Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Materinska šola v Kranju 6.9.2004 15:21:21
|
|
|
|
dory
|
Mi smo se prvic dobili kar na ginekoloski...potem pa tam in informacijah...pa smo sli potem skupaj v porodnisnico..mel smo predavanja na otroski v knjiznici...najlepsi del je tisti,ko gres pogledat sobe in seveda otrocke...jaz se spomnim, da sem kar s solzami obcudovala otrocke :) papa,teja
|
|
|
|
|
Materinska šola v Kranju 6.9.2004 17:22:37
|
|
|
|
Dolina
|
V katerem mesecu se pa gre v materinsko šolo? Lp, Dolina
|
|
|
|
|
Materinska šola v Kranju 6.9.2004 17:24:07
|
|
|
|
monika2004
|
Jaz ti priporočam enkrat od 7-7.5mes. Prej ne!!!
|
|
|
|
|
Materinska šola v Kranju 7.9.2004 7:17:59
|
|
|
|
Lunca1
|
Sonček, meni je rekla, da se dobimo na hodniku, nekje pred ordinacijo dr. Podlipnikove, pa vseeno raje preveri. Lp Lunca
|
|
|
|
|
Materinska šola v Kranju 7.9.2004 11:08:56
|
|
|
|
sonček2*
|
Bella, sej pol bo pa to to. A se tebi tut jutri začne, ker smo pol namreč že tri iz foruma - Mavrica jst pa ti :bravo:
|
|
|
|
|
Materinska šola v Kranju 8.9.2004 8:56:29
|
|
|
|
sonček2*
|
Ja mavrica, pol se zih srečava....rok imam pa 12.10., kok bo hitr- komi čakam.:bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Materinska šola v Kranju 8.9.2004 22:16:32
|
|
|
|
sonček2*
|
Mavrica, katera si bila, a si sedela za mizami, pri steni za vrati ali pri steni z okni???
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
nosečniški čeppika001Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?isti dan (
57%)

naslednji dan (
16%)

v 3 dneh (
12%)

v do 1 tednu (
6%)

v 1-2 tednih (
4%)

po 2 tednih (
5%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!