Pikica pokica
|
Dobro jutro! Ma spet sem prva gor . Ne morem spati, saj mala tako brca. Mi celi trebuh prestavlja in me je to prebudilo. Tudi zvečer je skoraj do 11h bila tako aktivna, da prav tako nisem mogla zaspati. Joj, če bo tako živa tudi, ko pride ven.. Pa sem malo nazaj že pisala, kako je bolj mirna in nežna od bratca, ko je še bil v trebuščku. Očitno je rabila samo čas, da se je pokazala v "pravi luči" . Najina bo nekaj časa spala pri nama v spalnici, čez čas pa se bo prestavila v otroško sobico. Seveda je še nimamo, saj se šele sredi avgusta selimo v večje stanovanje. Če nas kaj prehiti, se bomo pač nekaj časa bolj stiskali- se bomo vsaj raje imeli . Jaz do avgusta ne bom nič prala za , saj mislim ( upam), da imam še dovolj časa. MALA, baje so ful fajne pleničke od Mulerja za novorojenčke ( tudi ostale), tako da bom verjetno probala kar te. Pa cenovno so ful ugodne. Glede iztekanja plodovnice oz. uhajanje urina pa le v pon. vprašaj g., saj če praviš, da je brez vonja in barve, gre res lahko za plodovnico, kar pa ni ravno ok. Upam, da bo vse vredu. GUPPY, tudi moji se kar naprej kolca in ker ima glavico ful nizko ( navzdol), čutim kolcanje čisto spodaj. Je prav smešno; baje se tako pripravljajo na dihanje. Lepo nedeljo vsem in upam, da še vse sladko spite . PA PA
|