mony5
|
čau ! Sisy - za novo kuhinjo, ki jo bom upam da ta vikend tudi videla (mogoče nama bo pa teta Sisy tudi kaj dobrega skuhala) ???!!! mojca 32 - vidiš, da je s tvojim vse ok (zdaj pa le do konca lepo uživaj in ponoči malo več spi) antigona - jst bi tud šla na dopust samo bom še 6 tednov delala zato res še za nas uživaj katis - še zame malo migaj na aerobiki No mi smo imeli v ponedeljek 3D pregled in ker moje dete čez dan večinoma spi in začne šele popoldne brcati in potem skoraj še celo noč brca, sem se bala, da bo glih takrat ko bom imela pregled naša Zoja spala se je to tudi res zgodilo! Mi je dr. Reš naredila celo morfologijo in je rekla, da je vse ok, da tehta že 1005 g in da je po merah malo večja kot so dojenčki v teh tednih. Potem mi je malo trebuh premikala, da bi se naša Zoja zbudila, pa nič (aja pa obrazek si je z rokico pokrila, nogice je pa imela čez glavico, tako da se res nič ni videlo). Potem sem jaz delala malo počepe, pa malo sem migala s trebuhom, da bi se ja malo premaknila, da bi jo lahko videli. In res se je premaknila glih tok, da smo jo lahko videli od strani in sem dobila res prečudovite slikce in sem bila cel dan in noč kr v sedmih nebesih in sem še zmeraj sploh pa ko pogledam slikco in vidim mojo punčko, ki je tako srčkana! Pregled je trajal ene 25 min in dr. Reš je bila res zelo prijazna! Pa še to, bila sem naročena ob 14-ih, in mi sestra reče da bom ene 10 min čakala, ker ima ena pred mano morfologij,ok, ampak ura je bila že 14.30 jst pa še zmeraj čakam, pol sem šla pa tja pa sem malo zatežila, kaj je zdaj to. pa se mi opravičujejo, da imajo danes gužvo , jst pa da sem bila naročena na uro, pa še plačat jim moraš kar 80 EUR, pol so bili pa vsi fullllll prijazni! No sem se malo razpisala ampak sem vam morala povedati kako je bilo! Danes me pa že od jutra boli levo v trbuhu vsakič ko vstanem je taka zelo neprijetna bolečina, kar malo pekoča in upam, da je vse ok, k če ni bom šla kr na bolniško za par dni, da se malo spočijem! aja pa ta teden sem začela hoditi v MŠ v porodnišnico in sem zaenkrat zelo zadovoljna z babicami ki predavajo in je res zelo zanimivo (sploh pa nam k smo prvič noseče) ! Ja res bi se lahko zmenile za kakšen sladoled tam konec maja ali pa v začetku junija!!! No zdej grem pa malo delat! Lep sončen dan vsem in njihovim !
|