|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko je dejansko vašega
14.11.2006 8:53:16   
MarijaPo
Jaz zagovarjam pravicnost, torej vsak pol (kar v najinem primeru ni cist pravicno, ker je on vec prinesel in tudi vec zasluzi).

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Koliko je dejansko vašega
14.11.2006 9:00:04   
Naja31
po dveh letih skupnega gospodinjstva se vse deli na pol"

Ja, ampak to velja, za tisto kar sta skupaj ustvarila. Za vse kar ti lahko dokažeš, da si imela v lasti še preden sta bila skupaj, ostane tvoje. Samo dokazati je treba.
Pri meni ni te nevarnosti, za vse lahko dokažem, da je moja dediščina. In če bova kdaj šla narazen, ne bom nikoli dovolila, da jo bo on kaj dobil.
Ampak zdaj se imava rada  in ni pomembno kaj je moje in kaj  njegovo.
Ampak če bo kdaj ljubezni konec, bo pa druga tgodba.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Koliko je dejansko vašega
14.11.2006 9:06:47   
AKŠ
hvala bogu imam jaz vse račune shranjene - od a do ž..... user posted image

_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.


(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Koliko je dejansko vašega
15.11.2006 22:52:14   
plenicka
Žabonka, ti si ena izmed srečnejših žensk! Imaš dobrega moža, finance imata urejene in hvala Bogu te ni tvoj mož nikoli razočaral. Vsaj sklepam tako iz tvojega odgovora. To se mi zdi super in res si lahko srečna, da je tako! Kot pa si videla iz odgovorov, večina nima takšne situacije in prav je, da razmišljajo in ženske in moški o tem, kako bi se finančno preživel-a, če gre veza narazen...na žalost osebno poznam nekaj primerov, ki so bili skupaj več 10 let, vse ustvarili skupaj, sedaj pa se ona bori že več let na sodišču samo za tisto, kar ji pripada!

Skratka, bodi srečna, da imaš takšen odnos! Na svetu bi bilo veliko lažje in boljše, če bi bili vsi odnosi takšni!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Koliko je dejansko vašega
15.11.2006 23:32:28   
Anonimen
No, pa da se še en revež javi... user posted image user posted image user posted image

Stara sem 28 let, moj Kamikaza 31 let. Nase nimava napisano nič razen otrok. Še avto je trenutno na leasing. user posted image user posted image user posted image  Stanovanje imava najeto, morebitna dediščina bo čez cca. 20 let. Našparanih imava nekaj milijonov pufa. user posted image user posted image user posted image

In kva nej pol jst rečem, če že vi jamrate? user posted image user posted image user posted image  A katera zamenja al kaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Koliko je dejansko vašega
16.11.2006 8:40:33   
Pingvinčica
Živima pri meni v spodnjem štuku (to je pisano na starše), parcela in najina hiška ki jo zidava pa pol-pol. Avto pa je pisan na njega. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Koliko je dejansko vašega
21.11.2006 11:31:19   
Taula
No, pa da se še en revež javi...

Stara sem 28 let, moj Kamikaza 31 let. Nase nimava napisano nič razen otrok. Še avto je trenutno na leasing. Stanovanje imava najeto, morebitna dediščina bo čez cca. 20 let. Našparanih imava nekaj milijonov pufa.

In kva nej pol jst rečem, če že vi jamrate? A katera zamenja al kaj?


Sem tudi en revež proti vam. Dediščina bo, upam da čim kasneje. Na računu imava miljonček...počasi našparan v 6 mesecih, jaz delam preko študenta, on redno. Živiva pri njegovih, njim plačujeva stroške, najemnino. Najina je oprema katero sva kupila. Njegov je stari avto, jaz mam pa kolo pa rolerje:)

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Koliko je dejansko vašega
21.11.2006 15:59:49   
mojčika
Po tolikih letih gre itak vse na pol, če sta v skupnem gospodinjstvu, poročena ali ne...sva pa oba tako zakreditirana za stanovanje, da nama ne ostane nič, prišparano nič, tukaj pa je kar nekaj srečnik, ki lahko dajate na stran in celo prišparano imate...sem vam prav malo fovšuser posted image , uživajte in imejte se radi

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Koliko je dejansko vašega
23.11.2006 7:04:05   
Dashenka
4ss stanovanje v LJ, solastniški delež vikenda na morju


< Sporočilo je popravil Dashenka -- 23.11.2006 7:06:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Koliko je dejansko vašega
24.11.2006 14:52:47   
ronja
Jaz glede tega nimam skrbi: imela sem groooozno srečo, da so mi starši kupili stanovanjce, malo in luškano (slabih 40m2), kjer zdaj skupaj živiva. Tudi avto je moj, ker sem pač imela precej pred njim izpit (čeprav sva enako stara:) in sem dobila stari avto, ko je mami kupila novega. Ampak s tem avtom noben od naju ne bi ravno ne vem kaj zaslužil, mogoče 30 jurjev v najboljšem primeruuser posted image

Položnice plačuje on, hrano pa jaz, tako da dava vsak približno pol. Kar je ostalih stvari pa kdor ima pač pri sebi bančno kartico ali kdor je bolj vztrajen ko jo ponuja trgovki:) Opremila sva ga skup - s pohištvom iz najinih sob, kjer sva živela pri starših, nekaj pa sva tudi dobila not (kuhinjske omarice, kuhinjska miza je kar en star katedr), ene police je bratec naredil, pult pa oče. njegovi niso tako talentirani za take mizarske zadeve, hihi:) je pa njegov fotr zelo pomagal pri obnovi stanovanja in njegova dva sta nama kupila pralni stroj in hladlnik. Ostale aparate pa sva skupaj.

Če bi se razšla, bi se zmenila, da ostane pri meni, dokler ne najde nekaj lepega, kjer bi si želel živet (mogoče bi najel, mogoče bi mu njegovi pomagali kupit, ne vem, tako daleč še nisva razmišljala:), potem pa bi se on odselil, jaz bi ostala tu. Je rekel, da bi mi pustil svoje pohištvo, pa sem mu povedala, da bi ga rabil in ga ne bi hotela obdržat, ker bi ga on rabil.
Ko pa se bo najina družinica povečala za vsaj dva več kot za tegale člana, ki ga zdaj pričakujeva in bova rabila večje stanovanje, pa ga bova kupila skupaj in verjetno tudi pisala skupaj, mogoče pa tudi na enega, odvisno kar se bo pač bolj splačalo... Oba sva dovolj zrela, da bi se znala zmenit, če bi se razšla, mojadva sta se tudi, tako da verjamem v prijazne razhodeuser posted image

Če pa bi se meni kaj zgodilo, pa vem, da bi moji njemu pustili ostat v tem stanovanju, če bi si le on to želel - če bi mu bilo preveč hudo, bi ga pa verjetno prodali in si nekak razdelili denar.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?