|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mehurčki ,metuljčki.... 1.9.2004 13:03:39
|
|
|
|
KIRA
|
to je cist normalno. meni je g. rekel, da bom malo :roza: cutila komaj v 5. mes., pa sem jo na zacetku cetrtega9nebesa... je pa lep obcutek ko se zaradi teh prvih gibov zacnes zavedat, da mas malo pikico v busiju, ne?9nebesa
|
|
|
|
|
Mehurčki ,metuljčki.... 1.9.2004 13:05:16
|
|
|
|
pia1
|
seveda!!! tud jaz sem zacutila prve gibe v 16 t. bos vidla, kmal bo skratka lahko cutil tudi bodoci ocka, ko bo polozil roko na trebuh. a ni fajn?!? uzivaj!!!
|
|
|
|
|
Mehurčki ,metuljčki.... 1.9.2004 13:06:36
|
|
|
|
Venera
|
joj kako lepo! ti kar zavidam!:)- Jaz tudi že komaj čakam, če bo kaj! Jaz v četrtek dopolnim 16t. Upam, da bo pri meni tudi malo bolj pohitelo:)-:)-:)- Uživaj v tem, je baje tako lepo!9nebesa lp Venera in :duda: 15t 6/7
|
|
|
|
|
Mehurčki ,metuljčki.... 1.9.2004 13:11:45
|
|
|
|
Lu
|
A je možno, da se take ˝mehurčke˝čuti že kaj preje? Tudi meni se to že dogaja. Seveda pa komaj čakam tiste taprave gibe, ko veš da je to to :bravo: lp Lu 16t 1/7:love:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?