Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Moj je ravno zadnjič, ko je pomival posodo razglabljal, kaj a vraga nucam tok enih posod za bkosilo skuhat.
 . Moj je ravno zadnjič, ko je pomival posodo razglabljal, kaj a vraga nucam tok enih posod za bkosilo skuhat. 

Hvala vam za lepe želje.Ja res sem se zelo ustrašla.V avtu sem si kuj pošlatala trebuh če je trd in potem sem samo čakala kdaj bo kaj pobrcal.
 Hvala vam za lepe želje.Ja res sem se zelo ustrašla.V avtu sem si kuj pošlatala trebuh če je trd in potem sem samo čakala kdaj bo kaj pobrcal.  
   Bom pa ful vesela tvojega obiska!!!! Lahko jutri dopoldan? Se slišiva.
  Bom pa ful vesela tvojega obiska!!!! Lahko jutri dopoldan? Se slišiva. Mene pa jutri, ko imam pregled cel projekt čaKA. Sem mislila, da bo mama doma in Bena čuvala, pa gre v službo. Tako bom morala zjutraj njega spedenat, potem še sebe umit pa na drug konc lj peljat sina k mami v službo, pa nazaj na metelkovo na pregled, pa spet po sina, pa domov.
 Mene pa jutri, ko imam pregled cel projekt čaKA. Sem mislila, da bo mama doma in Bena čuvala, pa gre v službo. Tako bom morala zjutraj njega spedenat, potem še sebe umit pa na drug konc lj peljat sina k mami v službo, pa nazaj na metelkovo na pregled, pa spet po sina, pa domov.