|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Obiski po porodu
9.1.2007 21:19:15   
Anonimen
Če ti ni do obiskov, naj jih ne bo. Mi smo imeli do zdaj (razen mojih staršev, kar pa v bistvu ne štejem kot obisk) en obisk, pa še tedva sta imela lim na riti in sta dobri dve uri posedala in bi kar kvakala in kvakala user posted image

(odgovor članu Luskan)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Obiski po porodu
11.1.2007 14:00:20   
sonchica
jaz sen mela v porodnišnici po porodu veliko obiskov in mi je blo oky zato ker sem se tudi jaz počutila super ! Ko sem pa prišla iz porodnišnice domov pa sem si želela samo miru in da naj nihče ne hodi okrog mene , ker sem bla zmantrana v nulo in po 14 dnevih, ko sem bila spet polna energije ,sem bla vesela obiskov user posted image ! Tak da na tvojem mestu bi jim povedala da naj ne hodijo k vama ! NO vsaj jaz bi tak naredila če bi sedaj rodila !user posted image

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Obiski po porodu
11.1.2007 17:01:01   
kapica
Punce, vem da imate prav, ampak sem se vedno malo zmedena, ceprav imam ze plan kako bo. Vsaj priblizno.

Res ne morem starsem rect naj ne prihajajo. Ker tako kot so komaj cakali na to nosecnost, ne morem rect, pocakajte en mesec po porodu in pridite potem. Tako da oni zagotovo pridejo, obojni, plus sestra in brat. Tako da tu enostavno nimam izbire, iskreno povedani si pa tudi zelim, da naju pridejo obiskat. Mene je pac zelo strah vsega kar zraven pride. In sem mislila, da bi lahko pred porodom pripravila posteljino in to, tako da jih mozek samo poreda po sobah in gotovo. Kuhat si bojo mogli pa sami ali pa zunaj jesti, za to se ne mislim sekirat. Pa ce res pridejo takrat ko bom jaz se v bolnici in ko pridem domov, ostanejo se kak dan, potem pa adijo.

Tako da nekako ze bo no, res nimam druge izbire user posted image . Ma bom ze prezivela, bom pa zato, po tistem ko odidejo, spet mesece sama. Plus tega je moz rekel naj se ne obremenjujem, da bo on za vse poskrbel.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Obiski po porodu
11.1.2007 19:58:40   
karin412
IZVIRNO SPOROČILO: Zvončica in Peterpan

Jest sem vsem naokoli povedala da 1 mesec nočem nobenega videti, tudi v porodnišnici ne. Sem pa povedala zraven, da pa če se bomo dobro počutili pa bomo že sporočili, če lahko kaj prej pridejo.

Se mi zdi res pomembno, da daš sebi, partnerju in otroku čas, da se navadite drug na drugega in na novo delovanje v družini.




Jaz bi tudi tako naredila, ker so me obiski motili, tudi moja mama, ki je prišla po 3 tednih za 1 teden, čeprav mi je dosti pomagala. Obiski so me motili, ker so vsi hoteli pestvat in se slikat z dojenčkom, potem pa je bil nervozen in ni hotel spati ali jesti.

Pa prve 3 tedne se vzpostavlja dojenje, če to zamudiš, je konec.

Če pa ne moreš tega narediti, pa si vsaj določi tako: dojenje sama v določeni sobi in naj noben ne hodi zraven, pa tudi če si cel dan notri. Ti bodi samo z otročkom, oni pa naj se sami rihtajo in naj tebi kuhajo, pospravljajo.... potem bo morda celo izpadlo dobrodošlo.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Obiski po porodu
11.1.2007 21:01:48   
Naja30
Ti svetujem, da kar vsem, tudi svojemu fantu, poveš svoje želje glede obiskov. Midva sva tudi imela smolo z obiski. Že v porodnišnico so mi poleg moža in staršev nenapovedano prihajali prijatelji. Tako da mi je bilo res neugodno, ko je okoli moje postelje stalo po 6,7 ljudi. Ok, sem potrpela. Potem pa doma se je zgodba ponovila. In dogajalo se je ravno to, kar večina tukaj opisuje, da so kar sedeli in sedeli in se nikamor ne premaknili, midva pa sma jih stregla. Tudi mi ne živimo blizu staršev, pa to še ni razlog, da te ne bi mogli pustiti nekaj dni v miru, da se navadite eden na drugega. Meni je res bilo težko, ker so ravno zaradi oddaljenosti obiski trajali cel dan in sva jih morala streči. Tako da ti svetujem, da se pogovori s svojim fantom in mu malo razloži zadeve, mogoče bo pa razumel.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Obiski po porodu
12.1.2007 10:32:37   
***pika***
Kar bodi odločna in se ravnaj po svojih željah.

Pri nas so bili tudi malo 'šokirani', ko sva povedala, da ne želiva obiskov v porodnišnico. Staršem in sestram sem jih dovolila šele, ko sem morala bivanje v porodnišnici podaljšat in sem se že počutila bolje, pa še potem sem ugotovila, da ne bi bilo nič narobe, če jih ne bi vabila, ker so me te obiski bolj utudili, pa še z možem nisva imala toliko časa, da bi se sama kaj pogovorila in v miru crkljala otročka.

Doma je bilo malce naporno, ko prvi večer ob prihodu iz porodnišnice tetica in bratranci niso mogli zdržati, da nas ne bi obiskali. No, saj so bili kratki, pa darilo so prinesli ... ampak jaz sem bila še tako utrujena in bi mi bolj pasalo, da imam mir. Sem pa malo 'stisnila zobe', ker jih drugače večkrat 'izkoristimo' za kako uslugo.

Ostali so na obiske lepo počakali, tako da niti zdaj, ko ima dete 2 meseca in pol ni posebnega navala. Najbližji so tudi sicer malo razočarani, ker tamalo najraje crkljava sama in je 'posojava' veliko, ampak do tega pač imava vso pravico.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?