Anonimen
|
Jutro! Nič kaj nenavadno danes.....zatekline spet do brezobličnih štrlin......pritisk pa nizek. Ampak, pravijo, da je to malo dedno. Moja mama ni mogla niti hoditi več proti koncu , tako je bila otečena. Bo moral počasi možek prijeti za kuhalnico, .... ampak ko se brani z vsemi štiri-cela-petimi. Jaz je niti v roko več ne dobim. Pesti pa sploh ne gre več stisniti.....kriza, ampak bo že nekako. Preslico pijem, lubenice jem, pa nič... Aljab: knjige nisem našla v Celju, nikjer je nimajo, tudi v knjižnici je samo en izvod. Našla sem jo v Felixu v Žalcu. In že prebrala 1/3. Super je! Torej berem: Trije v postelji.......res je zakon. Cuma: joj kako se mi smili tvoja miška.....boga revica, upam, da bo čim prej minilo _mala_: tebi in tvojemu dedku pa želim, da bi se čim bolje izšlo. Meni je oče umrl par let nazaj . Sestra je imela takrat ravno 3-mesece staro hči. Joj kako je bilo hudo, ko smo bili praktično vsak dan v MB v bolnici, cel dan z njim. Ko je umrl pa se je vsem popolnoma spremenilo življenje. Jaz velikokrat rečem, da sta se moj in možev oče srečala v nebesih, se pogodila in naju spravila skupaj. Moj oče je moral biti žrtev, da se je vse obrnilo na bolje. Prej nismo imeli časa in volje razmišljati o sebi. Tako pač je.....včasih so rekli: čudna so pota Gospodova, ali pa: narave ne moreš prinesti naokoli,.....kakorkoli. Vedno po dežju posije sonček. Veseli se tega, kar prihaja. Guppy: drži se!
|