Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, je pa buši otrdeval, sicer manj kot včeraj. Filam se z magnezijem in kalcijem, zjutraj še z železom... in pa seveda z znanjem
. Mogoče bo pa kaj prav prišlo, hehehhe
, 
bom še mal premislila, če bo zneslo tok hrane nabavit
...ne ne,res bi mi blo prav fajn, da bi bila še kaka
lahko noč
kako brca,pa se ni hotu.sramežljivko,ampak ga bomo že ujeli
.Cuma mam jst tud tak občutek kot si ti opisala da se odriva na levi strani. Tvoja Ema mi je res pravi srček.
Vse je OK. Boš videla.
, ko prideta ven.
Še bolj moram počivati in do konca tedna moram vsak dan tja na CTG. Če se stanje ne umiri, bom sprejeta v porodnišnico. Verjetno je to rezultat ene novice iz službe, ki sem jo včeraj izvedela. Jaz sem se tako zasekirala. Me je tako prizadelo, kaj lahko naredijo ljudje, ki si jih imel za prijatelje. Pa, da ti to povedo tako mimogrede in v tem stanju...grrrr..ampak bo že. Tako se pač v naši deželi dela z
te dni moram it na pregled v laboratorij za sladkor, pa sem čisto pozabila navodila prehranjevanja en dan prej in jutro pred odvezemom krvi. No, zjutraj itak ne bom nič jedla, ker moram biti tam ob 7h....A mi poveste kaj smem jest oz. kaj ne
. Oba sva zadihana, jaz mogoče malo bolj... Mi je to malo ščene pobegnilo ravno k sosedu se povaljat v gnojno jamo. Smrdi kot
, tko da ga bom morala še okopat.
, saj moj možek kaj drugega nezna narest in najpomembneje vse je OK
, pa sem mu rekla da gre osel samo enkrat na led
enkrat naredila, pa sem mislila da ne bom nikoli smrada iz nje spravla. Pa še kako težko jo je skopat, ker ne mara vode in se sam dere in praska okoli....