Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kaj šele da bi reagiral na zvoke... zdej je star pa 3 mesece pa šiba z razvojem, kot da se mu kam mudi... tako, da uživaj v vsakem obdobju posebej, crkljaj svojega sončka in UŽIVAJ mamica 
Brina se je namreč rodila z asimetrijo, ki se rahlo vidi na obrazu, poleg tega pa glavico raje obrača v eno stran kot drugo, ker ima na eni strani rahlo odebeljeno mišico. Baje se je v maternici tiščala v eno smer, čeprav noben ni čisto ziher, zakaj je do tega prišlo. V glavnem, nas je IZREDNO prijazna dr. Andreja Kovač pregledala in dala pozitivno mnenje, da se bo 99% vse porihtalo s časom, poleg tega pa je Brino pohvalila, ker glavico dviguje, sledi predmetom in zadrži sredino, kot bi bila stara že nekaj mesecev
Ja, moram se mal pohvalit
Pa Airex blazino, tisto, ki full stane, nam je dala na recept in jo moram v Vita center iskat. Kdo bi si mislil, da naše zdravstvo še kaj zastonj da
blata za znoret, pa led pa... fin je samo "zadnji del"... smo se pa nahodili, da sem čist konc, za malega je bilo pa tudi že predolga, ker mora jesti na uro in pol princ mali
, ne pusti se jim, zjokaj se (solze morajo ven) pa sem prid "pojamrat" pa bo kuj mal bolš. Mene je v prvo tut tkole vrglo in sem rabla dober mesec, de sem hormone mal ukrotila, zdej v drugo sem pa ko rožca že od štarta
), ampak kavica me pa ne bo zmatrala