Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Jaz grem Rožičevo obiskat kasneje, pa že vidim da bo CTG samo ravna črta že spet....Upam da vsaj bakterij v urinu več ne bo.....
.
. Čudno......
, potem grem še avto oprat, ker je svinjski in je tega nujno potreben, ker me res z takim vsranim ne more v P peljat (no, pelje lahko...) samo naju iskat prit pa res ne. Pa še morava malo povadit kako dajat noter in ven lupinico, da ne bova to vadla potem že z Žanom v njej
.
...
!
Komaj čakam!
za vaju z Gajo. Upam, da bo čimprej vse tako kot mora biti.
brcne in potem npr. 30 sekund nič in nato še enkrat brcne. Sta to dva giba ali eden?
Vidim, da sem sedaj ostala edina s PDP 15.9.
za tačas!
) pa ga sploh ne zanima. Voziček vsak dan vozim po stanovanju pa ga zadeva niti malo ne zamika....samo leno se pretegne na drugo stran in si misli mami butasta, ti me kar čakaj, meni je tukaj tako lepo, da bom še do Božič not ostal
Sandra je pa faca. Se pravi, da je bila proti večeru sprejeta v P in ko je prišla v porodno sobo v eni uri rodila ob 3h zjutraj. Verjetno je ves čas vmes pridno nabirala kilometre po porodnišnci. Me prav zanima, kaj nam bo povedala glede poteka poroda. Enej pa pridno papca in se redi