Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, tko da na koncu me sam še depresija daje. No, saj res si loh tud kako drugače pomagava, sam že prav pogrešam mal....no, pustmo podrobnosti, da ne bo kdo mislu da se je na erotik strani znašel

.
.
.
še malo pa boš veliko lažje dihala.. Dorotea, tudi meni je G rekel, da naj uporabljam Borax. Meni Canesten pomaga pa že več kur z Diflucanom sem imela pred nosečnostjo, ampak te glivice kar naprej gnjavijo. Se mi zdi, d aje bolje, če ne jem sladkega in kruha, ampak kaj, ko mi vse to paše in to ZDAJ.
. Grem kar danes po nakupih preden spet vse pozabim
32t3d, +9kg, +11cm (130cm)
hmmm...mene te zadeve zelo zanimajo..mi lahko prosim poveš, če tudi pri moji malenkosti kaj "čutiš" oz, da oddajam kakšne vibracije (uf, kaj se to hecno sliši)?
zelo lepe velike in radovedne učke ne vem nič o tebi. To pa vidimo tudi ostali
punce koliko tekočine spijete na dan? in kaj pijete?