Anonimen
|
Dober dan ! Hvala za čestitke vsem, ki ste mi čestitale za r.dan!! Sem samo to stran pogledala, ker sem vidla, da ste spet pridno čvekale in od zadnjič, ko sem bla tu gor do zdaj je že deset novih strani, bom jih jutri prebrala, ker mam tu na laptopu že čist prazno baterijo. Sem pa prijetno presenečena, da ste se tukaj gor celo spomnile na moj r.dan, ko so moji tukajšnji "prijatelji" na to čisto pozabili, tudi tisti, ki so mi običajno poslali vsaj sms. Ena kolegica mi je včeraj že čestitala bolj v verziji--dala kuverto z bonom za 10 eur za drogerijo pa vse najboljše, brez kake roke al pa lubčkov..no ne vem al se meni to zdi samo čudno, ampak jaz, če komu čestitam to vsaj konkretno nardim kot se spodobi. Pa še bona za samo 10 eur raje ne bi kupla..če sama npr. nimam dnarja raje kupim neko darilo, da vsaj zgleda malo več, ker dandanes je 10 eur skoraj tak kot bi nekomu dal prej, ko so bli sit-i jurja. Al pa sem jaz čudna . Pa ne, da bi pričakovala ne vem kaj ampak jaz osebno npr.če nimam dnarja raje kupim izvirno darilo, ki je lahko tudi poceni..ker bon s tako malo vrednostjo malo butasto zgleda. Drgač pa sva se midva malo prej vrnila iz toplic v Topolščici. Sem se kopala v olimpijskem bazenu, ko je glih fajna voda, ona v ostalih je bla tak prevroča in nisem bla not več kot 2.min. Je pa tak pasalo, da ne morem opisat. Na soncu se mi pa tak nebi dalo bit, ko mi je vse kaj je nad 25 stopinj prevroče. Lepo se imejte še naprej pa se javim pa še vsem zahvalim, ko vse preberem.
|