Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...se pravi imata doma slabih 6 mesecev staro punčko? sta dala morfologijo že skozi? bosta šla na 3D UZ?

... Danes popoldne sem bila pri G in ni bila nič vesela, ko sem ji povedala, da je bila morfologija v porodnišnici opravljena v nekaj minutah. Je še ona pogledala in
je bil lepo obrnjen, tako da je lepo vse videla. Lega je sicer še medenična. Tudi spol mi je drugič potrdila in rekla: "Definitivno je" ... ampak midva drživa to zase. Še tu gor ne napišem, kaj bo, ker me kar nekaj ljudi pozna in potem se hitro razve
.
, pa kaj hočem, malo bodo bojda zbledele.
strežejo! ma daj! js imam d.zavarovanje in vem, da je dobro imet, ker NIKOLI ne veš...pa ti si imela vsaj osnovno z.?
G. nahecat da pogleda še za spol tko da sva ga imela priliko gleat kar celih 5 min. In na koncu je potrdil Pušenjakovo napoved da bo
, no danes sva tudi midva vidla da bo fant. Ima tale najina žaba ogromne podplate, vsaj tako je blo videt. Tko da 3D UZ bova sedaj prestavila na sredino drugega meseca.
, da bi bilo vse vredu.
A vam je všeč?
,
Pa še ta vročina in sopara... Leamavrica, jaz tokrat ne bom hodila v materinsko šolo. V prvi nosečnosti pa sem v Domžale in nas je bilo ogromno...pa je bilo kar zanimivo. Pa ne hodit poleti, ker je ubijalsko vroče, ko se v enem prostoru nabere veliko ljudi. Pa brez skrbi - nič se ne pozabi do jeseni.
? Sem šla na hitro po zadnjem seznamu:- 19
).
sva se trudila 3 leta, da sem zagledala magični plusek. Sva se že zdravila v MB-ju, ampak je bilo z obema vse ok in jst sem drugi mesec od HSG-ja zanosila! Sploh nisva mogla verjet, da je res, ker sem prej naredila kakšnih 20 testov (v 3 letih seveda), ampak vsi so bili negativni! Aja pa imela sem full neredne M, tko da je še to pripomoglo k temu!