sandra85
|
joooj-se bom mal pohvalila: guppy, sem te učeri ubogala in sem preostali dan in cel večer preživela na kavču z dvignjenimi nogami in danes me noge sploh ne bolijo in imam spet normalne-se vidijo kosti (niso prav nič otečene) in tehtnica mi je pokazala -0,5 kg če je tebi pokazala -2kg, pol si te pa res predstavljam bogica, kolko vode si imela v sebi važno, da je danes boljše JE LUNA KONČNO MIMO!!! EMI PA ZA 20. MESEC!!!!!!!! pa super, da nima več vročine HELENA kako je bilo na pregledu? kako napreduje vajina KLARA? js sem pa danes ponoči tak lepo spala-je bila tak prijetno hladna spalnica aja, kot opaažate sem doma je moj imel danes neke obveznosti v službi pa si ni mogel zrihtat dopoldne prosto, da bi šla v LJ mi je obljubil, da bova šla jutri, ali pa v petek...UPAM, DA RES...ker se že pošteno bojim, da me kej prehiti, pa nočem da mi hodilo drugi kupovat cunjice in kozmetiko (hočem sama-ker to tak rada delam ) previjalno še vedno čakava upam, da bo ta teden, ker je zaj res že zadnji cajt da vse operem in zlikam, saj to ne bom mogla v 1 dnevu-bom rabila kar 3 dni sigurno! jooooj neki me pa zanima! uno podlogo za okrog pojstlce, pa kouterček kako naj operem??? naj dam v čistilnico? se ne bo deformiralo, če dam v stroj??? res, da je bilo prekleto drago (skoraj 150€)in se nebi smelo deformirat! sam se bojim, da izgubi obliko, če dam v stroj
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|