Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz grem pa 1.3. na HSG in zvečer že domov, če bo vse OK. Potem pa bi naj bila še en teden na bolniški. Upam, da mi tudi tokrat HSG prinese , tako kot prvič, ko sem takoj naslednji mesec zanosila. Seveda če bo izvid v redu. LP
Jaz grem pa 1.3. na HSG in zvečer že domov, če bo vse OK. Potem pa bi naj bila še en teden na bolniški. Upam, da mi tudi tokrat HSG prinese , tako kot prvič, ko sem takoj naslednji mesec zanosila. Seveda če bo izvid v redu. LP
Verjemi Lana, da bo! To prašičje leto bo norooooooooooo Želim, ti da mirno prestaneš pregled in da naslednji mesec zagledaš
Ojla, tudi jaz sem včeraj opravila HSG v Postojni. Ni bilo hujšega, edino na levi strani imam nek zastoj, ampak je rekel zdravnik, da ni nič hudega. Danes me sicer malo boli, ampak upam, da bo.
Ojla, tudi jaz sem včeraj opravila HSG v Postojni. Ni bilo hujšega, edino na levi strani imam nek zastoj, ampak je rekel zdravnik, da ni nič hudega. Danes me sicer malo boli, ampak upam, da bo.
Držim pesti, da bomo vse enkrat . lp
super - pa si prestala! V četrtek, pa še naša Lana
Punce letos bo noooooooooooooooro, polnoooooooooooooooooo
Tokrat na vem, če bo kaj za zanositvijo po HSG. So mi namreč našli nek izrastek v maternici, ki bi naj bil prirojen. Kar pa ne drži, ker ga leta 1996 na HSG ni bilo, pa še 2x sem že bila . Če bi to že bilo v maternici, ne bi mogla biti . Niti G nič ni jasno. LP
Tokrat na vem, če bo kaj za zanositvijo po HSG. So mi namreč našli nek izrastek v maternici, ki bi naj bil prirojen. Kar pa ne drži, ker ga leta 1996 na HSG ni bilo, pa še 2x sem že bila . Če bi to že bilo v maternici, ne bi mogla biti . Niti G nič ni jasno. LP Lana, upam da se bo uredilo.