PBJ
|
A, danes pa smo skoraj vse imele pregled? Tudi jaz sem ga imela 13-ka je za nas tako in tako srečen dan, zato me ne moti, če je zraven še petek. Prvi je pokukal na svet 13. julija (danes smo tako praznovali njegov 2. rojstni dan), sedaj imam pa spet rok 13. septembra in srčno upam, da bo tudi tokrat vse ok. Na pregledu je bilo super, zdravnica si je vzela veliko časa, dosti sva se pogovarjali, poslušali srček, premerili z UZ. Ustreza temu tednu nosečnosti in naj bi bil težki okoli 1700g- je rekla, da je to bodoči "trikilski" novorojenček. Nosim pa zelo nizko, ampak je še vse lepo zaprto. Hemoglobin se mi je od prejšnjič zelo popravil, noge pa so žal še zmeraj otečene. Hladim si jih v slani vodi. Ko smo bili na morju, sem imela res lepe noge, brez sledi otekanja. Glede kilogramov sem 8,3kg v plusu, kar mi kar ustreza, glede na to, da sem še zalita z vodo . Vidim, da ste nekatere že zelo pridne in imate že vse pripravljeno. Mi še urejamo sobici, ker se prvi sonček seli v drugo in ga bomo v tem tednu preselili, drugi teden pa še vse pripravili za dojenčka, potem pa še malo odmora do konca... lp vsem in držite se. JURE, NAŠ PRVI SONČEK...
< Sporočilo je popravil PBJ -- 13.7.2007 23:21:04 >