|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 9:36:08   
poem38
prav luštno vas je čitati zraven pa si prižgati cigareto in jo z prav velikim užitkom pokaditi. Mogoče pa bi več časa katera od vas, nasprotnikom kadilcem, raje se ukvarjala z otroci, šla z njimi v naravo ne pa da samo misliti na to, kam bo šla popiti kavo ali pa se "razburjala" pred računalnikom????? Lep dan vsem, pa preživite ga zunaj ......

(odgovor članu MH0)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 9:39:40   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: poem38

, raje se ukvarjala z otroci, šla z njimi v naravo ne pa da samo misliti na to, kam bo šla popiti kavo ali pa se "razburjala" pred računalnikom?????


Mislim, da enako velja za strastne zagovornike kajenja.....v naravo, namesto na cigaret v bife user posted image Pa bo bolje za vaše in naše zdravje.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu poem38)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 9:51:04   
plenicka
Ene ste pa res nesramne, nekulturne...normalno, da vsak zastopa svoje stališče glede kajenja, kadilci svoje, nekadilci svoje...da ne bo pomote, jaz ne zahajam s svojim otrokom v zakajene lokale, ampak če si že zaželim kavice s prijateljico grem v prostor za nekadilce...na žalost grem lahko največkrat na kavico samo z otrokom, ker sem pač sama za vse. Za varstvo pa se mi ne zdi smiselno prosit samo zato, da bi šla na kavico...Pa se ne smilim sebi, pa me ne motijo kadilci, želela sem povedati, da je kultura nekaterih kadilcev in nekadilcev pod nivojem. Jaz se umaknem kadilcem, sploh če sem z otrokom, njegov oče pa prav z otrokom rine v zakajene lokale, če pa sta pri njemu doma, pa kadi v stanovanju, kjer je otrok. Ali je to kultura kadilcev?
Dajte no, pomirite se malo, zakon bodo sprejeli ali zavrnili brez nesramnih besed, tudi na tem forumu!
Pa lep sončen pozdrav vsem kadilcem in nekadilcem!



_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 9:55:10   
poem38
BRAVO, ful lepo si napisala.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 10:19:55   
domci
IZVIRNO SPOROČILO: plenicka

..da ne bo pomote, jaz ne zahajam s svojim otrokom v zakajene lokale, ampak če si že zaželim kavice s prijateljico grem v prostor za nekadilce...na žalost grem lahko največkrat na kavico samo z otrokom, ker sem pač sama za vse.




Ja že prostor za nekadilce tud jaz grem v prostor za nekadilce ampak je pa tako narjeno, da gre ves dim v ta prostor in kaj si s tem naredila ????user posted image NIČ IN ŠE ENKRAT NIČ. Ven prideš prav tako prekajena in tudi tisti smrdljiv dim si udihavala.  Pa ne pravim, da so za to krivi kadilci ampak gostilničarji ker jim je to samo zato ker tako mora bit in konec.  In zakaj bi se morala kot nekadilka TI odpovedat kavici. Zato podpiram ta zakon naj jim naredijo komore pa naj tam delajo in smrajajo kolikor hočejo.

Kaj pa z vidika kelnaric, ki so nekadilke zakaj bi morale ona udihavat ta gnoj 8 ali 10 kake tudi 12 ur dnevno. Kaj pa njihovo zdravjeuser posted image   Naj si zaradi tega najdejo drugo službo ???  Mislim tisti, ki ste proti temu zakonu začnite molo gledat še kam drugam ne samo na SVOJO RIT

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 10:24:04   
Kuba
Domci, user posted image user posted image

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 10:49:26   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

... ko vidim kako se nekateri tako divje borite za svoje ''pravice pro-kajenje'' in ne uvidite bistva problema in se slepite s tem, da je okolje onesnaženo itd.
Ok, primer: stojim na avtobusu in zraven mene en moški zakadi enega in je taka gužva da se nimam kam umaknit? Kdo je zdaj tukaj nestrpen do koga?


Na avtobusu se je pa ze menda zdavnaj nehalo kaditi. Na zalost, na avtobusu ze zdavnaj ni nehalo smrdeti. Sama imam na avtobusu drugacen problem. Imam namrec alergije in med ostalim, reagiram tudi na dolocene parfume. Zatekam, zateka mi jezik in se zacnem dusiti. S kaksno pravico lahko nekdo ogroza moje zdravlje in uporablja parfum, ki je zame strup. Analogno s tvojimi trditvami o osebni pravici,  da te nekdo s svojimi navadami oz. dejanji ne moti, bi bilo potrebno zahtevati, da vsi prenehajo z uporabo parfumov, ki nekoga motija, saj so potencijalni zdravstveni rizik. Mogoce bos uvidela, da je taksna utemeljitev ni prav trden argument. Saj tako kot imas ti pravico stati na dolocenem mestu in pravico, da te nekdo ne zastruplja s cigaretnim dimom, ima kadilec pravico, da stoji na dolocenem mestu, kjer je kajenje dovoljeno, in pravico, da ga nobeden ne nadleguje ce kadi. Za osebo, ki vztraja, da se sama ne bi premaknila, a istocasno vztraja na svoji pravici o nezakajenem okolju se lahko samo rece, da trmi v lastno skodo.
Tako kot sama ne morem zahtevati od zenske z "napacnim" parfumom, da gre dol z avtobusa, ker me ogoroza, tudi ti ne mores zahtevati od kadilcev, da ne kadijo tam kjer je to dovoljeno, ker se ti noces umakniti. In ce ze sprasujes kdo je tukaj nestrpen, bi s svoje pozicije odgovorila, da si ti nestrpna - ker ti ne kadis, nihce ne sme kaditi tudi tam kjer je dovoljeno, zato ker to tebe moti.  Ne ti, ne jaz nismo center sveta in drugi ljudje ne zivijo za to, da bi ugajali nam ali skrbeli za najine interese. Ce je tvoj interes, da nisi izlozena cigaretnemu dimu, sama poskrbi, da je temu tako.

Prosim vas ne kvasite neumnosti ko govorite, da je to vaša sveta pravica, ker to ni res... o pravicah bi se dalo napisat cel roman pa ne bomo zdaj o temu... kje je pravica tistega otroka, ki stoji na avtobusu zraven mene in se nima kam umaknit?


Kje je pravica tistega otroka, ki stoji poleg tebe na avtobusu,a ki je alergicen na tvoj parfum? Kje je pravica tistega otroka, ki mora vohati tvoj mogoce povsem osladen in tezek volj parfuma, ki je tebi vsec, njega pa sili na bruhanje? Bi rada predpisala ljudem kako naj disijo ali smrdijo? Pretenciozno ni kaj....


(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 10:51:01   
Anonimen
Ok, primer: stojim na avtobusu in zraven mene en moški zakadi enega in je taka gužva da se nimam kam umaknit? Kdo je zdaj tukaj nestrpen do koga


Od kdaj se pa na avtobusih kadi? A ni to že sto le prepovedano?

In mamice, za otročke je itak boljše, da so na zraku kot v gostilnah, zato pač z otroci ne rinite po gostilnah. Če se vam pije kavica, se pač pri eni dobite in spijte kavico. Ko se že zgovarjate na otroke. Če pa vam pač ne paše cigarenti dim, se ga ognite tako, da pač ne hodite v zakajene lokale. Meni se to zdi precej enostavno.

Magi, če bi me dim tako motil, pač ne bi hodila v gostilno na malico ampak v štacuno po sendvič in bi ga pač pojedla v službi. Tako itak delam, ampak ne zato, ker bi me dim motil.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 10:52:17   
Anonimen
Na avtobusu se je pa ze menda zdavnaj nehalo kaditi.


NE DRŽI!!! Voznik na avtobuisu št. 17, ga je vlekel kot zmešal vpričo potnikov na predzadnji postaji v mestu.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 10:54:14   
Anonimen
In mamice, za otročke je itak boljše, da so na zraku kot v gostilnah, zato pač z otroci ne rinite po gostilnah. Če se vam pije kavica, se pač pri eni dobite in spijte kavico. Ko se že zgovarjate na otroke. Če pa vam pač ne paše cigarenti dim, se ga ognite tako, da pač ne hodite v zakajene lokale. Meni se to zdi precej enostavno.


al bina tolk ste se razpasli povsod kadilci, ste zelo neobzirni, in nič ni enostavno kot si napisala, zelo se motiš. Zame kadijo tisti, ki so živčni, nervozni, vidijo samo sebe in svojo grdo potrebo in navado. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 10:57:19   
Anonimen
Zame kadijo tisti, ki so živčni, nervozni, vidijo samo sebe in svojo grdo potrebo in navado.


Jaz nisem nič živčna, se mi zdi, da ste na tejle temi zagovorniki nekajenja precej bolj živčni in neobzirni.

Če pa šofer na avtobusu kadi, ga pa lepo nekam prijavi, npr. njegovemu nadrejenemu. Ali pa kakšni inšpekciji, če obstaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:02:14   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: domci
Kaj pa z vidika kelnaric, ki so nekadilke zakaj bi morale ona udihavat ta gnoj 8 ali 10 kake tudi 12 ur dnevno. Kaj pa njihovo zdravjeuser posted image   Naj si zaradi tega najdejo drugo službo ???  Mislim tisti, ki ste proti temu zakonu začnite molo gledat še kam drugam ne samo na SVOJO RIT


Moras biti precej omejeno bitje, da se odlocis za poklic ne da bi se zavedal njegovih prednosti in pomankljivosti. Dejmo gradbenikom ukinit delo s cementom in malto, ker je slabo za zdravlje ce cementni prah vdihavajo. Pri vsakem poklicu se najde pomankljivost, ki skoduje zdravlju, ampak gredo s poklicem roko pod roko.
Osebno nisem proti zakonu, je pa dejstvo, da se bo se naprej kadilo tam na mestih kjer veliko nasprotnikov kajenja omenja, da jih moti. Pred vhodom v dolocene stavbe, pred vhodom ( ko bo zakon zacel veljati) v gostilno, na avtobusnih postajah. Pravzaprav se bo na teh mestih kadilo se vec, ker bo vsak kadilec, ki se bo nekje zadrzeval, komaj cakal, da pride na prosto in prizge cigaret.  BTW: Zaenkrat je pa tudi zadosti nekadilskih lokalov, kjer se lahko popije kavica.

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:03:07   
Angellina
Ja tko je! Kr na gobec usekite ena drugo, se dobro spraskite in zbrcite!
Jst se bom pa zavlekla v klet, se vsedla na gajbo od krompija in se dobro zakadila! Pol me bo pa sosedov maček, ki spi v naši kleti na gobec, ker osmrajam njegov luft, pa bo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:03:10   
Anonimen
Jaz nisem nič živčna, se mi zdi, da ste na tejle temi zagovorniki nekajenja precej bolj živčni in neobzirni.
    ne bi vedla, se včasih tako zdi iz tvojih postov. Ajs

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:05:47   
teri
Zdej pa vas je večina že ratala malo zatežena s tem kajenjem in ne kajenjem.Ok smo štekali eni kadilci smo nevljudni drugi ne.Tako kot ste ene nekadilke vljudne druge pa niti malo niste strpne in bi rade da se svet vrti samo okoli vas.Kadilci točno vemo kolko cigareti škodujejo.Vem,da bi lahko nehala kaditi in to bom en dan tudi naredila.Ma dokler mi paše bom pač kadila in dejte nam mir.Ko pridem v en lokal se bom vsedla tam ki se sme kadit.O natakarcah,ki so nekadilke in strežejo kadilcem pa...ne ga srat s takimi izjavami no....Pa se vam ne zdi da vam je že malo zmanjkalo argumentov in se samo neki oklepate.Se vam ne zdi kratenje človekovih pravic z uvedbo tega zakona?user posted image Tisti ki ne kadi in ga cigaretni dim moti,naj zahaja v lokale,ki imajo za to ločene prostore.In prosim vas ne mi jokat da tega ni!!!!!Glede oblek,meni mi tudi smrdijo,ko pridem domov.Pač jih operem,jakno pa dam na balkon prezračit.In nehajte že 1x si tolko komplicirat življenje!Najboljše da uvedejo zakon-kadilci plačevat davek za obleke nekadilcev.
Halo...če niste še ugotovili,svet se ne vrti okoli nobenega od nas.

(odgovor članu poem38)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:08:43   
Anonimen
ne bi vedla, se včasih tako zdi iz tvojih postov. Ajs


Vedno povem, kar mislim. Za razliko od tebe neanonimno. Pa me nič ne moti, če si, če si tako več upaš, le daj user posted image

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:12:01   
Anonimen
Po moje bi zagrizeni nekadilci najraje videli,da na vratih gostiln piše:
psom in kadilcem prepovedan vstop!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:13:57   
Anonimen
Kuba, kdo bi si mislil, da ne maraš kadit, glede na tvoj nik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:14:08   
LuLu
Pipa miru bi zdaj prav prišla user posted image
Samo ne gre, ker eni mislijo, da je kajenje moderna razvada.
Ah, kak je težko nekaterim, ker so popolni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:14:40   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Na avtobusu se je pa ze menda zdavnaj nehalo kaditi.


NE DRŽI!!! Voznik na avtobuisu št. 17, ga je vlekel kot zmešal vpričo potnikov na predzadnji postaji v mestu.


In kaj si naredil/a, da temu ne bo tako? Si ga opomnila? Si poklicala inspekcijo? Si ga prijavila za krsitev zakona na delovnem mestu?
Ali si se raje odlocil/a, da bos lepo tiho in se znesla nad drugimi, ker si v primerjavi s situacijo z voznikom avtobusa lepo skrit/a za monitorjem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:20:10   
Anonimen
Imam namrec alergije in med ostalim, reagiram tudi na dolocene parfume. Zatekam, zateka mi jezik in se zacnem dusiti. S kaksno pravico lahko nekdo ogroza moje zdravlje in uporablja parfum, ki je zame strup.


sej obstajajo tudi ostala prevozna sredstva...skiro, kolo, moped, poniekspres, skejt, rolerji...hmmm si mogoce ze slisala za avto?? no, ce imas res taksne probleme z zdravjem...

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:26:28   
Anonimen
Veš kaj Anonimna.Kajenje je morda res grda razvada,žaljenje in metanje vseh ljudi v isti koš,je pa
še grše.Zakaj je pa potrebna anonimnost,da ljudem poveš kar o njh misliš?
Raje se družim s kadilci,kot z ljudmi,ki izkoristijo vsak problem zato,da stresajo nad drugimi svoje
nezadovoljstvo,za katero sigurno niso krivi kadilci.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:27:11   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba


Ok, primer: stojim na avtobusu in zraven mene en moški zakadi enega in je taka gužva da se nimam kam umaknit?


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
sej obstajajo tudi ostala prevozna sredstva...skiro, kolo, moped, poniekspres, skejt, rolerji...hmmm si mogoce ze slisala za avto?? no, ce imas res taksne probleme z zdravjem...


user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:37:16   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Imam namrec alergije in med ostalim, reagiram tudi na dolocene parfume. Zatekam, zateka mi jezik in se zacnem dusiti. S kaksno pravico lahko nekdo ogroza moje zdravlje in uporablja parfum, ki je zame strup.


sej obstajajo tudi ostala prevozna sredstva...skiro, kolo, moped, poniekspres, skejt, rolerji...hmmm si mogoce ze slisala za avto?? no, ce imas res taksne probleme z zdravjem...


Pravice ostalih se nehajo tam, kjer zacne moja pravica do ohranjanja zdravlja. Zakaj bi morala izbirati drugo prevozno sredstvo, ce mi avtobus zadostuje? Saj... kadilci niajo pravice kaditi tam, kjer lahko dim njihove cigarete koga zmoti, potemtakem tudi naparfumane zenske nimajo pravice biti tam, kjer lahko njihov parfum koga zmoti. Ce hoces kaditi se skrij tam ker nikogar ne motis, ce zelis biti naparfumana, se skrij tam kjer nobenega ne motis. Mogoce je pa bolj smiselno, da se jaz umakem, ko zavoham "napacen" parfum, ker se svet ne vrti okoli mene? Mogoce je pa bolj smiselno, da se nekadilec umakne, ko zavoga cigaretni dim tam kjer je kajenje dovoljeno, ker se svet ne vrti okoli njega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Nesramni kadilci...
12.1.2007 11:41:27   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Kuba


Ok, primer: stojim na avtobusu in zraven mene en moški zakadi enega in je taka gužva da se nimam kam umaknit?


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
sej obstajajo tudi ostala prevozna sredstva...skiro, kolo, moped, poniekspres, skejt, rolerji...hmmm si mogoce ze slisala za avto?? no, ce imas res taksne probleme z zdravjem...


user posted image


Najdli smo resitev. Tudi zate obstojajo druga prevozna sredstva. Si ze slisala za avto? V tvojem avtu ne bo noben kadilec kadil, pa si na varnem. Zakaj se usajas zaradi cigaretnega dima na avtobusu ali avtobusni postaji? Prevazaj se z avtom.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?