guppy
|
Ufff, pred kakšno uro sem uspela priti do računalnika in napisati odgovor, pa sem z neko čudno kombinacijo tipk vse izbrisala... Here we go again (še dobro, da imam hitre prste). dorotea, kri se verjetno boljša, sklepam po splošnem počutju, žal pa nimam kakšne kontrole, da bi kdo preveril stanje. Me pa rana od CR vsak dan malo bolj boli, morda zaradi nošenja tamalih... še posebej zdaj, ko ima Marko krčke. Kako pa kaj tvoj študij? Jaz sem včeraj dokončno uredila prijavo teme in danes jo bo mož odnesel na faks. KONČNO. nana, čez dan spita v dnevni sobi, torej na svetlem (tri okna), ob prižganem TVju, zraven se normalno pogovarjamo. Zbujata se predvsem, ko sta lačna in zdaj, ko imamo kolike. Ponoči pa ju neseva v spalnico, za zdaj spita v eni posteljici, tam pa imamo temo in po potrebi prižgemo luč na hodniku ali eno malo lučko v spalnici. Je to v redu? Marka je včeraj ponoči pošeno zvijalo kakšni dobri dve uri. Noč je potem mirno minila, zjutraj pa ga je spet črvičilo. V miru sem ga okopala v banjici in po hranjenju se je lepo umiril in zaspal. Danes bo šel mož nabavit kapljice v CityPark, če pa te ne bodo prijele, bomo probali še tiste z Vira. cuma, držim pesti zate in Tinkaro!!! ČESTITKE HELENI za Klaro! Buškec in Buškica + Gaja, držite se!
|