Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

...Miha je bil tak dojenček. Se mi je zdelo, da se mi bo zmešalo. Najbolj sem se bala, ko sem ostala sama z dojenčkom brez pomoči. Sva se velikokrat skupaj jokala in do prihoda moža domov sem bila še vedno v jutranji pižami, vsa pobruhana...lahko ti samo rečem, da je bolje po treh mesecih. Nekateri dojenčki so pač bolj jokavi in potrebujejo več. Zakaj je temu tako? Nimam pojma. Če boš imela čas, si prek Amazona naroči knjigo Fussy baby. Nekaj sta o tem pisala tudi zakonca Sears - oba zdravnika, ki imata (upam, da se ne motim) 8 otrok. No in pri enem ni zaleglo nič od prijemov, ki sta jih uporabila pri drugih. Imata tudi svojo spletno stran- odtipkaj v google "ask dr sears", kjer dobiš veliko napotkov za vzgojo, prehrano, nego otrok in dojenčkov. Eno od glavnih priporočil za jokavčke je "trdno povijanje" ali swaddling ali povijanje na štruco. Pomaga takšna rjuha, ampak jo moraš naročit iz Amerike. Lahko tudi preko nemškega amazona. Reče se ji pa Miracle Blanket. Imaš gor tudi filmček, kako se otroka zavije. Mi imamo doma eno tako dekico in je pomagala, ampak smo jo dobili šele pri Mihovih dveh mesecih. Otroke velikokrat zbudi refleks, ko nenadzorovano krilijo z rokicami in se zbudijo.
Če bom kdaj kaj rabla se bom kar nate obnila.
Imam pa eno vprašanje za tiste ki ste že rodile.in sicer me večkrat boli tako kot pri menstruaciji,tako me zvije vsake toliko časa.Ampak vem da to ni popadek ker nikakor ne traja več kot par sekund pa tud v nerednih intervalih je.A je to normalno ali bi morala bit bolj pozorna?Sem pa 37 tedn in 3 dni,tako da je za akcijo še prekmalu.
tako blizu, ali imate vžgan fleš??
včasih kar glasnega spusti, da če nebi bila zraven bi mislila, da ga je moj dragi spustil
kaj je kmožno, da zaradi oreha???
...so doma pili od 4h zjutraj do 9h, pol je šel 2 urce spat in v službo....v službi pa so z direktorjem spili 6 penin in pol je šel k nama v P in se enmu v rit zaletu
..