Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Božiček je tudi meni nekaj prinesel-nosečnost! 6.1.2007 9:21:46
Anonimen
Danes zjutraj sem naredila test Baby mini, prvi dan izostanka oz. 32 dan ciklusa. O sem imela za Božič in kot kaže nama je Božiček prinesel najlepše darilo možno. In kaj zagledam? . Sicer je črtica zelo rahla in svetla je pa le tam kjer mora biti. Tako, da sem v , kar verjeti ne morem.Trudiva se od maja 05, julija 06 sem imela abrazijo zaradi odmrtja in sedaj 5 mesecev kasneje sem spet . Malo me je strah, da bi se spet ponovilo, komaj čakam prvi pregled, da vidim, če je vse ok. Možu še nisem povedala, mu bom zvečer, ko pride iz službe. To bo veselja v hiši. Heh, pa prazniki so bili vmes, jedla sem biftek, pršut in tudi kaj alkota popila. Kaj sem pa vedela....sploh nisem pričakovala, da se nama bo nasmehnila sreča. Bom v prihodnje bolj pridna, častna .
RE: Božiček je tudi meni nekaj prinesel-noseč... 6.1.2007 9:33:48
Anonimen
Čestitam
Tudi moj test je bil danes
Sicer zelo rahla črtica tako, da bom še par dni počakala in ga ponovila. Sem pa tudi jaz imela O na božič. No če bo čez par dni močnejša se pa razkrijem
RE: Božiček je tudi meni nekaj prinesel-noseč... 6.1.2007 9:42:14
Anonimen
Ej anonimna, čim je črtica, pa naj bo rahla ali močna, tam je in pomeni pozitiven test. Zato ti že kar takoj čestitam in upam, da se kmalu razkriješ, da bova skupaj do dneva natančno preživljali lepo nosečnost . Kateri test pa si delala? Srček
RE: Božiček je tudi meni nekaj prinesel-noseč... 6.1.2007 10:00:04
Luskan
Bravo srček in anonimna! Čestitam! A ni to najlepši občutek, ko čakaš in čakaš, pa potem končno zagledaš ? Tudi jaz sem v tem času lani že bila noseča, test sem naredila v decembru - jaz sem dobila darilo za rojstni dan. Uživajta in lepo nosečnost vama želim!