Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Se mi zdi, da bom pri naslednjem otroku, dosti prej začela eksperimentirati s hrano kot pa sem pri njej. Pa tako poudarjajo da 6 mesc. samo dojit. Jaz sem začela nekje pri 5 in pol, vendar ji je zizanje tako komot, da še vedno moram dojit na 2-4 ure. Sicer je kar lepo vse po vrsti, tudi zelenjavico, ampak v zelo majhnih količinah. Mogoče 5 - 10 tistih njenih malih žličk, pa še to ne polnih...Ne vem kaj naredit?!
mene pa že ful vse boli?! Saj še želim dojiti, celo več kot leto, sam, da je še tako od mene odvisna, pa bi že rada vsaj mal zadihala.... 
, potem se je hotela pa takoj dojiti. No nekje po 7.5 mesecu je pa pričela izpuščat dojenje po obroku GH. Res pa je, da sem nekej od dobrega 6. meseca dalje dajala GH za "dopldansko in popoldansko malico" in nisem čakala, da bo popolnoma zamnjala en obrok dojenja z GH