|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   specialni pedagog
11.1.2007 23:17:28   
elizabeta p
Moj sin bo dobil dodatno pomoč v vrtcu-3 ure tedensko specialnega pedagoga. Ima nekaj težav, kot je motorika, komunikacija... Marca bo star 4 leta pa npr. ne zna voziti kolesa, stati na eni nogi, skočiti, slabo razumljiv govor... po drugi strani pa presega svoje vrstnike šteje do 100 naprej in nazaj, pozna celo abecedo, pozna skoraj vsak avto...

Opravili smo vse potrebne preglede za usmerjanje in diagnoza je avtizem.
Pa me zanima, če ima kdo od vaših otrok, mu pomaga?

Meni se zdi super, da bo dobil pomoč in tko, pa me mal zanima kako to zgleda.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: specialni pedagog
11.1.2007 23:36:29   
nejcko
Prvič slišim, da otroci dobijo pomoč tudi v vrtcu - pohvale vrednouser posted image .
Jaz ti lahko nekaj malega napišem, kako taka pomoč zgleda v šoli, ampak se, po moje, stvari bistveno ne razlikujejo. V šoli ta pomoč zgleda tako, da je spec. pedagog določeno št. ur prisoten bodisi v razredu, kjer je seveda samo ob učencu in dela z njim, mu pomaga, bodisi dela z njim povsem individualno (ga vzame iz razreda in dela z njim tisti predmet, ki je na urniku). Seveda je način dela odvisen od težav, ki jih ima otrok, ampak, kolikor sem jaz videla, se je pri večini učencev delalo po obeh metodah, enkrat v razredu, drugič individualno.
Po moje bo spec. pedagog pri vašem sinku prisoten v skupini in mu bo pomagal pri dejavnostih, ki jih bodo takrat počeli v skupini. Verjetno se bo predhodno posvetoval z vzgojiteljico, kaj bodo kateri dan počeli, in bo prisoten predvsem takrat, ko bodo na "urniku" dejavnosti, pri katerih fantek potrebuje pomoč (športne dejavnosti, branje/pripovedovanje pravljic, ročne spretnosti).

Upam, da sem ti kaj pomagala, še bolj pa, da nisem čisto brcnila v temouser posted image . Kakorkoli, mislim, da je taka oblika pomoči tako za starše kot vzgojitelje, predvsem pa za otroka več kot dobrodošla.
Žalim vam vse dobro, pa sporoči kaj, kako boste zadovoljni. LP  

< Sporočilo je popravil nejcko -- 11.1.2007 23:38:28 >

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: specialni pedagog
11.1.2007 23:49:15   
elizabeta p
Nič nisi brcnila. Hvala. Povedali so mi da bo pedagoginja prihajala v vrtec, potem pa odvisno na katerem področju bo tisti dan delala bo odvisno, ali bosta sama, ali v skupini ali pa bosta še kakšnega otroka iz skupine sabo vzela, če bosta npr. na komunikaciji delala. Sej odločbo bomo šele marca ali aprila dobili in šele potem dobili pomoč. Mi je pa predsednica komisije obljubila, da se bo osebno zavzela, da bi dobil 2 uri tedensko pred odločbo, če ji bo uspelo. Upam da ji bo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: specialni pedagog
6.3.2007 13:04:23   
elizabeta p
No včeraj je specialna pedagoginja začela delati z našim fantom. user posted image user posted image user posted image Bomo videli kako bo.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: specialni pedagog
6.3.2007 13:27:46   
M81
Tudi moj sin ima specialno pedagoginjo 3 ure tedensko v vrtcu.Zelo je napredoval.Delata vecinoma izven igralnice.
Vsa pohvala gre nje.user posted image


_____________________________

27.07.2001 ob 2.00 h se nama je rodil sin Anej.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: specialni pedagog
6.3.2007 13:40:05   
nejcko
U, Elizabeta, super! Upam, da boste zadovoljni, predvsem pa, da bo pomoč koristila vašemu pobčku. Čez čas pa le sporoči o vtisih in rezultatih.

LP

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: specialni pedagog
6.3.2007 13:48:30   
jela5
Živjo, Elizabeta!
Krasno, da ste tako hitro dobili pomoč! Specialna pedagoginja bo glede na dečkove težave in potrebe sestavila individualiziran program, s katerim boste seznanjeni tudi starši. Če te še kaj zanima o avtizmu, poglej na stran društva Center za avtizem, kamor se lahko tudi vključiš, nudijo tudi razne prostočasne usmerjene dejavnosti za malčke s takimi težavami! Pa srečno!user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: specialni pedagog
7.3.2007 9:34:59   
elizabeta p
Hvala vsem za informacije. Jela, za center pa vem hvala, se bomo zdaj udeležili tudi enega izobraževanja, ki pri njih poteka, kako s takimi otroci delati, pa še vzgojiteljica bo z nama hodila, tako da bomo delali vsi enako, v vrtcu in doma.

(odgovor članu jela5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: specialni pedagog
17.5.2007 14:02:10   
elizabeta p
Rada bi povedala, da imamo res super pedagoginjo, ki zna delati z našim fantom. Sej napredki so majhni, ampak počasi se daleč pride.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: specialni pedagog
17.5.2007 21:01:51   
nejcko
Me veseli, elizabeta, da ste zadovoljni. Ni važno, da je napredek majhen - važno je, da je. Kar pogumno naprej in srečno!!!

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: specialni pedagog
9.6.2007 17:44:12   
purple
Mogoče malo pozno,ampak vseeno se oglašam.Moj sin ima disleksijo in zato dobiva tri ure tedensko dodatno pomoč na šoli.S tem sem zelo zadovoljna,malo manj pa so učitelji,kateri ga spuščajo med njihovimi urami od pouka.Otroci potrebujejo vsakršno pomoč,ki jo lahko dobijo,zato ti želim veliko uspeha.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: specialni pedagog
19.6.2007 8:01:37   
Lenny
V sinovi skupini v vrtcu imajo deklico s PP, ki prav tako 3 ure tedensko dobi pomoč specialne pedagoginje. V dveh letih je napredek očiten, tako na motoričnem kot tudi na govornem področju.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: specialni pedagog
17.11.2015 15:39:13   
Mojca Žvokelj
Sem specialna pedagoginja Mojca Žvokelj in imam vec kot desetletne izkusnje s poucevanjem v osnovni soli. V bliznji prihodnosti bom izvajala indivudualne obravnave v popoldanskem casu. Ce koga zanima, mi lahko pise na mojca.zvokelj@gmail.com.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?