Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
še en nasvet za (ne)boleče bradavice med doje... 13.1.2007 20:22:39
BAMBOLINO
Ne delam nobene reklame ampak meni je naslednji izdelek bil zakon: MULTI MAM KOMPRESE Da se kupiti tudi multi mam lanolin ampak jaz sem uporabljala kar oboje. Komprese sem imela kar vseskozi na bradavicah, ker so tako pijetno hladile, hitreje so se razpoke celile.....imela sem jih podnevi, ponoči...pa še za otroka ni nevarna snov tako da lahko mirno dojiš....
RE: še en nasvet za (ne)boleče bradavice med ... 13.1.2007 20:24:22
lex
Ni nobena reklama, ampak čista resnica, pa še umivat ni treba bradavic. jaz še cele tube nisem uporabla pri Aleksu, je kar nehalo bolet.