sandra85
|
zaj se pa spet js mal javljam... 1. moram napisat, da smo dali včeraj morfologijo skozi...in je vse OK , rekel je, da ima bolj dolge noge (saj sva oba visoka ) in da je prvo mi ni hotel povedat, kr je rekel, da se noče zlagat, pol je rekel, da je možno, da je punčka in pol je tamali dvignu nogice v luft in so se tko lepo jajčka vidla in je reku ooooo glej jajčka-fantek je in sem bila res fulll vesela, ker so mi vsi govorili, da je sigurno punčka in če bi mi reku, da je punčka, bi si mislila, sej sm vedla, ma ko mi je reku da je , sem bila presenečena in hkrati presrečna!!! vsi smo veseli, sam da je zdrav!!! moram pa še povedat, da že tako močno brca, da že 5 dni slabo spim, ker če se dam v položaj, ki mu ne paše, me začne z vso močjo brcat-češ, mama daj mi mal placa, tko mi ne paše!!! že bula se naredi, ko brcne...pa ko se mu kouca-bogi no to sem mogla na hitrco napisat...zaj pa grem še malo prebrat za nazaj....
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|