Peli
|
Včerej me je res prijel in sm delala "čistko", popoldan pa sm cele 3 ure peglala, ja tko je če sm bla pa skorej 14 dni lena . Danes je tak lep sonček - jest ne zdržim več pr mir, sva šla prej z Aljažem do postaje in nazaj peš, potem je bil pa že tolk zaspan, da nism vedla a nej prej kuham, al poj, pa danes še sploh ni nč jedu, pa sm se spomnla da sm zadnič kupila Etovo Fižolovo krem juho - za probat, k so jo ene ful hvalle, Aljažu je bla dobr, jo je pospravu, men pa ne tolk zlo k je pregosta, kr vidm tist zmiksan fižol-fuj. No jest sm potem pojedla še eno smetano s sadjem, k sva jo zjutrej načela, zdej me že nekej sladoled matra...joj, kakšna pa bom Popoldan bova šla midva najbrž mal k mojim pogledat, sicer upam da ne bova odveč, k še delajo, drgač bova pa kar pri moji stari mami. Urša - super da se je Nejko pozdravil! Vašga pa potem k Smuku vleč - bo fino če bote spet tako postrežbo mel k midve takrat . olona moj kuhnjo od mat prbližn nazaj spravla, danes bo najbrž zakluču, je bil kr pridn. je ena omenjala kebab? - Jest bi tud!!! O mesu zadnje čase še sanjam . LP
|