Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Jaz sem že v tisti fazi, ko srčno upam, da ne bom šla preveč čez PDP. To, da bi pred ali pa na PDP rodila se mi zdi čista znanstvena fantastika...
Obiski patronažne sestre: kdaj pride prvič, v kakšnih intervalih prihaja in kolikokrat pride?
.
notri kakšno IN/OFF stikalo in me malo heca.
.
, prav nič. Je bila nekaj dni že čisto mirna, zdaj pa spet razgraja po trebuščku. Prav boleči so ti premiki
.
.
Tako mali, pa že tako navihani
.
Je pa neznasko zoprno takole na koncu nosečnosti preživljat slabosti...
in to kar eno uro. Nato kličem v porodnišnico in reče naj se pridem pokazat. Moj se je že preobleku, sem rekla da jest pa počakam še par minut, zdej se je pa čist umiril, kot da nič ne bi bilo. Mi sploh ni nič jasno. No, mogoče bo pa kaj ponoči.
, ki boste šle ponoči rodit...
Po celem dnevu hiperaktivnosti, se bo prav prileglo malo počitka ... razen, če ne bom mogla zaspati in bom celo noč likala