Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, 
No, ravno v soboto pa sva dobila od dr. Reša domov izvide in priporočilo za oploditev z biomedicinsko pomočjo - ICSI metodo.
da se ni noben zarodek oplodil in zares sočustvujem s teboj. Zjoči se in daj vse iz sebe, boš videla to te bo okrepilo. Potem pa pogumno naprej v nove boje!
. Čiška...žal mi je...
). Šla bom pa v spontani postopek oz. mogoče s pomočjo majhne doze klomifena saj je moj preostali jajčnik švoh in si ga ne upajo preveč stimulirati.
)
. Prejšnji rok jih je od 600 naredlo samo 10 in če ne naredim zdaj ne morem odšret zavarovalne agencije.Naslednji rok je komaj marca in je ponovno treba plačat 80 jurjov. Za znoret kak eni služijo. Izobraževanje in izpiti mebo prišlo 500 jurjov. Danes teden imam izpit in se moram naučit še 1300 listov .... sami zakoni
) 24. imam pa naslednji UZ.
ma kaj bom prezračevala, če se mi še oken gabi prijet, da bi jih odprla, ker so že cele mastne od plinov