Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za zniž.pl.vrtca - Ljubljana (obrazec) 16.11.2006 9:01:56
|
|
|
|
Mina1
|
Točno takšno vlogo sem oddala za vrtec prejšnji teden in tudi vsem sem nalepila na RR isti link kot je tale tvoj.
|
|
RE: Vloga za zniž.pl.vrtca - Ljubljana (obrazec) 16.11.2006 9:08:32
|
|
|
|
ANJA5
|
ok. sorry, jaz sem iskala.....in nisem najdla; Mogoče še kdo ni najdu in sem mu vseeno kaj pomagala!!
|
|
|
|
RE: Vloga za zniž.pl.vrtca - Ljubljana (obrazec) 16.11.2006 9:11:08
|
|
|
|
Mina1
|
ja ja, saj razumem, sem vzela tvoj post kot pomoč, jaz tudi rada pomagam .
|
|
RE: Vloga za zniž.pl.vrtca - Ljubljana (obrazec) 16.11.2006 9:43:45
|
|
|
|
NinKa
|
Saj tak obrazec velja tut za druge, ne sam Ljubljano. Jaz sem identičnega poslala predvčerajšnjim v Maribor. Pa me je zopet skoraj kap, ko sem videla, da bomo še en razred više. Hvala bogu niso več jaslični oddelek. Sploh nočem razmišljat kakšen bo račun vrtca, če grem še jaz v službo.
|
|
|
|
RE: Vloga za zniž.pl.vrtca - Ljubljana (obrazec) 18.11.2006 12:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
puncica, saj je ta tastar Tanovih se ni.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiAli vi in vaši otroci zaužijete dovolj bel...Zdrav življenjski slog - večina ljudi najprej pomisli na gibanje in dovolj spanja. Pogosto pozabimo na uravnoteženo preh...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Od postavitve na noge do hojeslovenkaKako dolgo je trajalo med tem, ko so se vaši otroci sami postavili na noge, ter tem, ko so shodili brez opore?Do 2 tedna (
20%)

Do 1 mesec (
16%)

1-2 meseca (
19%)

2-3 meseca (
16%)

3-4 mesece (
15%)

Več (
13%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!