi je prav fajn in čez dan sploh ne pomislim velik na RR. Vas imam v glavi in mislim na vas, ampak zmeri zraven je zlati user posted image , ki se mi nasmejčka in ni šans, da bi ga pustil in šel za računalnik. Fuuuuul sem vesela, da so tu in zeloooo hudo bo, ko bojo šli. Kar neka praznina bouser posted image .

Vidim, da so nas pršle spet obiskat stare borkeuser posted image , maza in estera, lepo, da sta se spet oglasili. Ja pa tudi nove borke, ninika in mijavčekuser posted image . Dobrodošle v klubu in upam, da nas tudi hitro zapistite in se preselite med nosečke. Čakanje je hudičevo delo, tudi mene je razpiuser posted image in sem odpeketala k Rešu. Kar se pa tiče inekcije. v prvem postoku (če si pri rešu) so inekcije za v rito. Da se izogneš bolečinam se pikaš en dan v eno ritnico in drug dan v drugo. pa nikoli v isto mesto in nikoli v mesto modrice. če ti seveda rata naredit katero. ponavadi raje ratujejo če se pikaš v trebuh. Tekočino iz inekcije zeloooooooo počasi spuščaš not, če jo nahitro spustiš, te bo peklo in bolelo. Tudi ves zrak moraš iz inekciej ven spravt preden se špikneš. vse to ti bojo pokazali. Mogoče ti ne bojo pokazali in povedali, da moraš res zelooo počasi spuščat tekočino.

Kapica, poopsie, v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jupi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tokrat mora uspeti

Pa skori bi pozabila, še enkrat vsem hvala za čestitke in želje user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
3.11.2006 8:15:37   
Anonimen
Jutro bejbikeuser posted image user posted image

Dobrodošle nove borkeuser posted image user posted image user posted image , sem vesela, da ste se nam pridružile ampak vam iz srca želim, da čimprej zapustite ta forum in se preselite na drugegauser posted image !
Ninika, v prvem IVF posotpku sem jst po transferju ostala doma in mi ni nič žal. Tudi jst imam dokaj stresno in zahtevno službo zato sem si vzela 14 dni bolniške, sem se čuvala in uživala, nažalost ni ratalo, ostali so mi zamrznjenčki, takrat sem šla v službo sedaj ko pa sem v  2. postopku IVF pa definitivno zopet ostajam doma. Včasih sem delala tudi, ko sem bila bolna, zmeraj sem imela slabo vest, če sem ostajala doma, tokrat ni šans..najprej je moje zdravje potem pa vse ostalo.

Mijavčekuser posted image user posted image , hudo mi je zate in jezna sem, ker sem sklišala že toliko podobni zgodb....user posted image user posted image user posted image prokleta Gk!Kako jih  ni sram , resno no...če ni to je pa to...pa jim zmanjka zdravil...mislim podn res...Ko takole pomislim je Reš res zakon!Upam, da boš čimprej uredila stvari in da se tudi zate prižhe zelena luč!!Držimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Vsem starim in novim borkam želim vse najlepše!!!!


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
3.11.2006 10:05:51   
Ayolinca
Jutro, punce!!!

Vidim, da imamo nekaj novih - user posted image  in naj vam čimprej uspe!!!!!!!

Jaz pa sem včeraj popoldan šla k Reškotu - me je pregledal in čist prestrašil - na desnem jajčniku je nekaj videl in dal vprašaj na endometriozo!!! Halooo!!!! Nikoli prej tega ni opazil, pa ne vem, ali bi to bilo sedaj, od postopkov al kaj??? Sicer je dejal, da bomo videli in kar sam predlagal, da pokličem januarja za 2. IVF. Mi je na list napisala Dipherline in Menopour (meni se zdi) terapijo za januarja. Ajajaj.

Baje so se mi hormoni porušilo in da bi bilo bolje, če bi takrat Prometrij jemala do konca, ne pa da sem nehala. Tko se je mal zmešalo vse skupaj!!!!!!
Pa mene ti hormoni vedno ¨na glavo¨postavijo!!!!

Kapica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
3.11.2006 10:52:42   
Anonimen
Maza, oh smola no...upam, da se tvoji hormončki poštimajo in da bo januarja ready to go!!!user posted image user posted image
Imela boš pa isto  terapijo kot jo imam sedaj jst...špikanje v bušija, ki je velio bolj prijetno kot pa v ritouser posted image .
V ponedeljek imam prvi UZ, da bomo videli kako jajčka rastejouser posted image user posted image user posted image , potem verjetno še par sni špikanja in punkcija..komaj čakam!!!Punkcija me je prvič sicer FUL bolela ampak to boečino bi dala 100x skozi samo, da uspe aneuser posted image .

Do januarja pa uživaj, sprosti se in se dobro pripravi za postopek, ki bo sigurn obradil sadoveuser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?