guppy
|
Drage sonosečke, tale vikend je pa res minil precej delovno, ampak se lahko pohvalim, da sem uredila skoraj vse, kar sem želela storiti pred porodom. Končno sem napisala in dala v pregled dispozicijo za doktorat in sestavila vprašalnik za raziskavo, tako da grem lahko mirna v porodno sobo. Tudi okoli hiške sva uredila par reči, danes bova pogledala še ali imava res vse spakirano za v porodnišnico, jutri pa kar bo, pač bo. Sicer me je ponoči tako zvijalo v spodnjem delu trebuha, da sem že mislila zbudit možka, ampak bolečina se mi je zdela še nekako "obvladljiva" in sem se prepričala, da je škoda paničarit. Malčica divje brca, kot da ve, da je njen čas, da pokuka na svet, in posledično spet bruham po vsaki jedi in precej mi je slabo. Po malem si res želim, da bi me jutri zadržali v porodnišnici, da grem rodit V primeru, da ostanem tam, vam bo moja najboljša prijateljica (sicer marčevka) poročala, kaj se dogaja z mano itd. Imam pa tudi nekaj vaših GSMjev, tako da v primeru veselega dogodka zagotovo dobite kaj na ekranček. Lepo se imejte in še naprej tako klepetajte! & P.S. Zdaj me kolegica ne bo mogla več klicat "Radenska - tri srca"
|