|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
28.7.2007 14:06:54   
Sončni žarek
Malapika kako si pa ti kaj? A kaj vroče pri vas na Primorskem? Sva pa na najdaljši možni razdalji Koper-Črenšovciuser posted image

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
28.7.2007 14:10:13   
Sončni žarek
Pajac- se strinjam...tisto kar ne vidim, me toliko ne ganeuser posted image

Naša user posted image pa tak pridno brca pod rebrauser posted image  Komaj čakam ponedeljek, da jo vidim.... Pa tak bi jo že rada držala v rokah.......
Pajac-še 3dni imaš možnost, da dobiš goro sladoleda od meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
28.7.2007 14:30:07   
*lenc@*
Čau!

Sisy-tud naša je full mirna, čutm rokco k premakne, pa včas nogo, cela se pa že ne more več očitno. Ctg me pomiri. Saj bo, veliki so že.

Kaj je zdaj s POOpsie in malamisho??? Sem full mogla brat vse do zadnjega, pa ni bilo nič novic o njima.

Sončni žarek, srečno v pon in seveda tudi vsem tistim, ki boste rodile v bližnjem času.

Čaw!

Neposredna povezava do sporočila: 4203
28.7.2007 14:35:31   
Sončni žarek
Lenča78- hvala za lepe želje...samo imam pregled, pa UZ......

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
28.7.2007 14:38:55   
Anonimen
SŽ, kam greš in kdaj v ponedeljek na pregled?

JAz bom tam okrog 10-11 v porodnišnici

Neposredna povezava do sporočila: 4205
28.7.2007 14:50:53   
Sončni žarek
Spet nebo nič.........Grem še zadnjič k svoji G v Ormož (če nas nebo seveda kaj prehitelouser posted image )-potem gre na dopust in bom hodila na kontrole do poroda v porodnišnico . Potem po porodu pa bi rada prišla k Čopijevi, samo baje nič ne jemlje novih user posted image -sem zadnjič klicala. Kero pa imaš ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
28.7.2007 14:57:09   
*lenc@*
pAŠTETKA, TUD TEB SREČNO V PON!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
28.7.2007 14:58:43   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek
Pajac-še 3dni imaš možnost, da dobiš goro sladoleda od meneuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image A ti nisem že dala dovoljenja???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4208
28.7.2007 15:05:50   
Antigona
Oj!

Ste se pa spet načvekale da sem mogla pol ure brat za nazaj...

Mi smo se tud zbudil že ob osmih pojedli zajtrk, potem pa smo šli malce v Pekel. Je Žan metal kamenčke v vodo, pa listje v luft, oči je pa mamico slikal oz. njen trebušček. Bom lahko spet kako novo slikco gor dala...

Zdej kuham kosilo, oz. je že skoraj kuhano, Žana pa smo komaj prepričal da je šel spat. Je ratal pravi mali vražiček...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
28.7.2007 15:08:00   
Antigona
Sej še donr da mamo še laptopa, k drgač bi se lahko javla šele bogsigavedi kdaj... Moj je itak skoz za škatlo ker dela in pol meni ne ostane nič. Zdej ko pa Žanko spi sem ga pa ven potegnila in seveda hitr na RR da nadoknadim...

Zgleda da je Poopsie že v Postojni k drgač bi ziher se kej javla tule, sej ve kolk nas skrbi... Lahko se pa z njenim še zadnjič cartata samo v dvoje user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
28.7.2007 15:17:16   
Sončni žarek
A ti nisem že dala dovoljenja???
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Ja, si mi gauser posted image  Sam sem ti obljubila če bo naša user posted image slučajno julijka, da dobiš goro sladoleda -ker potem bi bili vsi trije julijciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
28.7.2007 15:28:44   
Jumpy
Joj! Že ves dan visim na RR in čakam na novice. Dajmo Malamisha in Poopsie. Paštetka, kaj še delaš doma??? user posted image  Pejte, da mi ne bo stalno treba pri julijkah špijonirat. user posted image

Danes pa našega Mihca tko zvija. Bošček. user posted image  Po mojem sem ga včeraj polomila, ko sem za večerjo jedla Ego-ta (za boljšo prebavo). Pa mi je potem celo noč ropotalo po črevesju, danes pa ropota po Mihčevem. Sej ni panike, tko, da bi ga mogla skoz nosit, pa to, samo namesto na tri ure se zbuja na 1,5 ure, malo poje in nato zaspi.

Na novice pa čakam še naprej!!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
28.7.2007 15:33:53   
Caarmen
Po dolgem času se vam spet oglašam...

Mal vas berem pa nikjer ne zasledim kako se počutite. Vas kaj špika? Kako je s križom? Vam trebuh skoz zateka? Punce dajte mal napisat, da nam edina k svojmu jamram, da me to in to boli...

Neposredna povezava do sporočila: 4213
28.7.2007 15:37:20   
Antigona
Evo kosilo smo pojedli in je bilo odlično. Piščančji golaž, riž in paradižnikova solatka. Sem si jo kar konkretno privoščila, ker če se spomnim kako je bilo prvič je potem kar nekaj časa ne bom smela jest. Sploh ves tist kis ki mi je takoooooo dobr, mal kruhka pa ga pomažem do zadnje kaplje. Njami....

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
28.7.2007 15:39:56   
Antigona
Ja trebuh je kar naprej trd, križ tud boli, pa še kej. Mojmu pa raj ne jamram, k že tko k me kej uščipne pa mal zastokam, pa pol že poslušam če bom sploh prežvela ta mesec user posted image , pa raj ne komentiram. Če bi mogl moški nosit tole sam kak teden naokoli bi izumrli...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
28.7.2007 15:42:54   
Antigona
Ja Jumpy to je pa pol problem k morš črtat skor vse iz seznama za papcat, skor vsaka stvar je Žana zvijala. Tko da kr neki časa nisem smela jest sveže zelenjave, skor nobenga sadja, razen v kompotu itd...

To je pa potem slabša stran dojenja, ampak tudi to mine... Po drugi strani greš pa lahko kamorkoli in imaš vedno papico za miškota pripravljeno na ta pravi temperaturi in vedno jo je ravno prav.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
28.7.2007 15:45:44   
JORJA
Lep pozdrav tudi od mene!
Punce vidim da smo že pridne.....
če bi bilo pri meni tako kot pri prvem sem
čez en teden že na vrsti za rodit user posted image !
to bi bilo enkratno, seveda sedaj ko imam
tudi uradno dovoljenje.user posted image
Drugače sem še kar pridna, vsaki dan
hodim v službo!!!!Resda za samo 4 ure ampak
zaenket gre!
Poopsie in malamisha SREČNO!!!
Vsem ostalim pa želim lep vikend!

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
28.7.2007 15:53:06   
pajac
RES je sončni žarek... Pa sem čisto pozabila!!!!

PUSH, PUSH user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Jumpy a jogurt tud paše med prepovedana živila  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... zdaj mi je jasno zakaj tiste, ki dojijo hitreje izgubijo težo... Saj samo pijejo, ker tisto kar lahko jejo se jim po nekaj tednih zagravža user posted image user posted image user posted image user posted image

Caarmen
... saj pišemo o tem kako nas zvija... Moj trebuh je tako pogosto trd, da se vsaki teden do petka sprašujem, a je to normalno, no v petek popoldan bi se pa jaz šla pokazat user posted image user posted image user posted image .. Potem pa se prepričam, da če sem toliko časa čakala lahko pa še čez vikend...user posted image

Pa na 3/4 smo vse zdriskane...

Uhh, v torek imam pregled... upam, da bom opravila kaj več kot CTG in tehtanje (user posted image )...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
28.7.2007 15:54:34   
pajac
JORJA kaj pa delaš v službi... saj si že na porodniški, al se motim??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
28.7.2007 16:01:40   
JORJA
Ja prav imaš sem že na porodniški,
ampak imam svojo trgovino in pridem
dopolne še malo " prečekirat" če je vse ok.
Potem pa seveda ostanem  do kosila....
da grema z mojim kar ven jest. Se mi med
tednom ne da kuhati doma....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
28.7.2007 16:05:37   
MalaPika07
Joj kolk je vroče...user posted image  moje noge so tud kot buhteljni, pa trebuh skoz otrdeva, pa križ me boli; samo jamram lahko... no, edino driska me še ne muči; prej zaprtje. user posted image  Iiiiin, lušta se mi Nutella; sam je nimava doma, ker sva včer zadnjo zmazala. user posted image  

Antigona, je moj prebral tisto, da bi izumrli, če bi bili en teden noseči... je tako protestiral, da on bi pa komot preživel... si mislim, ja.user posted image user posted image

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
28.7.2007 16:13:39   
Antigona
On bi mogoče preživel tist teden, ampak 9 mescov? Ljudje bi pa izumrli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4222
28.7.2007 16:14:18   
tia01
Joj no, spet sm šla preverjat če je že kej lepih novičk, pa še nčuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4223
28.7.2007 16:18:58   
Sončni žarek
Antigona - moj user posted image  je pa zaenkrat pravo nasprotje tvojega. Nenehno poslušam, da ne smem to pa ono, da moram počivati.....pa ko me kliče iz službe, je prvo vprašanje-kaj spet delam in zakaj ne počivamuser posted image  Pa če mi kaj ni vredu je ful v skrneh.....A misliš, da je to samo pri prvem user posted image , pri drugem pa tako kot pri tebiuser posted image

Pajac-no vidiš...tak da možnosti še imaš user posted image  Kolikokrat pa si imela že CTG? Jaz še nobenkrat-ko sem ji pred 14dnevi povedala za otrdevanje trebuha in špikanje, mi je samo tablete napisala (pa do danes nisem vzela nobeneuser posted image )....Če prav razumem odvisno od Guser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4224
28.7.2007 16:21:32   
Sončni žarek
Vsem, ki vam je vroče pošiljam malo MRZLEGA ZRAKA user posted image user posted image user posted image ....klima.....

Jaz pa trenutno pridno likam.....

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...
Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?