Anonimen
|
jutro ! antigona, ja jst sem tud za 25.7, ta mi je še bolj všeč ...čimprej, da mine ampak prehitro pa tudi ne sme pokukat na svet, sej sem rekla da tam od 25.7. naprej bi pa že lahko tko, da jst sem za . Kakšni načrti...imam občutek, da me moja Tjaša ne bo ubogala in si bo kar sam zadala kdaj bi rada ven iz trebuščka . jst sem preveč lena, da bi klofala strani , pa vroče, pa tooolk me zvija, pa hrbet boli, da samo še ležim in sem kot kak nasedli kit . Ponoči sem spet ful slabo spala, 100x sem bila na školjki, trebuh sem imela pa celo noč tako trd , vse me je zategovala, da o vročini sploh ne govorim...v glavnem enostavno ne morem več spat, pa še prejšnji teden sem se hvalila, da super spim ..zdej pa imam . mene tud skoz zvija in čepim na wcju ..sem brala v Pušenjakovem koledarju, da je to eden izmed znakov bližjočega poroda. Evo citiram: "Znaki, si porod napovedujejo v naslednjih tednih in dnevih so": *spuščanje trebuha ( ena točka za mene) *živčen želodec in manjša potreba po hrani( pol točke, moja potreba po hrani je še zmeraj obilna ) *driska ali vsaj ponehanje zaprtosti( spet točka) *blaga krvavitev( nope) *gosta sluz (čep), ki se izloči nenadoma ali v nekaj dneh z blago krvavitvijo( tu d ne) *rahla izguba teže( i wish ) *rahlo naraščanje krvnega tlaka ( spet točka) No ja, po moje imam še nekaj časa .
|