guppy
|
lumpa, mala, lemavrica, dorotea, vse ostale... lepo se imejte na morju in okopajte se še za nas!!! Pikica pokica, pisalo je "do konca tedna" in pisalo je "za vsakih 50€ nakupa" in sicer za "opremo in pohištvo". Po moje, da za voziček tudi dobiš bone, ker spada pod opremo. Jaz sem pri njih tudi izkoristila akcijo, ko je bil tisti teden nakupov (al kaj je že??) v BTCju in sem dobila res za vsakih porabljenih x€ bon za 5 €. srček, ne vem, če bo dovolj... boš morala bolj redno ponavljat take novičke prenašanje vročine in to... jaz sem tudi vedno bila ta tip, da je bilo lahko 36 stopinj, pa sem brez problemov stala na soncu in se sploh nisem potila. Zdaj pa me moti že 25, sploh pa ponoči. Pikica pokica, na moške se pa itak zdaj ni za zanašat, oni imajo normalnega, me pa nosečniški termometer Tok mi je fajn, da sem danes odspala celih 11 ur, sem šla pa zato vmes 4x lulat (ponavadi 2x). Zdaj sem dala prat baby oblekice in kar žariiiiim. Se slišimo tekom dneva, mislim, da bom danes spet pridna za računalnikom PS: NORA, vso srečo na zagovoru!!!!
< Sporočilo je popravil guppy -- 22.6.2007 10:29:05 >
|